AaFK esc

Side 1

Ja, hvis ledelsen og medieansvarlig i AaFK tror de slipper unna ved å stenge Speakers Corner så har de tatt grundig feil. Når en skrev der så hadde de en viss kontroll. Her har de ingen kontroll.

Et av supporteres privilegier er å kunne både skryte og kritisere

Og det er ikke selvsagt at supportere skal fremstå med fullt navn siden en ikke får betalt for å 'stå i stormen' slik en ledelse skal gjøre.

3

Ingen steder å finne noe om AaFK annet enn på AaFK kontrollerte steder, så som FB

AaFK kontrollerer Facebook? Det var en utvikling jeg skal ærlig si jeg ikke så komme.

2

Synes AaFK gradvis har mistet mer og mer kontakt med fansen. Var selv superivrig supporter i mange år, også da de var i 1.divisjon. De siste årene har jeg falt mer og mer av og har knapt fått med meg signeringene i vinter. Å stenge forumet er virkelig ikke et skritt i riktig retning.

2
PapaSmurf Bare å flytte folkene fra Speakers Corner hit. Her får man jo i større grad interaksjon med andre lags fans også. Jeg husker jo 10-12 år tilbake da var jo SC veldig aktivt, men klu...

t, men klubbforumene landet over har forsvunnet ett etter ett . Er vel bare et par forum igjen med aktivitet.

Egentlig synd. Enhver klubb med respekt for seg selv bør ha et forum fritt sitert fra en tidligere daglig leder i en ES klubb. FB med bare gamlinger og tosker som poster slagorda til klubbene og legger ut bilder av kaffekoppen med f.eks VIF logo med 247 likes eller bikkja med skjerf til 432 likes.

Twitter blir kvasiløsning ettersom du har begrensninger på tegn og at det blir uoversiktelig om du skal få med deg alt

Heia gode gamle forum

2
PapaSmurf [sitat…] Dette er en god beskrivelse. Men jeg har aldri savnet et MFK-forum. Siden det er såpass mange MFK’ere her er klubbtråden et bra «forum». Tornekrattet hadde jo et relativt...

Men jeg har aldri savnet et MFK-forum. Siden det er såpass mange MFK’ere her er klubbtråden et bra «forum».

Tornekrattet hadde jo et relativt oppegående forum for 10-15 år siden, men de valgte å stenge det for andre enn medlemmer og da døde det ut på uker.

Enga har hatt en hel del forum, VPN, Klanen og Vif selv vel også. felles for dem er ganske begrenset aktivitet. VGD funker helt greit. I tillegg er det uavhengig av klubben som jeg synes er veldig greit. Merkelig at klubben selv skal drive et forum.

2
deleted301666

Kan vi få flere brukere fra SC inn her så kan vi få litt fart på sakene. Døp gjente om tittel på tråden til «AaFK [klubbtråd]» også, så blir det mer riktig. Denne kneblingen av debattanter er stusselige greier for alle som er glade i klubben. Så spre gjerne ordet. Fra nå av (eller inntil SC åpnes igjen) så diskuteres AaFK best her på VGD.

2

Ikke et helt uvanlig fokus antar jeg, eh.

Mange spennende unge spillere, Hopland spesielt, han virker å ha en veldig bra fotballforståelse og godt blikk for pasninger framover i banen, burde hatt 7-årskontrakt! Holte også virka ganske så trygg i den ene kampen jeg så han i. Alderen tatt i betraktning synes jeg de to har framstått veldig bra. Og Määtä var veldig god i den omgangen AaFK for øvrig var veldig gode mot KBK.

Ellers synes jeg Ødemarksbakken kanskje er den som har tilført mest, litt Haugen og Bolkan i samme pakke; truer bakrom, brukbar teknikk, liker å skyte, men kan også spille til medspillere.

Når vi har både Castro, Bolkan, Segberg og Hopland (!) på banen samtidig har vi mange bra pasnings-spillere (no offence, Grønner...).

Men spent på hvordan AaFK sitt nivå er etter den forferdelige sesongen i fjor. Håper på en bra start!

2

Fritz, skal ikke være så vanskelig å opprette en bruker her inne hvis man bare vil nei. Å vente på at SC skal åpne igjen blir nok en tolmodighetsprosess uten like. Tviler på det blir noe trykk der inne hvis alle skal skrive meninger med fullt navn.

2

Veit det vart innført regler for å unngå "dobbeltstraff" med både rødt og straffespark for nokre år sidan.

2

Da har jeg funnet veien hit jeg også. Tidligere bruker på speakers corner med samme navn..

Først, et lite utbrudd:

Svært skuffet over klubben som stenger forumet uten noe som helst informasjon på forhånd. Men, det er jo sånn de holder på. Her skal man ikke få ytre seg, nei! Lett å skylde på rasisme og personangrep. Det var ikke noe værre enn noe annet forum noe annet sted. Bare tøys.

Så, OBOS: Heldig som vant sist. Men 2. omgang var bedre, så det var noe håp å spore. Castro må virkelig tenke over om han ønsker å være noe mer enn en middels OBOS-spiller i årene fremover. Han kan bli noe mer i AaFK, men da må det holdes fokus på det sportslige, og ikke annet utsportslig svada.

Aner ikke hva jeg skal forvente i morgen, men regner med å få sett kampen.

2
AsE9876 Da har jeg funnet veien hit jeg også. Tidligere bruker på speakers corner med samme navn.. Først, et lite utbrudd: Svært skuffet over klubben som stenger forumet uten noe som helst...

