Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tromsø oppfordrer til boikott av VM 2022

Tromsø blir første norske klubb som oppfordrer til boikott av Fotball-VM 2022.

Klubben skriver på sine hjemmesider at "Tromsø IL mener det er på tide at fotballen stopper opp og tar noen steg tilbake. Vi bør tenke over hva som er fotballens idé og hvorfor så mange elsker vår idrett. Det at korrupsjon, moderne slaveri og et høyt antall døde arbeidere er fundamentet til det viktigste vi har, VM, er overhodet ikke akseptabelt.

Dermed kan vi ikke lenger sitte og se på at mennesker dør i fotballens navn. Det er på tide å sette hardt mot hardt. Fotballen kan ikke styre alle nasjoners politikk og indre anliggende. Men det vi kan gjøre, er å sette tydelige krav til fotballturneringer som vi selv arrangerer.

Tromsø IL vil oppfordre Norges Fotballforbund til å gå inn for en boikott av Fotball VM 2022. Vi mener at hvis Norge kvalifiserer seg gjennom den kommende kvalifiseringen, bør vi takke nei til å reise til Qatar."

9
1,3k svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

Yourexperiencemaydiffer

Er det ikke litt unødvendig å slenge rundt seg med begreper som beskriver dumskap på amerikanske campuser når en omtaler meningsmotstandere? På samme måte som det er intellektuelt uredelig å avskrive folks meninger dersom de er hvite og pusher 30/40/50 (jeg vet ikke hvor cutoffen er lenger) er det like fordømt ubrukelig å stemple folk som woke, SJW og fandens oldemor i øst og vest. Norge er et ganske flott land, men likevel insisterer folk på å importere begreper fra amerikansk kulturkrig.

Løsningen på dette er ikke å finne de begrepene som passer utfra hvilken amerikansk senator eller Twitter-personlighet du føler deg mest dus med og bruke de ukritisk og an mass i norske debatter. Løsningen er å ignorere skiten og bruke de ordene du lærte på skolen til å uttrykke deg på høvelig vis. Dersom en i samme slengen leser hva meningsmotstander skriver og forholder seg til det, og ikke til hva en mobb et annet sted har skrevet, tror jeg ting kan bli riktig så bra.

10

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...