Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kongsvinger Kvik Halden Moss Eidsvold Turn Vålerenga 2 Asker Bærum Alta Tromsdalen Senja Fløya Hødd Brattvåg Florø

Hvem er favoritt til å rykke opp?

1
646 kommentarer

HeiaHodd12

Tror du ikke at Aafk reservene og de unge talentene vil yte maks for å overbevise Lars Arne om å satse på akkurat dem? Dette laget holder nivået i Postnord og jeg tror de hadde havnet rundt midten/øvre halvdel (ikke oppe i topp 4) 5.-8.plass.

Hadde ikke Hødd hatt tro på at Aafk2 holdt nivået ville de ikke valgt akkurat Aafk2 som motstander i generalprøven. Hødd og Aafk samarbeider ganske bra og spesielt etter at både Lars Arne Nilsen og Sindre Eid (begge Høddere) har sentrale roller i Aafk. I tillegg spiller Lars Arnes sønn på Hødd-Alag. Begge klubber har interesse av å samarbeide. Både Fiskerstrand (Florø) og Karlsbakk (Raufoss) har vært innom Hødd. Hødd signerte låneavtale med Karlsbakk, men etter litt ville Aafk ha han tilbake, og etter en sesong låner de han ut til Raufoss. Fiskerstrand var også på prøvespill i Hødd, men Hødd valgte å ikke signere han.

Ja nå gjenstår det bare å se hva som skjer videre i sesongen. Jeg tror Hødd klarer opprykk i år.

1

sTIMEN87

Tror

Ikke at de er gode nok enda og det ser det vel ut til at Lars Arne og føler.

Altså selvfølgelig prøver unggutta å overbevise om at de kan fortjene det, men de har tydeligvis et godt stykke opp.

Derfor syns jeg det er veldig merkelig at de alikavel skal være godt nok til en posisjon oppe i toppen en plass.

Det laget der er jeg ganske så sikker på at dagens Florø lag ville slått over 2 kamper. Du ser hvor Florø er blitt tippa på tabellen.

Med andre ord at de skulle dominere i mange kamper som de nok måtte gjort er vi veldig uenig i. Når A-laget ikke er bedre enn det de er er det ganske pinlig i mine øyne. Får jo ikke til noe som helst på nivået rett over og er ikke i nærheten av noe opprykk.

Nei at Hødd selvfølgelig syns de møtte et bra lag er jo klart. Ikke dermed sagt at det er en fasit men delte meninger om, deriblant er mange Ålesund supportere nok uenig. Sikkert noen få spennende unggutter på vei opp, men at de skulle være på nivå med de faste på A-laget er det ikke vanskelig å forstå at de ikke er. Da hadde Lars Arne valgt å starte med de. Når de da altså ikke blir sett på som gode nok av supporterene engang vel da taler det sitt klare språk.

Samarbeid er for all del bare toppers og konge og veldig riktig tankegang.

Men stor nivåforskjell på de faste på A-laget og de som møtte Hødd, til tross for at A-laget sliter tungt med å finne ut av ting.

Aner ingenting om Karlsbakk men hørte noe rykter om at Florø var på radaren hans i fjor eller i 2019. Uansett så var jo valget hans forståelig med tanke på nivået og utvikling osv.

For Fiskerstrand er vel situasjonen noe lik, i følge H.A Ålesund supporter her inne. Som har et større øye for mål enn Haugen. Som sier sitt.

Karlsbakk og Fiskerstrand kan godt være to like type spillere. Bra for Florø i såfall men sikkert noe som hadde kunne vært gull for Hødd.

Uansett lykke til med sesongen så ser vi om Hødd er gode nok til det og om Florø faktisk har noe å komme med. Det aner vi jo ikke.

26 kamper står foran oss som alle blir like viktig, i det som jeg tror blir tidenes jevneste sesong.

1

HeiaHodd12

I dagens kamp blant to av lagene som er tippet å være blant opprykksfavorittene, bestod 8 av de 9 innbyttere av spillere som spilte i kampen mot Hødd. Jeg har ikke sagt at spillerne som spilte mot Hødd er gode nok til førstelaget til Aafk i Obosligaen, men de holder et godt nivå i Postnordligaen og som lag hadde de klart seg meget godt der.

Jeg er egentlig glad Hødd valgte å ikke signere Fiskerstrand, men heller signere Håkon Bjørdal Leine. Føler meg sikker på at Håkon Leine vil skore flere mål enn Fiskerstrand i år. :)

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...