Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Eliteserien 2021: Klubbkrysskoblinger

I mange år har jeg hatt en teori, men har aldri giddet sette den på prøve. Nå som årets Eliteseriestart er like rundt hjørnet er det mulig å komme i gang. Vil derfor be litt hjelp fra fotballfolkene her inne, mye kunnskapsrike folk.

Teorien er at i enhver Eliteserie-kamp er det mulig å finne minst 1 spiller/annen involvert som har koblinger til begge lagene. Fortrinnsvis spiller, men kan også gjelde trenere eller noen sentrale i støtteapparatet.

Så for hver serierunde kan vi teste teorien. Se om den holder vann, eventuelt hvor stor prosentandel av kampene dette stemmer. Jeg har ikke oversikt over alle klubbenes staller og alle spillernes forhistorie, derfor ber jeg dere om å hjelpe til med å sjekke kamper der deres klubber er involvert. Har startet med første serierunde, fant koblinger i 3 av kampene, ikke lett i de to andre foreløpig. Kanskje noen kan fylle inn?

1.runde: Bodø/Glimt - Tromsø: Tromsø har Daniel Berntsen i troppen, han er gammel Glimtgutt. Viking - Brann: Branns Jon-Helge Tveita har tidligere spilt for Viking. Odd - Sandefjord: Molde - KBK: Molde har Stian Rode Gregersen, oppvokst i Kristiansund og spilte for KBK fram til 2019. Vålerenga - Rosenborg:

4
141 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

star70

Odd iversen har spelt for enga

2

jonas

Tråden handler om spillere som er aktive nå så hverken Ivers sr. eller jr. er godkjente koblinger.

1

Evertonion

Fantastisk!

1

arkles

Soltvedt, Skålevik og Tveita spilt for både Sarpsborg og Brann

2

chatin

Vålerenga - Rosenborg:

Christian Thorbjørnsen, fysisk trener i RBK har vært juniorspiller i Vålerenga og tror han også har vært fysio i Vålerenga på et tidspunkt.

2

PapaSmurf

Molde - KBK: Molde har Stian Rode Gregersen, oppvokst i Kristiansund og spilte for KBK fram til 2019.

Gregersen er født i Kristiansund, men spilte for Clausenenga frem til 2002 da han som 16-åring gikk til Molde. Så har han hatt to korte låneopphold i KBK og et låneopphold i Elfsborg siden den gang.

Forøvrig en kul tråd som gikk rett i favoritter.

2

Stormoen33

Gregersen er født i Kristiansund, men spilte for Clausenenga frem til 2002 da han som 16-åring gikk til Molde

Mener du at Gregers er 35 år?

1

PapaSmurf

Minst. (Kanskje noen utenlandske klubber leser her inne og vraker han fra shortlista nå).

Eller så kan man si 2012 da :)

1

jonas

Ser at KBKs Olaus Jair Skarsem(fantastisk navn) har en fortid i RBK. I følge Wiki spilte han 1 cupkamp, scorte 1 mål og ble cupmester med RBK i 2016-sesongen.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...