Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

2 gode kampe (den ene mod et svækket Svensk landslag som man vinder pga en tvivlsom straffe), og man begynder at snakke om at vinde mesterskab. Seriøst...?

1

Seriøst Knut Espen Svegaarden? "Thorsby fintet, falt lett, men det var kontakt." -er kontakt ensbetydende med straffe?? FLAUT,både av Thorsby og deg!! Ståle vært noe til mann så hadde han beklaget filminga,ikke sånn vi vil vinne kamper!

1

Litt "billig" straffe - men ellers helt fortjent seier til Norge. Og Svea har rett; det VAR kontakt!

3

Nå må ikke media hause opp dette igjen. Vi har ikke noe på gang ennå, før vi har gått igjennom en playoff og mer til. Hvorfor skal vi lede å lure oss selv. La oss vente å se og la disse spillerne slippe press. I over 20 år har vi blitt skuffet hver gang i det avgjørende øyeblikketet.

3

Jeg tror også at ting går riktig vei. Men det er IKKE på grunn av Haaland alene. Man så tydelig i Serbia-kampen ( spesielt 2.omgang), at det hjelper ikke en pøkk å ha Haaland alene på topp når Norge knapt er over midtbanelinja. Når det knapt nok forsøkes å spille seg fremover for å utnytte hans kvaliteter.
Han kan ikke trylle alene når det er slik.

Heldigvis var Norge mer offensive i denne kampen. Og man skal ikke la seg blende av Haaland. For vi skal også rose Sørloth, Ødegaard, Meling, Østigård, Pedersen osv. som både gjør en flott innsats og som gjør slike mål mulig.

Jeg har tro på at Norge er på vei til å få et lag som gjør hverandre gode. Og i fellesskap kan det bli bra. Hvor bra, gjenstår å se.

3

Lignende innlegg

Laster...