Nå er det viktig for Rise å få det norske dame laget til å fungere igjen. Det kan hun supplere med U-19 laget. Rise kommer til å være hard mot enkelte av spillerne som ikke duget noe som helst. I kjølvannet kom debatten om likelønn. Rise har kjørt en forsiktig linje når det gjelder sistnevnte og det er forståelig etter resultatene i to mesterskap som ikke fungerte. Så vil tiden vise om pilen peker oppover når det gjelder lønn og resultater. Når resultatene er gode kommer også bonusene.

1

Hvorfor tjener ikke alle sangartister det samme? Hva med forfattere? De tjener heller ikke det samme. Nå trekker jo herrefotballen EN DEL mer tilskuere enn kvinnene så da blir det jo logisk at de tjener mer. Herrene drar jo også inn mer penger til NFF gjennom sponsorer etc. Så synes ikke det er rart i det hele tatt at Solbakken tjener mer en Riise.

6

Lik lønn for lik jobb??? Hva for en uttalelse er det? Nå drar de opp kvinne- og likestillingskortet igjen. Ståle er en mye bedre trener og skal derfor ha høyere lønn... slik som ellers i arbeidslivet.

2

Alle fotballspillere bør vel også tjene likt. Alle spiller jo like lenge, 2x45 min i hver kamp

5

Treneren til Bardufoss IL burde få samme lønn som Ståle siden det er likt arbeid

3

Skulle diskusjon vært her om forbundskaptenene i Norge vært Guardiola og Sundhage? Eller hadde markedet fått styre da?

1

Hvorfor var ikke det en sak med forrige trener? Dette er ikke en kjønnsdebatt men er stillingsdebatt.

3

Når Martin Sjögren hadde stillingen var dette ikke et tema engang, og av den grunn er dette forsatt en ikke sak. Det eneste dette beviser er at lønnen til stillingen har ingenting med kjønn å gjøre. Kanskje det vil være en dag hvor kvinnefotballen er like attraktivt, men da ikke på grunn av kvalitet, men det at det vil være mer tilgjengelig for folk flest. I så måte er det bra at kvinnefotballen vokser frem.

3

De driver da ikke med samme jobb. Den ene siden jobber i en billiard industri, den andre siden har en hverdag hvor spillere blir solgt for 35000 spenn til topplag.....

1

Stillingen heter kanskje det samme. Landslagstrener, men jobben er jo ikke den samme og det ble kanskje etterspurt spesielle kvalifikasjoner da Solbakkens jobb ble besatt?

2

Da burde noen kjempe fram lik lønn for Ada Hegerberg og Brauten også da. Lik jobb.

1
Laster...