Fotball - Norsk

AlexandrsJelisejevs

Kamptråd: Godset - Aalesund

Mine to forrige kamptråder har vært en dundrende suksess med seks poeng i banken, så slenger ut en kamptråd til for å maksimere mulighetene for 3 poeng.

Tipp topp moral i Godset om dagen, spillet er så som så. Spillerstallen er på stålet, så håper de får restituert godt disse dagene her. Kanskje naturlig at latvieren får sjansen fra start siden han ikke spilte sist, men tipper uansett dette laget:

Myhra - Vilsvik, Gunnarsson, Leifsson, Mickelson - Hove, Jack, Maigaard - Tokstad, Salvesen, Mawa

Aalesund, denne kvisa på rumpa fra 10-15 år tilbake, har vært lekk som en sil i starten av sesongen, men 2-2 hjemme mot Brann sist må vel regnes som en liten opptur. Bolkan Nordli og Castro er de som kanskje først og fremst kommer til å skape problemer for hjemmelaget.

Tjærnås jr. tipper dette laget på Twitter: A Lie - Grønner, Gretarsson, O Lie - Sno, Bolkan, Orry Larsen, Castro, Olafsson - Fridjonsson, Haugen

Dommer er Marius Hansen Grøtta som dømmer sin andre eliteseriekamp, ga en billig straffe til Haugesund mot Glimt i debutkampen.

Godset har hatt et veldig godt tak på Aalesund hjemme på Marienlyst, fem strake hjemmeseire før det ble 1-1 sist de møttes for 3 år siden. To svake forsvar som møtes her, så burde bli en del mål. Tips: 3-2.

2
89 svar

AaFK har fått en dag ekstra restitusjonstid i forhold til Godset her. Jeg er spent på hvordan det slår ut. Det kan bli et slitent hjemmelag utover i andre omgang.

1

Håper virkelig samspillet sitter bedre i dag. Vi kan ikke forvente at poengfangsten fortsetter om samhandlingen ikke bedrer seg.

AaFK tror jeg på 3 poeng mot, men usikker på hvor mange mål vi må score, da Gunnarsson vil skape straffe imot, får håpe han unngår rødt

1

Dette er vel første seriekampen i år hvor vi på papiret er "klare" favoritter. Spent på hvordan det slår ut. Håper og tror på hjemmeseier men føler meg langt fra trygg. 2-1.

1

Spent hva Aafk kan få til her, det var en klar forbedring mot Brann etter en meget svak åpning av sesongen. Jeg er fornøyd med 1 poeng her, men vi må snart begynne å ta 3 poengere vis vi ønsker å overleve dette året og da må forsvaret så absolutt fikses. Slippe inn 13 mål på 3 kamper lukter nedrykk av.

1

Usympatisk betting, HarryH, men kan fort vise seg å gi gevinst.

Elleveren er OK i år, men bredden er så som så.

1

Bekreftede lagoppstillinger:

Myhra, Hanssen, Gunnarsson, Leifsson, Mickelson, Hove, Jack, Maigaard, Tokstad, Salvesen, Mawa

A.Lie, Grønner, Gretarsson, Klinkenberg, Sno, Nordli, Larsen, Castro, Olafsson, Stålinho, Haugen

1

Jeg fatter ikke hvorfor Bohinen starter med Sæthre over Izunna. Sæthre er ikke god nok på dette nivået. Glad jeg slipper Hatlehol med det første.

Laget ser ellers greit ut.

Gler meg til å se Shaquil Sno igjen, usedvanlig intressant spiller.

1
Kumite Jeg fatter ikke hvorfor Bohinen starter med Sæthre over Izunna. Sæthre er ikke god nok på dette nivået. Glad jeg slipper Hatlehol med det første. Laget ser ellers greit ut. Gler me...

Jeg fatter ikke hvorfor Bohinen starter med Sæthre over Izunna. Sæthre er ikke god nok på dette nivået.

Helt enig. Uforståelig at Sæthre får så mye tillit på midten. Hva har han gjort for å få den plassen egentlig? Om han skal starte fast på midten gjennom hele sesongen blir dette en tung sesong.

2

Dritt lei Stålinho selv, hatt han på fantasy pga at han spiller mer offensivt. Bytta ut nå, regner med at han gir meg en dobbel straff etterpå.

1

Spent på denne kampen..

Aafk viste jo tross alt at de kunne spille fotball i store deler av kampen mot Molde. Langt bedre enn hva de har vist de siste kampene.

1

Drakt nummer fem er ikke nødvendigvis ett heldig nummer hva gjelder å være belastet med feilposisjonering

Ekstremt unødvendig

Og ekstremt viktig å slå Bohinen

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Liverpool - Arsenal: Hvem vinner?

Liverpool møter Arsenal på Anfield, 20. november kl. 18.30. Hvem vinner? Avgi stemme i bunn, og diskuter den kommende storkampen her (Du må være logget inn for å avgi stemme). Statistikk:
Liverpool
53,8 %
Uavgjort
23,1 %
Arsenal
23,1 %

13 stemmer • Avstemningen er over

5
1 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar

– Solskjær må forlate jobben

"– Begeret har vært strengt tatt vært fullt lenge. Men ydmykelsen på Vicarage Road bør ikke bare ha vært dråpen som fikk det til å renne over. Her er kranen så hardt skrudd på at det neppe kan være tv...
Bilde

Ny Solskjær-fiasko: Dette går ikke mer!

(Watford-Manchester United 4-1) Manchester United er nødt til å skaffe seg en annen manager enn Ole Gunnar Solskjær.


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Laster...