Nye VGD er lansert! Mer informasjon

KAMPTRÅD Molde vs Kristiansund ES1 2021

HVOR: Aker Stadion

NÅR: Søndag 9.mai kl.1800

TV: Eurosport Pluss2, Discovery+ og Eurosport Player.

DOMMER: Kai Erik Steen

INNBYRDES: https://www.nifs.no/head2head.php?land=1&t=5&u=684880&lag1=6&lag2=2718

Begge kampene ifjor endte 2-2. Målskårere på Aker Stadion var Etzaz Hussain og Fredrik Aursnes for Molde mens Amahl Pellegrino og Faris Pemi puttet for Kristiansund.

Da står årets første serierunde for døren og hjemmelaget Molde tar imot nordmørslaget Kristiansund til dyst. I år som i fjor ble seriestarten utsatt i forhold til opprinnelig terminliste. Står smitten oss bi så spilles siste serierunde søndag 12.desember. På grunn av den sene starten blir det et hektisk kampprogram fremover. Allerede til torsdag spilles det ny kamp borte mot Tromsø. De 2 første rundene blir amputert da Vikenlagene på grunn av sen treningsoppstart først starter neste søndag(16.mai). Derfor blir det bare spilt 5 kamper denne helgen og 4 kamper til midtuken. De utsatte kampene spilles i juli måned mens Bodø/Glimt, Molde, Vålerenga og Rosenborg skal ut i Europa. Men nå tilbake til kampen. Christian Michelsen har nok pønsket ut noe som skal gjøre livet surt for Moldespillerne. Og vil nok prøve å få med seg alle poengene hjem. Selv håper jeg at Moldelaget viser hva som bor i laget og viser nordmøringene hvem som er vurdert høyest på tabellen i Eliteserien. Og at de kan ta frem noen takter som de viste tidligere i vinter i Europa League. Mulig Moldelag.

Linde

HP- Bjørnbak- Gregersen- Risa

Aursnes- Hussain

Hestad- Eikrem- Ulland Andersen

Omoijuanfo

Mitt kamptips 3-1

Da gjenstår det bare å ønske god kamp og måtte det beste hjemmelaget vinne.

1
169 svar

Folkflesk

Skulle dog gjerne hatt en bedre andrekeeper. Hansen var mye ute i fjor vår og Faye Lund tok ikke akkurat fotball-Norge med storm. Det kostet en del poeng. Den perfekte andre-keeperen er en som ikke gjør noe spektakulært, men redder det han skal og har en beroliggende effekt på omgivelsene. Faye derimot kan ha en og annen glitrende redning, for deretter å gjøre helt utenomjordiske brølere. Den usikkerheten han skaper sprer seg lett i forsvaret.

1

HarryH

Faye Lund har blitt ett år eldre og klokere. Dog ikke like gammel og klok som Mathias Eriksen Ranmark.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...