Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Keizer, Joddemm, Dex og dere andre. Jeg har kommentert på nytt i den originale resultattips-tråden. Men den kommer ikke opp på forsiden av den grunn. Legg gjerne inn tips her også, så får jeg lest det. Samtidig har vi funnet et annet forum hvor vi (egentlig) fortsetter. Men må først få kontakt med alle 🙂

10
6 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

BrannSeriemester07

JODDEMM: Ja, her blir innleggene slettet i tur og orden. Mod får det travelt. Synd at du ikke kommer inn der via telefon. Ikke noe problem for meg. Vi prøver å fullføre konkurransen etter beste evne. Men er nok redd for at ikke folk kommer tilbake med mindre de reverserer alt og gamle vgd kommer tilbake.

2

keizersoze

Hallaisen. Hvor er det flyttet da, diskusjon.no? dette blir jo litt rotete å følge med på, men ok får gjøre et forsøk. Vi slår Bjarg 2-0

1

BrannSeriemester07

Jeg svarte deg tidligere. Vet ikke om du rakk å lese det. Ble slettet av mod. De sletter alt som er. Ikke flyttet dit. Et annet sted (får ikke lov til å nevne det engang pga. mod). Er veldig rotete ja. Så håper alle får samlet seg.

2

JODDEMM

Forsøk 3: Bjarg-Brann 0-4

0

BrannSeriemester07

Noterte det ned i stad :) Hvis du nevner et annet forum blir det slettet. Synd du ikke kommer inn via mobil. Der hovedkonken er per nå (får se hvordan ting utarter seg).

3

BrannSeriemester07

Du må forresten slette infokapslene til internettet på telefonen din for å komme inn. Ulempen med det (på iPhone i hvert fall), er at alle fanene dine forsvinner. Lagre linkene et sted før du gjør det, hvis du vil beholde fanene.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...