Nye VGD er lansert! Mer informasjon

En sesong langt unna det vi alle ønsker oss er over. Nok en gang fikk vi kjenne at vi lever helt frem til slutten av sesongen. Selv om vi i løpet av sesongen har hatt veldig flaks med resultatene rundt oss har gutta vist en en stolthet og vilje til å fikse dette selv når vi hadde kniven på strupen helt på slutten. Dette vitner om en styrke vi kommer til å se i året som kommer.

Selv om det til tider har vært bekmørkt er det en ting som er sikkert i fotball, så er det at når vi startet opp ny sesong så starter alle likt og mulighetene ligger foran oss.

Når vi nå tar fatt på vår 15 strake sesong i toppen av norsk fotball er det i seg selv imponerende. Det er vel Odd og RBK av dagens lag som har vært der lenger enn oss. Det er veldig imponerende.

Hva kan vi så forvente oss av det kommende året?

Vil Henrik få satt sammen det laget han ønsker og trenger for å spille fotball på en slik måte han ønsker?

Vil Flo igjen finne gull på overgangsmarkedet eller vil vi nok en gang gå inn i sesongen med det vi har:)

Jeg er fortsatt positiv til Pedersen, Jeg tror han har det som skal til for å ta oss opp til topp 4. Jeg har troen på at vi denne sesongen ser en klar vei for hvor vi skal og at de spillere som blir hentet inn er riktige for måten vi spiller på.

Det har vært en skadeplaget tropp vi har kunnet stille stort sett hele sesongen. Dette har selvfølgelig gitt oss mange utfordringer, men også muligheten til å gi unge spillere god erfaring.

I mine øyne har vi flere spennende spillere som jeg har virkelig troa på.

Myhra-En fremtidig landlagskeeper

Hove- trenger ikke si noe om han. Han spiller snart i en største liga.

Fosnæss Hansen- Meget spennende stopper som har en stor karriere foran seg.

Nico Mikelson- Stenevik - Ingimundason - Leifsson - Jack er alle unge spillere som jeg tror vi kan få mye ut av fremover.

Når vi i tillegg vet at vi har en spiller som Tobias Gulliksen på vei inn på laget ser fremtiden ganske lys ut. Det er også flere unge på vei oppover men disse kjenner jeg ikke så mye til.

Vi må også huske på at Salve, Mawa og Stengel kun er 24/25 år og har mange gode år foran seg.

Ikke alle disse blir nok med oss videre og jeg håper nok at det skjer enkelte utskiftninger. Det som er godt å se er at vi har en ung stamme i laget som er på vei opp og frem og med noen riktige forsterkninger tror jeg dette blir skikkelig bra.

Nei jeg er positiv som alltid når vi går inn i en ny sesong, borte er neste alle gamle overbetalte spillere, borte er den klamme patriothånda som jeg tror har styrt mer enn vi utenfor vet. Forhåpentligvis er også koronaen nesten borte slik at vi igjen kan samles på Gamle Gress.

Jeg tror vi havner topp 5 den kommende sesongen og det skulle ikke forundre meg om vi spiller cupfinale seinhøstes neste år:)

5
4,6k kommentarer

stc887

Sett noe SIL og en artig og spennende type ferdighetsnessig men havner i et vakum sett med SIF øyne. Spiller vingback ig backer har vi jo 3 gode alternativ når de er skadefrie ikke inkl Parr. Vinger trenger vi men da trenger vi en mer utpreget ving og ikke en vingback. Da kan vi allerede omskolere Mendy internt som ikke koster noe og er ca like god evt dårlig løsning.

1

Catepillar

backer har vi jo 3 gode alternativ

+ Det vi trenger er midtstopper, midtbane og venstre kant. En av de to førstnevnte må være SJEF på banen og den soleklare kapteinen. Får vi disse 3 posisjonene på plass med kvalitet ser det lyst ut. Vi må også forære 3050 eller LSK de spillerne som ikke leverer på de samme 3 plassene nå. (Gunnarsson, Tokstad og Mawa). -litt usikker på Tokstag, dog...men han har vel fått nok sjanser nå til at veien bør gå videre.

Enda en back er jo logistikkdødsfall.

Edit: Så må julerengjøringen i stallen forøvrig skje til sommeren! Knallhardt oppgjør med stallfyll.

2

zetta

Det vi trenger er midtstopper, midtbane og venstre kant.

Enkelt: Nation, Felix H Myhre og Kabran eller Totland

1

zetta

Sett noe SIL og en artig og spennende type ferdighetsnessig men havner i et vakum sett med SIF øyne.

Ved første øyekast virker det som han kunne omskoleres til ren ving med styrke på forseringene, ta seg forbi folk.

Men jeg er ikke sikker

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...