Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Veldig kjedelig for Jerv at linjemannen og dommeren ødelegger kampen på grunn av skuespill og overspilling av Vikingspilleren som løper rett inn i Jervspilleren, og de tør ikke å være uenig med publikum. Kjempesvakt og kjempefeigt av dommer og linjemann!

5

Helt klart gult kort. Hånd rund halsen er fy! Unødvendig å være så håpløs som Hustad er når du allerede har gult. Latterlig å skylde på dommeren da...

6

Første gule var billig, andre var billig, kjipt for Hustad at han får rødt der, men: oppførselen derfra og ut er så skandaløst dårlig. Regner med han må some leeeenge for dem skallingen og utskjellingen av linjedommeren. Alt under 5 kampers karantene er for svakt av disiplinærkomitéen. Slik oppførsel vil vi ikke se.

8

Han må da få flere kamper for den reaksjonen der. Den skallebevegelsen er håpløs. At assistentdommer løfter armen og skyver han bort er helt innafor som momentan reaksjon. Du vil ikke ha en så håpløs fyr innenfor distanse hvor han kan skalle ut tenna dine.

7

Klart kort, og Hustad må få flere kamper i karantene. Fryktelig oppførsel

2

Det er vel ikke mange som er overrasket, for K.E.Steen er en av Viking sine største tilhengere. Det er vel ingen Ålesundtilhengere som glemmer at han fratok ÅFK en semifinaleplass. Nettopp mot Viking. En elendig dommer, som burde trekke seg tilbake og pensjonere seg.

6

Det er helt absurd hvordan flere Viking spillere har oppført seg denne sesongen. Ser at deres danske sjefsidiot av en trener forsvarer utvisningen, ikke rart at flere Viking spillere opptrer som hjernedøde aper på banen. Arne Sandstø burde være like forbannet på Vikingspilleren som var involvert i situasjonen som han er på linjedommeren. Noen Vikingspillere burde fått ødelagt kneskålene!

2

Lignende innlegg

Laster...