Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kongsvinger Kvik Halden Moss Eidsvold Turn Vålerenga 2 Asker Bærum Alta Tromsdalen Senja Fløya Hødd Brattvåg Florø

Hvem er favoritt til å rykke opp?

1
646 kommentarer

HeiaHodd12

Fra et seriøst ståsted betyr ikke noe annet enn god læring og til dels trening og formasjonsutprøving. Ikke noe mer enn det.

Det spiller jo ingen rolle at man er god i oppkjøringa fordi at det ikke er alvor. Man spiller ikke om poeng som danner grunnlaget for hvordan sesongen etterhvert blir. Det er derfor at man hever seg når ting er seriøse.

Det blir litt som om du øver på en sangfremføring. Hvis du får alt til å stemme på "sangøvingene" så tar du med deg en trygghet/selvtillit opp på scenen den dagen du skal fremføre sangen/konserten. Har du ikke fått helt til det har øvd på, vil du naturligvis være usikker. Dette er overførbart til fotballen også. Formasjonstrening etc har nok klubbene trent på på treningene og i internkampene. De få treningskampene mot andre klubber som klubbene nå får før serien starter vil man bruke til å sette laget og spisse det man skal prøve å få til i seriespillet. Samt å få en viss følelse hvor en står i forhold til hverandre (spesielt nå i disse koronatider).

Grunnen til at Florø tapte 5-0 mot Øygarden vet jeg veldig godt, så den kampen gir ikke et godt svar på hvordan Florø står i forhold til Øygarden, men for Hødds del så ga vår treningskamp et godt svar på det fordi både Hødd og Øygarden stilte med bortimot fulltallige lag.

Det laget Aafk stilte med var et godt fotballag, uten at det hadde de altfor store navnene. De største navnene dannet forsvaret og keeperplassen, fremover var unge talentfulle og gode fotballspillere som gjorde en god jobb (Lars Arne Nilsen var fornøyd med kampen). Det var ingen maktdemonstrasjon, men Hødd var solide og vant fullt fortjent mot et godt lag som jeg tror hadde gjort sakene sine bra i Postnordligaen.

Jeg føler meg trygg på at troppen i år er mer komplett i forhold til i fjor fordi Knappen vet hva han vil ha og han har sparket ut gode spillere fra troppen fordi han ikke ville ha blindpassasjerer og han har hentet inn spillere han "kjenner" fra tidligere og vet hva de står for og hvordan de er utenfor banen også. Vi har møtt gode lag fra nivået vi spiller på (Øygarden og Nardo, samt Aafk2 som holder nivået) og vi har gjort solide kamper.

1

sTIMEN87

usikker

Tviler jeg veldig sterkt på at Pereira og spillerene er basert på treningskamper. Florø har kommet veldig seint i gang kampmessig og det er noe rusk i maskineriet, men jeg ser positive ting der utfra det lille jeg har sett. Som kan bli bra i en seriøs setting.

Ikke noen av kampene Florø har spilt nå viser nivået laget og første 11elveren er på. Det er fordi at det er altfor tidlig å si. Man er avhengig av første 11elveren skal en kunne levere en god sesong.

Den har foreløpig ikke fått spilt 100% sammen i kamp. Spent på hvor mange av de 8 som var ute mot nevnte Øygarden som er tilbake i morgen. Det bør være veldig mange, ellers kan det bli tungt.

Tror heller ikke Ålesund og 2laget er særlig bekymra, da de nok neppe tok det noe mer seriøst enn god trening.

Hadde Lars Arne Nilsen tatt kampen seriøst hadde han jo selvfølgelig ikke stilt et bortimot reint juniorlag. Det ser jeg i følge Ålesund at stemmer godt med hva jeg trodde. Altså har ikke de gått noe særlig inn i kampen om å gjøre alt de kunne for å vinne, men fokusert utelukkende på læring av det de presterer. Som jeg har sagt hele veien at seriøse folk gjør.

Med andre ord ikke noe seriøst fra Ålesund sin side. Heller bare at Ålesund sine nest beste skulle få god trening mot et godt 2 div lag. Læring i form av prestasjon altså og utprøving, mange bytter og ved at feks Lie gikk av før Hødd skåret mål nr 2 og Spinola feks gikk ut i pausen.

Nja at Ålesund 2 med noen få A-lags spillere kunne gjort det ok i 2 div er noe annet enn at de ville vært et topplag. For det tror jeg ingenting på. Fra 8-14 plass kanskje er det mest realistiske i mine øyne.

Når 2-3 Ålesund supportere her på vgd som følger klubben tett føler at de beste talentene er borte fra klubben så sier det i tilegg litt. Der en av de visstnok er i Raufoss nå og en annen i Florø:)

Godt mulig at troppen til Hødd er mer komplett i år, men det gjenstår jo å se når det er alvor og man skal spille om poeng. For det må jo såklart vises igjen i 26 kamper. Det er ofte lettere sagt enn gjort.

1

HeiaHodd12

Tror du ikke at Aafk reservene og de unge talentene vil yte maks for å overbevise Lars Arne om å satse på akkurat dem? Dette laget holder nivået i Postnord og jeg tror de hadde havnet rundt midten/øvre halvdel (ikke oppe i topp 4) 5.-8.plass.

Hadde ikke Hødd hatt tro på at Aafk2 holdt nivået ville de ikke valgt akkurat Aafk2 som motstander i generalprøven. Hødd og Aafk samarbeider ganske bra og spesielt etter at både Lars Arne Nilsen og Sindre Eid (begge Høddere) har sentrale roller i Aafk. I tillegg spiller Lars Arnes sønn på Hødd-Alag. Begge klubber har interesse av å samarbeide. Både Fiskerstrand (Florø) og Karlsbakk (Raufoss) har vært innom Hødd. Hødd signerte låneavtale med Karlsbakk, men etter litt ville Aafk ha han tilbake, og etter en sesong låner de han ut til Raufoss. Fiskerstrand var også på prøvespill i Hødd, men Hødd valgte å ikke signere han.

Ja nå gjenstår det bare å se hva som skjer videre i sesongen. Jeg tror Hødd klarer opprykk i år.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...