Fotball - Norsk

daniekr

Kamptråd Godset - Tromsø 27/5/21

Innhold lånt fra livesenteret til Nettavisen:

Etter en lengre regnværsperiode har endelig sola brutt igjennom skydekket i Drammen og ventelig vil det bli gode spilleforhold, og ikke minst en behagelig temperatur for de 200 heldige som får anledning til å bivåne kampen fra tribuneplass.

Hjemmelaget har tradisjonelt hatt et godt tak på Tromsø på Marienlyst. Kun ett tap har det blitt på de siste ti kampene og det kom i 2018. I 2019 vant SIF begge oppgjørene - 3-1 på Marienlyst ble etterfulgt av 0-1 på Alfheim etter en sen frisparkscoring signert Mikkel Maigaard.

Strømsgodset får tilbake Moses Mawa etter at han sto over mot Kristiansund med en ørliten strekk. Tilbake er også skadeplagede Prosper Mendy som vil spille sin første eliteseriekamp siden desember 2019 om han får spilletid mot Tromsø. Duplexe Tchamba er tilbake i trening, men er ennå ikke klar for spill, mens Kristoffer Tokstad, Nico Michelson og Lars-Jørgen Salvesen definitivt er ute. Jonathan Parr er også ute av troppen siden sist - trolig er det for å spare venstrebacken som har spilt samfulle 90 minutter i Godsets to kamper så langt.

Runar Espejord gikk av banen i seriepremieren med en strekk og har ikke figurert i lagoppstillingen siden da. Spissen er nok tvilsom også til kveldens match. Jostein Gundersen gikk av etter en drøy time mot Sandefjord og holdt seg til baksiden av låret, og muligens må TIL klare seg uten forsvarsspilleren til denne kampen. - Nettavisen

Kanskje viktigere enn ovenstående kampinfo er at skjenkinga åpner i Drammen i dag, og det til og med uten spiseplikt, og dit skal undertegnede, SKÅÅÅÅÅÅL

Antatt Godset XI:

Myhra Vilsvik Gunnarson Valsvik Stenevik Gulliksen Stengel Hove Valdimar Friday Mawa

2
87 svar

Tromsø hjemme. Skal vi unngå høye skuldre utover sommeren må kamper som denne vinnes! Kom igjen Godset!!

1

Man vet aldri med Tromsø. Tap i første kamp mot Glimt, kjempet seg til ett poeng mot Molde etter å ha ligget under 1-3, seier i Stavanger og sist et pinlig tap mot Sandefjord hjemme.

TIL stiller slik (3-5-2): Jacob Karlstrøm – Isak Helstad Amundsen, Anders Jenssen, Kent-Are Antonsen – Tomas Olai Totland, Daniel Berntsen, Ruben Yttergård Jenssen, Eric Kitolano, Lasse Nilsen – August Mikkelsen, Ebiye Moses.

1

Maigaard i Storflorrollen og med Vilsvik på dobling, dette blir knallbra.

Edit: eller er det Hove på kant? Tror Maigaard hadde vært spennende der.

1

Mendy er nettopp tilbake fra alvorlig skade. Selv om det gikk greit i treningskamper er Stenevik ikke ukjent på back og mer matchfit.

1

Noen som har problemer med å se kampen? Står bare at 'en feil har oppstått' når en går inn på Eurosport Pluss 4.

1

Helt utrolig at de klarer å levere et så dårlig produkt at det for andre uka på rad er trøbbel med avspilling.

1

Tut og kjør frem og tilbake, ikke godt å vite hvem som scorer først her.

1

Helt krise faktisk. Nå er jo hele kampen tatt bort fra Eurosportplayer-appen også...

1

Ifølge VGLive så ser det ut som om vi har skapt flere store sjanser.

Akkurat det betyr som regel at vi får en i fleisen.

1

Finner ikke link til kampen i appen en gang.. er det noen hemmelig løsning?

1

Det lå i lufta, vi spiller og spiller men klarer ikke skape noen verdens ting, og da kommer det selvfølgelig en andre veien.

1
Laster...