Nye VGD er lansert! Mer informasjon

En sesong langt unna det vi alle ønsker oss er over. Nok en gang fikk vi kjenne at vi lever helt frem til slutten av sesongen. Selv om vi i løpet av sesongen har hatt veldig flaks med resultatene rundt oss har gutta vist en en stolthet og vilje til å fikse dette selv når vi hadde kniven på strupen helt på slutten. Dette vitner om en styrke vi kommer til å se i året som kommer.

Selv om det til tider har vært bekmørkt er det en ting som er sikkert i fotball, så er det at når vi startet opp ny sesong så starter alle likt og mulighetene ligger foran oss.

Når vi nå tar fatt på vår 15 strake sesong i toppen av norsk fotball er det i seg selv imponerende. Det er vel Odd og RBK av dagens lag som har vært der lenger enn oss. Det er veldig imponerende.

Hva kan vi så forvente oss av det kommende året?

Vil Henrik få satt sammen det laget han ønsker og trenger for å spille fotball på en slik måte han ønsker?

Vil Flo igjen finne gull på overgangsmarkedet eller vil vi nok en gang gå inn i sesongen med det vi har:)

Jeg er fortsatt positiv til Pedersen, Jeg tror han har det som skal til for å ta oss opp til topp 4. Jeg har troen på at vi denne sesongen ser en klar vei for hvor vi skal og at de spillere som blir hentet inn er riktige for måten vi spiller på.

Det har vært en skadeplaget tropp vi har kunnet stille stort sett hele sesongen. Dette har selvfølgelig gitt oss mange utfordringer, men også muligheten til å gi unge spillere god erfaring.

I mine øyne har vi flere spennende spillere som jeg har virkelig troa på.

Myhra-En fremtidig landlagskeeper

Hove- trenger ikke si noe om han. Han spiller snart i en største liga.

Fosnæss Hansen- Meget spennende stopper som har en stor karriere foran seg.

Nico Mikelson- Stenevik - Ingimundason - Leifsson - Jack er alle unge spillere som jeg tror vi kan få mye ut av fremover.

Når vi i tillegg vet at vi har en spiller som Tobias Gulliksen på vei inn på laget ser fremtiden ganske lys ut. Det er også flere unge på vei oppover men disse kjenner jeg ikke så mye til.

Vi må også huske på at Salve, Mawa og Stengel kun er 24/25 år og har mange gode år foran seg.

Ikke alle disse blir nok med oss videre og jeg håper nok at det skjer enkelte utskiftninger. Det som er godt å se er at vi har en ung stamme i laget som er på vei opp og frem og med noen riktige forsterkninger tror jeg dette blir skikkelig bra.

Nei jeg er positiv som alltid når vi går inn i en ny sesong, borte er neste alle gamle overbetalte spillere, borte er den klamme patriothånda som jeg tror har styrt mer enn vi utenfor vet. Forhåpentligvis er også koronaen nesten borte slik at vi igjen kan samles på Gamle Gress.

Jeg tror vi havner topp 5 den kommende sesongen og det skulle ikke forundre meg om vi spiller cupfinale seinhøstes neste år:)

5
4,6k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

RamGuy

Nå skal man gjerne trå litt varsomt i situasjoner som det her. Og jeg har ingen assosiasjon med verken Strømsgodset, Pedersen eller noen av de øvrige som er involvert her bare så det er sagt.

Men her synes jeg ting går litt over stokk og stein. Dette har jo blitt veldig typisk i disse dager med sosiale medier og informasjonsflyt som ikke ligner grisen. Vi får lekket veldig stykkevis med informasjon fra temmelig usikre kanaler, ofte uten kontekst og folk skal sitte å spekulere og dømme folk nord og ned ved første anledning.

Forstår godt at dette har vært en vanskelig sak for ledelsen i Strømsgodset å håndtere. Om det blir mye "ord-mot-ord" så må faktisk ledelsen ta en økonomisk vurdering oppi det hele. Det kan kanskje høres idiotisk ut, at man skal sitte å blande klubbøkonomi og rasismeanklager men uten klokkeklare bevis som holder i rettssak så vil jo Strømsgodset neppe komme unne en sparking av trener uten å måtte betale sluttpakke og det hele og er det ikke rom for det i økonomien så gjør det jo ikke akkurat situasjonen noe lettere for de involverte.

At det nå blir helt galimatias når det kommer lekkasjer som gjerne mangler perspektiv, et fullstendig bilde og kontekst og at det gjerne får folk til å fremstå i verst tenkelige lys er jo ikke noe nytt.

Er jo greit å forsøke å holde seg en smule edruelig oppe i det hele og la ting gå sin gang. Ser ingen grunn til å sitte å fordømme den en eller andre personen når man sitter med et så stort lappeteppe av et grunnlag for å gjøre det.

Dette fører alt for ofte til at flere personer sitter igjen med et negativt omdømme i etterkant om dette omdømme stammer fra et helt misoppfattet grunnlag. Noe som er helt borti natta spør du meg. Det foregår alt for mange karakterdrap i sosiale medier og tildels i pressen disse dager. Folk kaster seg på, spekulerer og til konklusjoner rundt mennesker de gjerne ikke kjenner overhodet og har null grunnlag til å vurdere i det hele tatt. Temmelig forkastelig hele greia spør du meg.

Nå er det sikkert et grunnlag for situasjonen og sannheten skal nok forhåpentligvis komme frem osv. Men inntil videre så er det vel ingen grunn til å sitte å fordømme den ene eller andre personen basert på lekkasjer til media helt uten kontekst.

Det er jo også viktig å skille på det å være temmelig akterutseilt i sin måte å kommunisere på og det å være en rasist. Det er klart at en person som er hovedtrener på et toppidrettnivå på denne måten må man kunne stille litt andre forventninger og krav til.

Men det er faktisk ikke sånn at det å komme med flåsete kommentarer som inneholder N-ordet osv nødvendig trenger å bety at en person nødvendigvis er en rasist. Akkurat som mange mennesker har vokst opp med at det er greit å bruke nedsettende ord om homofile uten at det nødvendigvis må bety at de er motstander av homofili. Men det er klart at folk griper jo sjansen til å dømme folk nord og ned og da er det jo gjerne lettere å gjøre det uten å forsøke å se ting i en sammenheng.

Har ikke fulgt spesielt nøye med på Strømsgodset og vet ikke hvor stor innflytelse Henrik Pedersen har rundt hvilke spillere som signeres. Men har da ikke fått noe inntrykk av at han er noen aktiv motstander av å hente spillere uansett bakgrunn og opphav og har heller ikke fått noe inntrykk av at han aktiv nedprioriterer å benytte denne typen spillere på laget?

Her må man nesten få alle fakta på bordet. Det er temmelig mange nyanser inne i et et nokså stort bilde her som kan snu det meste på hodet når det kommer til hvor mye enkeltpersoner skal fordømmes og hvor mange som eventuelt burde kastes på hode og ræva ut av klubben. Det hele høres jo egentlig ut som en intern disiplinærsak som nå går sin fulle gang på sosiale medier og i pressen. Og alle parter som er involvert har faktisk de samme rettighetene til å bli skjermet og ivaretatt her.

12

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...