Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sånn, da er tråden opprettet. Håper egentlig den ikke blir nødvendig på noen år.

1
109 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Solo1980

Tenkte først at diskusjonen om ganglag og løpesett var langt off-topic, men så leste jeg trådtittelen på nytt og innså at det faktisk var greit innafor.

Carry on...

3

molishani

Stål er jo en veldig lite innovativ trener. Han har vel vært trener i København i en mannsalder, hvor han har holdt seg til det samme hele tiden. Jeg har litt sansen for Ståle, synes han på noen områder er en festlig type, spesielt når han klikker. Men som fotballtrener har han vel nesten bevist i disse tre-fire-fem fotballkampene han har ledet Norge at han er en dinosaur uten evne til fornyelse. Er det ikke bare å bytte til 4-3-3 eller 4-5-1, eller 4-2-3-1. Jeg tror 25 prosent av Norges befolkning ville ledet Norge bedre enn vår nye landslagstrener har gjort til nå.

2

mattamygg

Jeg tror 25 prosent av Norges befolkning ville ledet Norge bedre enn vår nye landslagstrener har gjort til nå.

Javel....

1

Doozeren

Jeg tror 25 prosent av Norges befolkning ville ledet Norge bedre enn vår nye landslagstrener har gjort til nå.

25% av folk i yrkesaktiv alder eller 25% av Norges befolkning fra vugge til grav?

1

molishani

Satt på spissen.:-) Men jeg kan ikke fatte hvorfor moderne trenere skal holde seg så veldig til egen stil. Dette handler jo i bunn og grunn om at 4-4-2 er formasjonen Ståle kan, og har utviklet over lengre tid som trener for ett stort skandinavisk lag. Men på en måte er det jo litt egoistisk, fordi han ikke tar hensyn til spillerne sine, en verdensstjerne og ett par andre som vaker oppi toppsjiktet, som aldri har spilt med 4-4-2. Denne formasjonen handler vel i stor grad om defensiv trygghet og balanse, men formasjonen er egentlig på historiens skraphaug, fordi andre formasjoner har kommet inn og overrumplet denne. For å spille 4-4-2 må man ha riktige spillertyper inn. Spissene må skape rom for hverandre, Haaland og Sørloth er to spillere som er altfor like. Begge er best når de blir skapt rom for, ikke når de skal skape rom for andre. Så hvis prosjekt Sørloth/-Haaland skal fungere, så må de sette seg ned og legge planer for å jobbe for hverandre. Jeg ville heller hatt en Tarik-type inn istedenfor Sørloth, hvis 4-4-2 skal fungere, eller så kunne Ødegård tatt plassen til Sørloth.

På midtbanen handler det om å finne to arbeidshester som er toveisspillere og trygge med ball. Jeg vet ikke helt hvem vi har der, men tror jeg ville satset på Midtbø, Thorsby eller Thorstvedt. På vingen behøves sterke driblere, a la Moi og Hauge.

Nei det er ikke lett, men problemet slik ser det, er Ødegård og Sørloth. Hvor skal de spille for at laget skal fungere optimalt? Jeg ville hatt Ødegård som tilbaketrukket spiss bak Haaland, og Sørloth inn som kant eller benk. Slik det er nå blir det verken fugl eller fisk.

1

Dr_Who

Jeg ser bare en løsning: Hent tilbake Per Mathias Høgmo!

Laget trenger en empatisk trener, og ikke minst diktlesning før kampene!

2

molishani

Når Ståle begynte å kjefte ut Tocmac eller hvem det var av innbytterne som brukte for lang tid med ballen mot Gibraltar, da mistet jeg troen på ham. Man ser det lang vei Braut Haaland ikke liker Ståle Solbakken, og at dette er grunnen til Brautens dårlige kamper. Ståle er en bedreviter og en dinosaurisk kjeftesmelle. Den kjeftinga han hadde mot en av innbytterne mot Gibraltar var bare flau, og ga meg minner om da jeg som 17 år gammel innbytter ble skjelt ut av treneren, fordi jeg gjorde noe feil. Tror Ståle blir en fiasko, dessverre.

2

Investor

Den kjeftinga han hadde mot en av innbytterne mot Gibraltar var bare flau,

Tror faktisk dette kan bli hans bane. Ingen trener får respekt, og særlig ikke av stjernene på laget, av å kjefte dem huden full. Har sett YT-videoen med Ståle i full utfoldelse i HamKam-garderoben, og det er ikke særlig pent..

PS. Noen roper allerede på Tom Nordlie, men han er på samme nivå når det gjelder kjefting. Funker ikke i lengden.

1

startelver

Tror faktisk dette kan bli hans bane. Ingen trener får respekt, og særlig ikke av stjernene på laget, av å kjefte dem huden full. Har sett YT-videoen med Ståle i full utfoldelse i HamKam-garderoben, og det er ikke særlig pent..

I tillegg går han ut og forteller media hvor svake noen av spillerne hans er, i dag var det JP Hauge som ble kalt svak på treningene og det er greit å si ifra til spilleren direkte , men å utbasuner det til hele det norske mediakorpset for en stakkars unggutt blir bare dumt.

Så har VG i dag til og med prøvd å få en uttalelse fra Hauge på kritikken.

Er dette Ståles nye stil ? Da blir det ikke mange kompiser igjen i garderoben.

1

MadBum

Ståle må selvsagt gå. Flopp. Wolves og Køln om igjen

2

startelver

Flopp. Wolves og Køln om igjen

Hvilke andre klubber har han trent utenom FCK? That's it?

Når man er klubbtrener i FCK og har mange år på å bygge opp sitt lag og lykkes er det flott det, men en landslagstrener må tenke helt annerledes.

1

LaGoeba

har mange år

sjokk at noe kan ha suksess etter flere år med arbeid.

la oss sparke han etter tre måneder i stedet! kjør, dette er oppskriften på suksess.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...