Nye VGD er lansert! Mer informasjon

All kred til de fotballspillerene som fronter angst og spilleavhengighet! Men hva med homohets og at norske fotballspillere ikke tør å komme ut! Hvis vi bruker statestikk burde det være mange av dere!! Hvilken støtte får dere av lagkameratene,trener,klubb og fans?? Og da tenker jeg ikke på reklamefilmer,men i det virkelige liv!!!

Turner 57.

1
4 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

real-_-

Hva betyr å "stå fram"?

Må det ut i mediene, er vel mer en nok for den aktuelle personen at lagkamerater, venner og familie vet det. Så er det nok garantert spillere i norsk fotball som ikke står frem, men også spillere som har stått frem på sin måte. Enten til venner, lagkamerater og familie.

2

MyWays

Hvorfor komme ut av skapet når du er fotballspiller? Det ødelegger jo sjansene til å få titte på alle de fine guttene!!

Men ja, det er utrolig få homofile fotballspillere, og jeg kunne ønske flere hadde motet til å stå frem. Vi lever i en tid da det ikke burde være et problem i det heletatt.

Jeg hadde ikke hatt annet enn respekt for de som eventuelt sto frem som homofile.

1

Champis

Hvis vi bruker statestikk burde det være mange av dere!!

Den statistikken er nok ubrukelig på fotballspillere. Det er helt sikkert enkelte homofile i fotballen som vi ikke vet om, men andelen er nok langt, langt lavere enn ellers i samfunnet. Både fordi en større andel av dem muligens ikke har samme interessen for fotball, og hvert fall fordi fotballen og miljøet der sannsynligvis ikke appellerer i veldig stor grad for de homofile.

1

FranciscoM

Er nok ikke alle som føler et behov for å stå fram i riksmedia. Generelt vet vi vel svært lite om samlivet til de aller fleste av Eliteseriespillerne.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...