De såkalte eksperter burde kalles kommentatorer eller synsere. Siste sesong er det dukket opp alt for mange såkalte eksperter i mediene.

7

Vil påstå at jeg de siste 58 årene har vært over gjennomsnittet interessert i fotball, med forskjellige verv og stillinger innen norsk fotball. Desverre ebber den interressen nå ut, med alle disse " ekspertene" som skal hyle ut sine meninger og syn på hva som er riktig og galt. Med alle disse vinklingene og " utskjellingene" av dommere, spillere, ledere, klubber og NFF. Alle vinklinger er lov og desverre er tidligere spillere som Gauseth og Mathisen osv de som har størst markeringsbehov. Fortsett å ødelegge fotballopplevelsen, jeg " klikker" ikke lenger på artikler om fotball.

9

Det er menneskelig å feile for en dommer pga plassering, skuespill eller at flere situasjoner kommer raskt etter hverandre. Fint at dommerne innrømmer at det har vært for mange. MEN en fotballspiller som trener flere timer hver dag på riktige taklinger, gjøre gode passninger og skudd, gode løp og plasseringer - DER gjøres det utrolig mange flere feil pr. spiller enn en dommer gjør i en kamp. Syns «ekspertene» (inkl.trenere og spillere) skal ha dette i minne før de harselerer over dommerne og noen direkte mobber dommerne. Bli en bedre fotballspiller (der er det stort forbedringspotensiale) så får dommeren færre vanskelige situasjoner å ta stilling til!

8

Syns generelt at norske dommere er gode. Klart de gjør feil, men sånn er fotball.

4

Jesper Mathisen og Gauseth burde vært fjernet fra TV ruta. De ødelegger fotballkampen med denne evinnelige synsinga si. Gauseth har null forståelse av en dommerrolle, og regler. Rett og slett ødelegger en fotballkamp. La oss heller se Pausefiskene fra 70 tallet, enn å høre disse forferdelige "ekspertene".

3

Gauseth er en morsom figur synes jeg men peiling på regelverket har han ikke det beviser han vet vær runde.. Men flott han er åpen for å forbedre seg..

2

Alle disse såkalte "Fotball ekspertene" begynner å ødelege litt for fotball opplevelsen på TV.
Spesielt denne Christian Gauseth burde fått banket litt vett og folkeskikk inn i skallen, for fotball regler er han langt ifra noen fasit på. Det beviste han til gangs under siste runde.

2

Nå mener jeg at dårligere eksperter ikke er en unnskyldning for dårlige dommere og vica versa.
Jeg tror norsk fotball har kommet til det punktet hvor de har behov for VAR, med det forbehold at det brukes på en god og effektiv måte.
Å bomme på offside, mål og åpenbare straffer er alle tjent med at lukes ut.
Når det er sagt burde ekspertene være seg sitt ansvar bevisst. Både Gauseth og Mathisen var vel ikke akkurat kjent for å opptre rolig og sportslig på banen og i intervjusonen.

2

Gi denne dusten Gauseth en dommerdrakt og en fløyte, så får han se hvor vanskelig det er å dømme. Maken til idiot i VGTV.

2

Det er en grunn til at det ikke er noen Norske dommere internasjonalt om dagen. De er rett og slett ikke gode nok. VAR kommer til og vise hvor dårlig det står til med dommerstanden i Norge.

2

Engelske dommere er like elendig, men kan korrigeres med var, kanskje på tide med var i Norge også. Nå skal det også sies at en del av var avgjørelsene har vært helt natta også.

1

Gauseth går fra å være en høgst middelmådig fotballspiller til å bli en enda mer middelmådig ekspert.
Regelkunnskap er bud nr. 1
Litt IQ burde vært bud nr. 2

1

Jesper Mathisen har jeg gitt opp å kritisere, betegner ham nå bare som «mitraljøsen».
Langt verre med Christian Gauseth. Rett og slett motbydelig og en skam for de såkalte «ekspertene». Mulig han er ekstra betalt for å ha en slik provoserende stil, men håper snart hans ledere setter foten ned.
Mangel på norske dommere i internasjonalt toppsjikte skyldes nok at vi er inne i et generasjonsskifte, men også at norsk fotball befinner seg der den er på rankingen.

1

Lignende innlegg

Laster...