Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kongsvinger Kvik Halden Moss Eidsvold Turn Vålerenga 2 Asker Bærum Alta Tromsdalen Senja Fløya Hødd Brattvåg Florø

Hvem er favoritt til å rykke opp?

1
646 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

jatilnei

Fy f....., dette forumet er ødelagt.

3

supergunners10

Jeg er seriøs ja. Men jeg gidder ikke sette igang en diskusjon du ikke forstår noe av igjen. Så helst ikke svar meg.

3

sTIMEN87

seriøs

Du? Ikke for 5 flate øre.

Når man hevder man sitter med fasiten etter 4 mildt sagt ustabile runder forstår man at en ikke kan være det.

Det er du så ikke forstår hvor feil det er.

Svarer forresten den det måtte passe meg, spesielt folk som hevder noe de i realiteten ikke aner noe om.

1

supergunners10

hevder man sitter med fasiten

Har aldri sagt jeg har fasit. Det er du som gnåler om det.

1

supergunners10

Gud bedre.

Om jeg tar en bedømming av et lag uansett om det er i La Liga, PostNord eller 5 divisjon på Grønnland så er det akkurat det samme.

Det er ingen som har sagt det er fasit, det er hva man tenker om kampene videre basert på prestasjoner og det man vet om lagene. Veldig vanlig i fotball sTIMEN. At du ikke liker at folk ikke har særlig tro på Florø betyr ikke at vi får rett i det fordi.

Du må virkelig ta deg sammen.

3

Gorgi

supergunners10:»Du må virkelig ta deg sammen.»

———

Du får for forsøket....:)

1

sTIMEN87

forsøket

Haha du er meg en god spøkefugl:)

Anbefaler sangen Tytekick med blant annet Vågard, Action The Man, Leo Ajkic og Lars Vaular:), når vi først skal prøve oss med klovneri kan du følge den sangen med Ekte MC!:)

1

sTIMEN87

basert

På EN enkelt kamp kan du altså slå fast hva du TROR om nivået lagene besitter? Utrolig.

Det er jo i grunnen det du sier, uten å ta hensyn til ting som spilte inn som er vesentlige med tanke på nettopp nivået hos lagene.

Man vet INGENTING om hvor sterke lagene er i forhold til hverandre. Påstår man det etter 1 runde med fotball farer man rundt med løgn. Det er nemlig ikke i nærheten av fakta.

Har ingenting å gjøre med at jeg ikke liker hva folk tror om Florø.

Poenget er at INGEN vet hvor de står i løypa enda.

1

ross

Hvordan du ser på det har lite å si

3

sarpingen_1

Har det like lite å si at interesseorganisasjonen Norsk Toppfotball ser det på samme måte ?

1

chatin

Runde 6 står for tur denne helga!

Lørdag 10.07 13:00 - Tromsdalen - Eidsvold Turn Etter en treg start ser Tromsdalen ut til å være i gang, 6 mål og 6 poeng på de siste to kampene, dog mot to lag som ser ut til å slite i bunn. Men samtidig kan det hende det var de to seirene de trengte for å kickstarte sesongen. Føler meg ganske trygg på at TUIL er at lag som kommer etterhvert men fortsatt litt tidlig å si helt hvor de står akkurat nå i forhold til konkurrentene. Eidsvold virker som et lag som varierer voldsomt og vanskelig å vite hvor er. En kamp hvor TUIL i utgangspunktet skal være favoritter, men overhodet ikke utenkelig at Eidsvold kan få med seg enten 1 eller alle 3 poengene.

Søndag 11.07 13:00 - Hødd - Kvik Halden En av toppkampene denne runden. Som nr. 3 og 5 på tabellen skiller det 1 poeng mellom lagene før kampen. Hødd er nok veldig interessert i å vise at de kan vinne en av de interne kampene i toppen av tabellen etter at de har spilt uavgjort mot både Asker og Alta. Kommer fra en 1-0 seier borte mot Bærum i midtuka. Kvik Halden hadde press på seg før de møtte Kongsvinger i på torsdag for å henge med i toppen, og de innfridde med å vinne 3-2. Kan bli en åpen og fin kamp dette her.

14:00 - Asker - Alta Den andre toppkampen denne runden. Asker tok over tabelltoppen på Onsdag etter en komfortabel 4-1 seier borte mot Fløya. Tross 4 mål imponerte de ikke voldsomt. Men naturlig å tenke at denne kampen var litt i bakhodet. Alta sto for et sjansesløseri man knapt har sett maken til og klarte bare 2-2 hjemme mot et ungt Vålerenga 2. Noe de virkelig må jobbe med er å sette sjansene sine om det skal bli opprykk, da man har sett tendenser til ineffektivitet i flere av kampene så langt. To lag som begge er ubeseiret så langt, spennende å se om et av lagene går på sitt første tap denne helga.

14:00 - Brattvåg - Fløya Brattvåg har fått en under middels start på sesongen med 3 tap, 1 uavgjort og 1 seier. På onsdag ble det 0-2 tap borte mot Eidsvold og dermed er de laget som ligger på plassen rett over nedrykksstreken. Men man forventer 3 poeng når de møter et av lagene som forventet ligger under streken. Fløya tapte 1-4 mot Asker i midtuka, og det går mot en sesong like tung som i fjor. 1-4 tap ble det også i kampen mot Brattvåg i fjor.

15:00 - Kongsvinger - Florø Målene renner inn begge veier når Kongsvinger spiller. Et snitt på 5,2 mål i de kampene KIL har vært involvert i så langt. Voldsomme 7-7 i målforskjell på de to siste kampene. Garantert lysten på å revansjere årets første tap som kom i Halden på torsdag. Florø fortsetter sin blytunge start og står fortsatt uten poeng etter å ha tapt hjemme mot Moss i midtuka. Helt sist på tabellen og skal møte Kongsvinger, Hødd og Asker i løpet av de 4 neste kampene. Hvor langt tid tar det før varsellampene for alvor begynner å blinke hos Florø? Kongsvinger klare favoritter her.

18:00 - Moss - Bærum Etter en svak start har Moss tatt to viktige 3 poengere i de to siste kampene borte mot Fløya og Florø. Nå venter nok en kamp mot et lag de vil legge bak seg på tabellen når Bærum kommer på besøk til Melløs. Bærum gikk som forventet på et tap mot Hødd i midtuka, men det de har fått vist så langt denne sesongen tyder på at de nok er et bedre lag enn hva de var i fjor. Helt åpen kamp i mine øyne dette.

Mandag 12.07 16:30 - Vålerenga 2 - Senja VIF2 rasket med seg 2 poeng fra de to siste kampene hjemme mot Kvik, og borte mot Alta. Om det ikke var budsjettert med så er 3 poeng hjemme mot Senja i hvert fall budsjettert med for å holde plassen. Senja kommer fra et 1-3 tap mot TUIL på onsdag og står fortsatt med 1 fattig poeng. Vålerenga stiller trolig med et sterkere lag i denne kampen enn hva som reiste til Alta. Senja ser ut som et lag som kommer til å slite tungt i bunnen, holder en knapp på hjemmeseier her.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...