Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Rødt til Henriksen i den situasjonen ?? Kun i Norge dette kan skje. Fotballforståelsen hos dommerne i de "store" ligaene er på et mye høyere nivå. De kan til nød gi gult kort på en slik forseelse som skjer i affekt etter et overfall fra Tripic. Tull og tøys fra en såpass rutinert dommer😥

3

Dette er Tripic første røde kort, og selvsagt et helt klart rødt kort. Men kritikken som hagler nå om at han ER slik, en grisete spiller faller jo på egen urimelighet, da hadde han i så fall hatt flere gule og røde kort i karrieren. Dette er altså det første røde. Henriksen mener det han gjorde var rett og riktig, vel se hva dommeren sier.

4

Hvis Henriksen vil se teatrisk fall så kan han jo se på når rbk spiller faller når Samir dytter og får gult kort stor forskell på de 2 situasjonene Henriksen tar jo 20 meter tilløp

3

At Tripic sidestiller de to handlingene og til og med mener Henriksen bør få mer straff enn han selv forteller mye om tilstanden i topplokket.

4

– Jeg mener det er mer idiotisk enn min takling. Jeg taklet for å stoppe en kontring. Henriksens kort mener jeg burde kvalifisere til enda flere kampers karantene enn mitt røde kort. Taklingen min var stygg, det var rødt kort. Men en så rutinert spiller og kaptein bør unngå å dytte så kraftig, selv om han er kaptein og prøver å beskytte spillerne sine, sier Tripic. 🧐Så en karrieretruende takling skal straffes mildere enn et tullet forsøk på å forsvare lagkameraten sin.?? En slik uttalelse viser jo bare en spiller som ikke forstår alvorligheten en slik grusom takling kan føre til, og det er ikke første gangen Tripic. Husk det Tripic og Henriksen dere er forbilder for den kommende generasjon, unger lærer fort..

1

Lignende innlegg

Laster...