Kampstart bør være kl. 16 . Alle kampene bør begynne kl. 16. Når de starter kl. 18 og 20, så blir det gjerne for sent for oss med små barn, og som gjerne bor ett stykke i fra byen.
Det har også vært veldig kaldt i Molde den siste tiden (fikk vinter og snø igjen, blir sikkert noen flere som går på kamp når det blir mildere i været. Men ja, jeg stemmer for kampstart kl. 16

2

En kald lørdagskveld kl 1800 med snø byger og TV overføring er nok mye av årsaken. Nye oppgulp fra Eurosport. Vi får se hvor mye som stiller på andre arenaer ut fra innbygger tallene/omland/bl a Intility. Enorm omtale av Dønnum og VIF i Eurosport på dead line. Det de viser på Aker er MYE MER ubegripelig - flaut. Mindre TV mer folk på kamp

5

Tror både vær og at de sender kamper på åpne kanaler, ikke betalingskanaler, er noe av grunnen til at folk heller sitter hjemme og ser. Selv var jeg forhindret av coronautbrudd, men kommer til å stille på onsdag. Kan poengtere at tribunen det filmes fra bruker å være vesentlig mer besatt enn andre tribunen på langsiden. Der det nok er mest besatt er familietribunen på kortsida på samme side som Tornekrattet. Også enig med Maylizz om at kampene bør starte kl 16, ikke 18 ( eller 20 ).

Men ja, tilskuertallet har gått nedover de siste sesongene. Hva det skyldes, må vel helst den jevne moldenser svare på. Har inntrykk av at folk ute på bygdene / øyene er flinke til å stille opp på kamp.

Få kampene over på betalingskanal i første rekke er mitt forslag. Været er det ikke så mye å gjøre med, men tidspunkt derimot.

3

Dørgende kjedelig Moe fotball, på kryss og tvers og mest støttepassninger bakover. Lovnader om nye profiler i angrep. Lovnader om både det ene og det andre.
Her kommer det ikke flere tilskuere før gutteklubben grei har ryddet sine kontorer og flyttet ut. #moeout

2

Stadig synkende kvalitet på ligaen, helt håpløse kamptidspunkter og god tv dekning gjør underverker det, ikke sant NFF?! Skal man få folk på stadion må man legge til rette for at folk kommer. Da er kamp midt i lørdagspizza tiden en dårlig ide!

3

Nå fungerer vel ikke akkurat enga som et trekkplaster. Snarere tvert imot....

5

6235 burde selvsagt være mye høyere. Særlig med tanke på at det var mer før. Syns likevel MFK får ufortjent mye kritikk for lave publikumstall samtidig som andre klubber ikke får tilsvarende. Feks var det 500 færre som så B/G -AZ 10/3. Bodø er betydelig større by enn Molde, og har ingen nærliggende rivaler mhp å hente supportere i distriktet rundt. Molde er helt i toppen mhp tilskuertall dersom befolkningsgrunnlaget tas med i betraktningen.

5

Skjønner ikke ramaskriket over lavt publikumsbesøk på Aker stadion. Ja, det er mer glissent enn de første sesongene med nytt stadion da hele fylket støttet opp om fylkets flaggskip og kapasiteten ble bygd deretter. Siden har nabobyene fått sine egne eliteserielag å støtte. Likevel er ikke et oppmøte på ca 6000 dårlig, folketallet i kommunen tatt i betraktning. Molde er fortsatt en liten by med ca 32000 innbyggere(etter siste kommuneutvidelse) I sesongen 2019 hadde MFK 96000 tilskuere på seriekampene, mens feks Bodøglimt (52000 innbyggere i Bodø) hadde 50000 på sine hjemmekamper. Ærlig talt, hva skriker dere etter? Noen som bærer seg når Intility er under halvfullt? Ja, vi ønsker enda flere på stadion og det kommer nok med mildvær og når MFK konsoliderer plassen i toppen av tabellen.

5

4689 var det offisielle publikumstallet. Imponerende bra at 15 % av kommunens innbyggere møter opp i kaldt og dårlig vær. Tror ikke at 15 % av Oslos innbyggere møter opp i Vålerengas neste hjemmekamp, eller for såvidt i andre eliteseriekamper heller. 7800 bør stille i Bodø i kveld hvis prosentregning av antall innbyggere legges til grunn.

4

Fasiten:Ålesund 5200, Skien 4300, Haugesund 3200, Sarpsborg 4300 og Bodø hele 6400 minus ubrukte sesong kort. Bare nevner det 😉og dette var ikke en lørdags kveld

3

Lett å kritisere Molde. Det er en slags uformell sport i dette landet. Er det ikke kritikk etter at Sarr forsvant, så er det visitasjon av publikum. Er det ikke spillestil, så er det iallefall at det ikke er nok publikum. Det ble opplyst at det var 6500 på stadion lørdag kveld på en snøtung, bløt og kald dag. Det var endelig litt liv i byen. Slutt å syt!

2

At det er glisne tribuner er vel ganske forståelig, og dette gjelder vel de fleste arenaer i Norge. Fotballkampene går jo hele tiden nesten uansett dag. sesongen starter og slutter i snøvær. I tillegg blir jo de fleste kamper vist på en eller annen tv- kanal. Skal mye til for å få store publikumstall i framtiden.

1

Aker stadion har plass til nærmere 12.000 tilskuere.
I f.eks. Bodø og Kristiansund er kapasiteten under 5000. Da er det vel ikke så underlig at det med f.eks. 4000 personer virker tynt besatt på tribunen i Molde og nærmest fullt på de 2 andre?
Forøvrig er snittallet for Oslo-klubben VIF i 2019 under 8000 tilskuere. Og på Oslo øst alene bor det mange ganger flere innbyggere enn hele Molde Kommune! Så til alle kritikere.... klapp igjen kjeften ;-)

1
Laster...