Tripic ned årets styggeste røde kort! Håper han blir ute lenge! Er RBK supporter, men er også enig i at Henriksen får kortet. Han er så erfaren at han må da klare å holde hodet klart. Gauseth var ikke enig i studio, men hvorfor går han inn i den situasjonen? Når det er sagt kan det ikke bli mer enn en kamp på han, Tripic bør få mange!!

3

Var ikke så GALE takling! Utifra media osv skulle man tro noen ble slaktet. Sett verre!

2

Sagt det før, sier det igjen. Tripic er et svin, burde bli utestengt fra alle fotballbaner også som tilskuer. Var på banen kun i 4 minutter før han klarte å komme i klammeri med motstandere. Noen minutter senere bedriver han MMA på en fotball bane. Det finnes i tillegg et par andre på Viking som fortjener samme skjebne, VB for eksempel.

7

Henriksen slipper nok karantene, hvis det ikke var for munnbruk. Er vel Rogers som dytter.

1

Elendig tolkning av situasjonen av ein såkalt ekspertkommentator! Henriksen kommer springende og overfaller/dytter både medspiller og Tripic! Han er tross alt kaptein,og bør gå foran med et godt eksempel! 3 kamper til begge to er rett straff i mine øyne iallefall ! Rekdal bør jo snart ta seg et dommerkurs og komme seg ut på baben og dømme noen kamper snart!!

1
Laster...