Nye VGD er lansert! Mer informasjon

KAMPTRÅD Molde vs Kristiansund ES1 2021

HVOR: Aker Stadion

NÅR: Søndag 9.mai kl.1800

TV: Eurosport Pluss2, Discovery+ og Eurosport Player.

DOMMER: Kai Erik Steen

INNBYRDES: https://www.nifs.no/head2head.php?land=1&t=5&u=684880&lag1=6&lag2=2718

Begge kampene ifjor endte 2-2. Målskårere på Aker Stadion var Etzaz Hussain og Fredrik Aursnes for Molde mens Amahl Pellegrino og Faris Pemi puttet for Kristiansund.

Da står årets første serierunde for døren og hjemmelaget Molde tar imot nordmørslaget Kristiansund til dyst. I år som i fjor ble seriestarten utsatt i forhold til opprinnelig terminliste. Står smitten oss bi så spilles siste serierunde søndag 12.desember. På grunn av den sene starten blir det et hektisk kampprogram fremover. Allerede til torsdag spilles det ny kamp borte mot Tromsø. De 2 første rundene blir amputert da Vikenlagene på grunn av sen treningsoppstart først starter neste søndag(16.mai). Derfor blir det bare spilt 5 kamper denne helgen og 4 kamper til midtuken. De utsatte kampene spilles i juli måned mens Bodø/Glimt, Molde, Vålerenga og Rosenborg skal ut i Europa. Men nå tilbake til kampen. Christian Michelsen har nok pønsket ut noe som skal gjøre livet surt for Moldespillerne. Og vil nok prøve å få med seg alle poengene hjem. Selv håper jeg at Moldelaget viser hva som bor i laget og viser nordmøringene hvem som er vurdert høyest på tabellen i Eliteserien. Og at de kan ta frem noen takter som de viste tidligere i vinter i Europa League. Mulig Moldelag.

Linde

HP- Bjørnbak- Gregersen- Risa

Aursnes- Hussain

Hestad- Eikrem- Ulland Andersen

Omoijuanfo

Mitt kamptips 3-1

Da gjenstår det bare å ønske god kamp og måtte det beste hjemmelaget vinne.

1
169 kommentarer

Kaizen

Ohi tror jeg er klink starter på topp i morgen.

At Ohi ser ut til å starte er for meg et signal om at Molde ikke er så sterk som det burde vært i forhold til seriestart. Ikke minst på spissplass. Ohi virker langt unna sitt MAX nivå. Håper derfor Ohi har benyttet treningsuka godt og fremstår som friskere, og med bedre løpskraft og mer snert i avslutningene enn det daukjøttet han har servert i de siste to ukene. Alternativt: Vi starter med Bolly eller Fofana på topp.

At forsvaret tetter igjen bakover sammen med midtbanen. Etzaz må slutte å gi bort ballen i farlige posisjoner defensivt og stramme inn spillet sitt og Bjørnbak må finne tilbake tryggheten i spillet sitt og få opp tempoet. Kommer Kristiansund til samme antall avslutninger som vi hadde i treningskampen så taper vi denne kampen. Det var et sjansesløseri uten like av Kristiansund, samtidig som vi har eliteseriens klart beste keeper i Linde. Tror dog ikke dette gjentar seg i dag og at vi vinner dagens kamp med ett mål.

1

Folkflesk

Det var et sjansesløseri uten like av Kristiansund, samtidig som vi har eliteseriens klart beste keeper i Linde.

Linde kan umulig være "klart bedre" enn Andre Hansen. Provoserende pølsevev fra ende til annen! Men han er trolig den beste sammen med Hansen.

1

HarryH

Jeg skulle til å skrive at Hansen begynner å bli gammel og er over toppen, men han er jo bare 31 år. Perfekt alder for en keeper. Tipper vi får se en sterk sesong av Veitvets store sønn.

1

Kaizen

Hehe.. Klart bedre. Må få lov til å ta i litt. Seriestart og alle greier! ;-) Andre Hansen er en bra keeper. Ingen tvil om det. Andreas Linde har prestert så mye bra i Europaligaen at jeg likevel regner han et lite hestehode foran. Linde ble bla. tatt ut på rundens lag i europaligaen etter seieren mot Hoffenheim.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...