Rosenborg sin egen innsats i 1.omg er under en vær kritikk. Men hva denne herr Kai Erik Steen gjør på en fotballbane som dommer? Det er feilaktige matchendrende avgjørelser ALT FOR OFTE. I dag dømmer han straffe når Hansen er klink på ball, for et par år siden ga han straffe til Viking når Tore Reginiussen handset 3 METER UTENFOR 16meteren... runden etter ga han rødt kort til Mjøndalen keeper når han "felte" Wadji på Haugesund som kasta seg ned 1 meter før han var i nærheten av keeper.. på tide med et nytt yrke snart.. ?

1

Ingen tvil/ikke straffe. Dette var i dag, men andre lag har blitt snytt for flere klare straffer og tapte poeng i år. Slik er bare dommer standen. I tillegg slipper Rbk inn 3 på hjemmebane og må ta noe skyld selv og

1

Det var aldri straffe.. selvfølgelig ikke. Det var derimot veldig..veeeldig dårlig spill i de første 45 i forhold til hva man fikk se i de neste 45 pluss tillegg. Utgjør den feilaktige dømmingen såpass skade på selvtilliten at trolla ikke evner å ta seg fremover på banen? Slett arbeid fra flere i de bakre ledd (trenger ikke nevne navn, så man kampen vet man).

Nå er det engang sånn at hvis man ikke tar duellen om ballen, så stikker balltriller fra deg for å score.. i hvert fall i mange andre lag enn rbk for tiden. Nå skal det meste sentres frem i stedet for soloraid og lignende.. det vises på motstanderes baklinje i hver kamp, de forventer at rbk'erne sentrer og plasserer seg så i lendet.

Vecchia er frisk pust i angrepet, Tagset har veldig gode inngripener i tillegg til å løpe på seg krampe hver kamp. Lange høye pasninger kan finne gullkalven til Reka, men han har fortsatt litt avslutningstrening foran seg.

Jeg husker for noen år tilbake, spisser som ble igjen på banen etter trening og bare satte den ene ballen etter den andre enten i krysset eller i hjørner for å finslipe egne ferdigheter.. Gjør Holm, Fiabema, Sæter osv sånt? Kan hende de trenger det selv om de er hauset opp som veldig gode, eller? Holse har mistet gyvet han hadde i forhold til hva man har sett før og nå. Det trenes hardt, men trenes det smart?

Fasiten har ikke jeg, kan hende Reka trenger mer tid. Kan hende laget trenger tid med posisjoner, relasjoner osv. Kan hende man bare må innse at det ikke er lett å leve opp til forventningene lagt igjen fra tidligere års triumfer.

1
Laster...