Helt enig i det du sier om ledelsen, AsE9876. Etter en sesong preget av en sportslig kollaps uten historisk sidestykke så har vi supporterne altså blitt så til de grader overkjørt at vi til og med har blitt brandet som rasister og hetsere. Denne kaskaden av brølere fra ledelsen ser jeg på som arroganse og mangel på ydmykhet, og noe som jeg anser som svært usannsylig at vil avta. Så at det kommer kritikk mot ledelsen av Aalesunds Fotbalklubb ser jeg på som en naturlov slik de driver på.

Men nok om det. I dag blir det viktig å bygge på de gode taktene som tidvis ble vist i åpningskampen - og en ypperlig mulighet til å la en ung spiller (Diaw?) få steppe inn i Castros fravær. Lykke til alle sammen!

PS! Ny på vgd siden ledelsen la ned institusjonen Speakers Corner. Hvordan svarer jeg på innlegg? Hverken på PC (som jeg sitter ved nå) eller på mobil synes "Svar"-knappen å reagere når jeg trykker på den.

2

Nilsen fremstår som en dårlig taper når han uttaler seg etter kampen. Aafk litt bedre en start i første omg men dårlig av begge lag. Start med første omgangs største sjanse med stangskudd av ramsland. Andre omg bar start et mye bedre lag og kunne og burde nok hatt minst. To mål til. Så når Nilsen påstår at det var lykketreff av start og at Aafk burde ledet med 2-3 mål etter første da fremstår han som en dårlig taper. Og kanskje burde han tatt tak i eget lag i stede for å være så forbanna bitter på start sin flaks som han antyder.

2

I fjor vår under Bohinen var laget, på papiret ok. Vi var ikke "såå" dårlig som resultatene skulle tilsi. Forsvaret var selvsagt under en hver kritikk. Alt gikk inn og de vi spilte mot traff på "alt" av skudd og sjanser. Iallefall føltes det slik.

Synes vi i banespillet var fullt på høyde med de fleste vi møtte. Men det ble tap på tap og ting satt seg i hodet på spillerne. Vi kom oss ikke ut av denne vonde sirkelen. Så åpnet vinduet. Vi solgte unna de fleste nøkkelspillerne i dette vinduet. Det vi satt igjen med var en dansk venstreback. Meldingen fra Melland var: "Synes vi landet dette vinduet godt". Herre min hatt for en tullete uttalelse!

Vi hadde solgt oss ut av alle sjanser for å overleve. Dette ansvaret er det klubben som må ta. Har ikke hørt et pip fra klubben om at dette var en stor tabbe. De innrømmer ingenting. Litt som Russland.

Så kan vi bare ta med Hoff og Fet i samme slengen. Dette var spillere som åpenbart Bohinen ikke ville satse på. Satt vel ikke igjen med mer enn småpenger, nærmest ingenting. Melland gledet seg stort til å få Fet hjem for å videreutvikle han videre. Det han "glemte" var at BG hadde en opsjon på kjøp. En sum som var satt så lavt at det hele bare er tragisk. Selvsagt benyttet BG seg av dette.

Supporterne så jo galskapen i alt som skjedde på CLS. Det ble skrevet side opp og side ned på SC. Det ble, med rette, rettet stor kritikk mot klubben. Dette tålte ikke styre og stell i AaFK og lukket like godt ned hele SC. Det er ikke så mye mer å si enn at hele styret med sportssjef aldri burde fortsatt i klubben.

2

Godt oppsummert det der, FIL37. Du glemte å legge ved fadesen på direktesendt tv: deadline day og Nilsen skulle annonsere at vi hadde fått inn en spiller fra LSK i sommervinduet. Jada, hvem er det? spurte studio. Ja, nei dere får ikke det bekreftet? spør han tilbake. Da hadde sportssjef Melland surret med hvem som skulle oversende hvilke papirer. Så da ble Nilsen stående og gape, mens studio ikke turte annet enn å holde igjen fliret. Miraklenes tid er ikke forbi.

Men fra spøk til alvor (selv om en sånn blunder er blodig alvor): forumet hvor vi supportere i et par tiår har debattert alt fra Dede Anderson til Berit Riise har nå altså ledelsen tatt fra oss. Under beskyldninger om rasisme og hets. Trakassering skreiv de vel også i uttalelsen. Det er en grov urett som er servert supporterne av klubben. Måtte de involverte en dag finne tilbake til vettet sitt.

2
Kumite Talentløst fotballag. Har ingenting i en opprykkskamp slik vi holder på. Savner virkelig Carlsen på midtbana.

Nå syns jeg du er urimelig. Vi må faktisk justere selvbildet vårt litt etter det som skjedde i fjor. Jeg ser store positive fremskritt i det spillemessige. Det er mange nye spillere som skal utvikle kjemi. Og jeg liker mye av det jeg ser i pasningsspillet. Neida, vi er absolutt ikke effektive nok i det vi gjør. Men det er umulig å hoppe over trinn i en utviklingsfase. Jeg har tro på at vi er på rett vei. LAN må få tid til å gå den veien.

2

Bare å flytte folkene fra Speakers Corner hit. Her får man jo i større grad interaksjon med andre lags fans også.

Jeg husker jo 10-12 år tilbake da var jo SC veldig aktivt, men klubbforumene landet over har forsvunnet ett etter ett . Er vel bare et par forum igjen med aktivitet.

Men fotball-norsk på VGD holder koken :)

1
Laster...