Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ikke lengre det hatoppgjøret det var, da hatobjektene har forlatt Odd, og etterlatt seg en langt mer sympatisk klubb. Men nedrykksspøkelset herjer i Bergen, så da blir det nok gøy/grusomt alikevel.

Ikke minst er det første kamp på evigheter, hvor vi endelig kan ha flere tilskuere enn VIF klarer å trekke til Intility på en god dag. Hurra.

Branns lagoppstilling: 12 Eirik Holmen Johansen 2 Ole Didrik Blomberg 29 Kristoffer Barmen 3 Vegard Forren 21 Ruben Kristiansen 9 Petter Strand 7 Mathias Rasmussen 15 Kasper Skaanes 14 Moonga Simba 11 Daouda Bamba 17 Filip Delaveris Benken: 1 Håkon Opdal 4 Ole Martin Kolskogen 5 Thomas Grøgaard 19 Jon-Helge Tveita 23 Daniel Pedersen 25 Niklas Jensen Wassberg

Odds 11:

Sondre Rossbach - Gilli Rolantsson, Odin Bjørtuft, Magnus Lekven, John Kitolano - Filip Jørgensen, Markus Kaasa, Joshua Kitolano - Conrad Wallem, Mushaga Bakenda, Sander Svendsen.

God kamp!

1
76 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Brannfan84

Så Kolskogen står bare og ser på at Bakenga løper mot ham og ..ja gjør ingenting? Det var planen? Det virker som Brann sliter med at de mangler så mange enkeltferdigheter hos spillerne sine som gjør at så fort motstanderen har en god spiller så er det egentlig alt de trenger.

2

HLund

Så Kolskogen står bare og ser på at Bakenga løper mot ham og ..ja gjør ingenting? Det var planen?

Eventuelt var grunnen at det var et klart frispark.

1

esoxlusius

Kåre kan bare ringe og bestille time på Nav

1

HLund

Straffen var grei nok den. Klønete og litt uheldig der Forren. Meldes offside på Bakenga i den situasjonen av Tjærnås, men mistet fokus på det.

Om man nå sparker Ingebrigtsen (og det tror jeg man gjør om man ikke vinner 1 av de 2 kampene mot Haugesund og Lillestrøm som kommer nå. Tror han får de kampene på seg), så er jo spørsmålet hvem som skal overta. Tror Røssland hadde tatt over mer eller mindre på dagen om man hadde spurt, men hadde vært dumt å rive ned en klubb som forvalter talentene i Bergen på en veldig mye bedre enn Brann. Helst hadde jeg sett en annen trener sånn at man kunne dratt nytte av det gode arbeidet til Åsane også i fremtiden. Landro har ikke imponert noe særlig gitt forutsetningene i Sandnes-Ulf, selv om det spillemessig har sett noe bedre ut i år.

1

hgb

Straffen var grei nok den. Klønete og litt uheldig der Forren. Meldes offside på Bakenga i den situasjonen av Tjærnås, men mistet fokus på det.

Der er jeg uenig med Tjærnås. Det er mulig Bakenga er i offside i det pasninga går i bakrom, men han er ikke borti ballen og forstyrrer ingen, pasninga går til Kaasa, som legger igjen. Det er ikke offside nå til dags.

1

Gunnar88

Joar er en ærlig type. Mulig han detter litt lett, men greit å blåse der.

1

hgb

Jeg trodde først Forren var på beinet tidlig, men jeg lurer på om han rett og slett setter foten sin inn så Mush treffer den i det han skyter. Så uansett korrekt ut syns jeg.

1

Zanick

Klart straffespark sier Bakenga. Ikke noe å diskutere.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...