Fotball - Norsk

taartun

Celta Vigo - Viking

Så ble resultatet det man kanskje hadde ventet på forhand, men eg sitter igjen litt skuffet. Det så ikke ut som om Viking var inspirert, mye feilpasninger og lite fart og vilje. Hadde Viking spilt opp mot sitt beste så hadde vi hatt et drømmeutgangspunkt etter denne kampen.

Men vi ser i år at Norske lag mangler det siste ekstra i europa. I dag var marginene på Celtas side. De spilte langt fra noen god kamp, kampen er noe av det kjedeligste eg har sett i år... Og skapte svært lite, men fikk noen litt enkle mål. Det samme har vi sett av RBK og Stabæk i sine CL/UEFA cupkamper. Med litt tur så hadde vi sett dem videre. Med litt tur så hadde Viking hatt et bra utgangspunkt foran hjemmekampen.

Terje, Eg e Viking eg!

1
2 svar

"taartun skrev: Så ble resultatet det man kanskje hadde ventet på forhand, men eg sitter igjen litt skuffet. Det så ikke ut som om Viking var inspirert, mye feilpasninger og lite fart og vilje. Hadde Viking spilt opp mot sitt beste så hadde vi hatt et drømmeutgangspunkt etter denne kampen."

Man kan spørre seg om hvorfor Viking plutselig fikk en trang til å underholde og å sette farten framover. Med defensiv og kontringsbasert fotball gikk det som ventet helt fint i en halvtime, men når Viking gikk oppover på banen, kom hullene og baklengsmålene bakover.

"Men vi ser i år at Norske lag mangler det siste ekstra i europa. I dag var marginene på Celtas side. De spilte langt fra noen god kamp, kampen er noe av det kjedeligste eg har sett i år... Og skapte svært lite, men fikk noen litt enkle mål. Det samme har vi sett av RBK og Stabæk i sine CL/UEFA cupkamper. Med litt tur så hadde vi sett dem videre. Med litt tur så hadde Viking hatt et bra utgangspunkt foran hjemmekampen."

Jo, utgangspunktet kunne vært bedre, spillemessig hadde vel en to-målsseier vært mer rettferdig, men så handler nå fotball om å sette sjanser. Det gjorde Celta, men ikke Viking.

Kakjetta - som stadig lurer på hvorfor Berre ble byttet ut

1

Det va synd at Viking itj greid sæ bedre enn ka dæm gjor,men det e jo fremdeles en mulighet for at dæm kan gå videre. Æ krysse fingra og tær mens æ ønske Viking lykke te.

BALDY!

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

NRK-journalister: Pågrepet etter intervju med VM-sjefen

NRK-journalistene som ble arrestert i Qatar sier de ble pågrepet like etter å ha intervjuet VM-sjefen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (55) går hardt ut mot qatarske myndigheter.
Bilde

NRK-journalister: Pågrepet etter intervju med VM-sjefen

MARIENLYST (VG) NRK-journalistene som ble arrestert i Qatar sier de ble pågrepet like etter å ha intervjuet VM-sjefen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (55) går hardt ut mot qatarske myndighete...


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
1
0 svar

Det skjeve spillet

"Sentrale Manchester United-spillere er flinke med ord om Ole Gunnar Solskjær. Han hadde hatt mer bruk for om de hadde blødd for ham på banen. Det virker å være tilnærmet full enighet om at det var ri...
Bilde

Det skjeve spillet

Sentrale Manchester United-spillere er flinke med ord om Ole Gunnar Solskjær. Han hadde hatt mer bruk for om de hadde blødd for ham på banen.


Bilde www.vg.no
1
0 svar

Liverpool - Arsenal: Hvem vinner?

Liverpool møter Arsenal på Anfield, 20. november kl. 18.30. Hvem vinner? Avgi stemme i bunn, og diskuter den kommende storkampen her (Du må være logget inn for å avgi stemme). Statistikk:
Liverpool
53,8 %
Uavgjort
23,1 %
Arsenal
23,1 %

13 stemmer • Avstemningen er over

5
1 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar
Laster...