Denne kampen fortjente vel en tråd ja. Blir spennende. Aner ikke hva jeg skal forvente her. Det er to lag som ikke akkurat er i god form om dagen.

1

Lårskade ja, klassiker det når man ikke vil skrive under på en kontrakt, nei det dårlig gjort å tilby bare et år til en ganske lojal spiller som har mange gode år igjen..

1

Denne bør VIF vinne greit. RBK med elendig lag, og på kunstgress - og VIF som alltid spiller som det er cupfinale mot RBK (som de fleste andre lag).

1

Hadde vært artig å prøvd med Saraoui bak Kjartansson, shala og Dønnum på kanten og Lekven som sittende, ihvertfall som et alternativ når Fagermo oppstillingen ikke funker, og det gjør den ikke mot alle lag, tipper ørnen ville kommet til mye flere muligheter også, faen ass jeg er ikke noe 4-3-3 mann altså, men men

1

Kommer aldri til å slutte å forundre meg over all skryten Fredheim/Skullerud gir til Konradsen. Si meg, ser de ikke kampene de kommenterer? Mannen er et vandrende ballmiss.

1

Få av stakkaren da for helvette, Fagermo ble nok ikke blid nei, men er man skadet så er man skadet

1

Dette er en kamp om tredje plassen, men det viktigste er at seier betyr at fjerde plassen er mer eller mindre sikret. Forskjellen mellom de er bare noen tusen kroner fra NFF.

1
Laster...