Fotball - Norsk

Nødutgang

Beste comeback i TL

Jeg vil gjerne høre deres meninger om hvem som fortjener denne tittelen. Kriteriene jeg setter er at det var en etablert TL-spiller som gikk til en utenlandsk klubb, gjorde sine saker bra der og returnerte til TL og fortsatte suksessen der. Det skulle inkludere Jostein Flo men Ikke Tore Andre Flo f. eks.

Kjør debatt.

1
29 svar

Den er rimelig enkel faktisk. Helt uironisk Mons Ivar Mjelde.

19 mål på 15 kamper i comebacksesongen (fulgte også opp året etter). Ikke sett en slik prestasjon siden den gang.

2

en etablert TL-spiller som gikk til en utenlandsk klubb, gjorde sine saker bra der og returnerte til TL og fortsatte suksessen der.

Jeg nominerer Ørjan Berg. Et par år i utlandet før han kom tilbake og dominerte både i Tippeligaen og Champions League.

2

Ronny Johnsen og Steffen Iversen må nevnes. Kom hjem fra Premier League og var ekstremt viktig for at Enga tok gull i 2005. Iversen tok vel enda noen gull med RBK etter det.

1

Mange gode. Eikrem er vel den som fortsatt er aktiv nå som er best.

Daniel Berg Hestad kom tilbake fra utlendighet, tok 3 cupgull og 3 seriegull.

1

Satser en femmer på at vi kan sette opp både Layouni og Kjartansson på denne listen etter sesongslutt.

2
HLund Handler vel mer om hva man presterte på banen da man kom på banen enn hva man vant i en slik kåring. Er en del på listen over Berg Hestad der.

Kanskje. Daniel Berg Hestad var uansett en fantastisk motor i MFK. Det er en grunn til at han er den klart største legenden i klubben. Men han var ikke den som scoret mest eller den som hadde fantastiske dribleraid. Men han var fotballklok og man så hvordan alle medspillerne ble 10% bedre med Daniel på banen.

Men det er jo engang slik at grovarbeiderne sjelden er de som får oppmerksomhet og hyllest.

2

Egil Østenstad. Ble nr to på toppscorerlisten i 2005 etter at han hadde kommet hjem til Viking. Husker det var underskriftskampanje for å få han til å fortsette, men han var fast bestemt på å legge opp etter 2005-sesongen. Og slik ble det.

2

Kjør

Erik Mykland. Han fikk riktignok ikke så mange kamper etter den kjærkomne returen til Sørlandet som 38-åring, men når han først spilte var han banens suverene ener! Når man klarer å komme tilbake på toppnivå etter flere år på sidelinjen, og i tillegg har kjørt på med en relativt hard livsstil i mellomtiden, så sier det egentlig alt om hvilket naturtalent Myggen er! Jeg tror ikke det var mange 38-åringer på verdensbasis som var bedre enn Myggen i 2009.

2

Har ingen spillere å nevne, trodde det basert på overskriften var snakk om comeback i kamper, så med skrekk og gru fant jeg frem til det jeg mener er Glimts svakeste kamp i TL før jeg leste selve tråden.

Bryne vs Glimt. Glimt leder 3-0 til pause. Slik jeg husker det, så raknet alt på 15 minutter, men når jeg ser igjennom statistikken, så var det ikke såååååå ille.

I det 60 minutt ledet fortsatt Glimt 3-0. I det 90 minutt ledet glimt 3-2.

Har fortsatt mareritt.

Snart får vi sikkert høre at både Braut og Lode var ballgutt under den kampen. Eller ennå værre, unnfanget i gledersrus over seieren. Faen.

http://www.altomfotball.no/element.do?cmd=match&matchId=35024&tournamentId=1&seasonId=324

1

Hvorfor måtte du rippe opp i det der glimt2020 ;-(

Synes ellers at det er noen av forslagene som ikke fyller kriteriene skikkelig, siden dem ikke hadde noen stor utenlandskarriere, som for eksempel Berg og Berg Hestad, sistnevnte var vel bare en svipptur til et middels nederlandsk lag.

Men apropos spillere som holdt høyt nivå til de var 38, så er Daniel Berg Hestad, Ørjan, Runar og Pappa Harald Berg svært gode eksempler på dette :-)

1
HLund Den er rimelig enkel faktisk. Helt uironisk Mons Ivar Mjelde. 19 mål på 15 kamper i comebacksesongen (fulgte også opp året etter). Ikke sett en slik prestasjon siden den gang.

Den er fin!

Jeg tror det er lettere å nedgradere prestasjonene til folk som har hatt en lang karriere i fotballen etter at de la opp som spillere. 19 mål på 15 kamper er hur bra som helst, men jeg tenker dessverre ikke på vanvittige prestasjoner på banen når jeg tenker på Mons. Ikke at trenerkarrieren hans er noe å kimse av, men spesielt glamorøs er den jo ikke.

1
Eksberten Hvorfor måtte du rippe opp i det der glimt2020 ;-( Synes ellers at det er noen av forslagene som ikke fyller kriteriene skikkelig, siden dem ikke hadde noen stor utenlandskarriere,...

Synes ellers at det er noen av forslagene som ikke fyller kriteriene skikkelig, siden dem ikke hadde noen stor utenlandskarriere, som for eksempel Berg og Berg Hestad, sistnevnte var vel bare en svipptur til et middels nederlandsk lag.

Berg Hestad var jo forespeilet kapteinsrollen i Heerenveen den sesongen han returnerte til Molde. Men det var ting utenfor fotballbanen som gjorde at familien måtte returnere.

Så kriteriene var jo at man skulle gjort sakene sine bra utenlands, og det gjorde han jo. Heerenveen tok seg jo til sluttspill i UEFA-cupen den siste sesongen hans, så de var ikke et dårlig lag på den tiden, men heller ikke et storlag selvsagt.

Men det som er litt artig med denne tråden er jo å se hvor mange det er som har dratt ut og har kommet tilbake og virkelig bidratt sportslig.

Å peke ut den beste er en vanskelig øvelse, men om jeg skulle gitt min stemme til en spiller hadde det vært Steffen Iversen.

1
HLund Av spisspar er det nok bare Brattbakk/Rushfeldt som kan måle seg med Mjelde/Flo. Det nærmeste i nyere tid er vel kanskje Nannskog/Gunnarsson. For en overflod av gode spisser det vi...

Av spisspar er det nok bare Brattbakk/Rushfeldt som kan måle seg med Mjelde/Flo. Det nærmeste i nyere tid er vel kanskje Nannskog/Gunnarsson.

Vi må vel kunne nevne MFKs trio i 1995 også. 20, 18 og 14 seriemål. To av disse kom forøvrig tilbake etter en utenlandskarriere uten at de leverte spesielt godt. :)

1
Laster...