Fotball - Norsk

CurvaSud

Ingebrigt kunne ikke dy seg...

... i Torsdagsklubben i går. Selvsagt måtte han ytre sitt sedvanlige Enga-hat og fortelle hele Norge at han alltid holder med det laget VIF spiller mot, "fordi Enga og Stabæk er erkerivaler." Det som han aldri skjønner, er at Stabæk og Enga ikke er erkerivaler noe annet sted i hans fantasi. Det kommer aldri til å bli den samme rivaliseringen når Enga møter Stabæk, som når vi møter LSK og Lyn, sånn er det bare, og slik vil det fortsatt være.

Kjetil som tror Ingebrigt har komplekser

1
58 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dette var en lite interresant tråd.

1

Jepp, i Trondheim så er det vi RBK fansen som hater HATER Byåsen og Strindheim, Nidelv derimot. Molde er bare en morsom hobby.

1
Birgerje Jepp, i Trondheim så er det vi RBK fansen som hater HATER Byåsen og Strindheim, Nidelv derimot. Molde er bare en morsom hobby.

"Birgerje skrev: Jepp, i Trondheim så er det vi RBK fansen som hater HATER Byåsen og Strindheim, Nidelv derimot. Molde er bare en morsom hobby."

Jeg tror det kan sammenlignes, ja. Molde skrur seg jo helt opp når de skal møte rbk, uten at det virker som om trønderne bryr seg. Jeg tror de har godt av at Aafk rykker opp.

1

hvorfor se på torsdagsklubben med ingebrigt når osbournes hadde premiere på tvnorge?

husker forøvrig at vif trener drillo sa noe liknende om stabæk en gang. synes ikke det er så farlig. er morsomt at man prøver å skape litt blest. hadde vært kjipt hvis ingen hadde noen rivaler.

siden det er fredag, så får jeg vel nesten ønske dere lykke til på søndag. selv er jeg faktisk helt nøytral...men unner vel vif tilhengerne en triumf etter noen år med litt opp og ned

1
kingknut hvorfor se på torsdagsklubben med ingebrigt når osbournes hadde premiere på tvnorge? husker forøvrig at vif trener drillo sa noe liknende om stabæk en gang. synes ikke det er så fa...

"kingknut skrev: husker forøvrig at vif trener drillo sa noe liknende om stabæk en gang."

Det husker jeg også, men det var utelukkende pga. spillestil og kritikken etter VM at han ville slå Stabæk.

For øvrig zappa jeg over på Ozzie innimellom, men det var ikke helt etter min smak.

Kjetil

1

"CurvaSud skrev: ... i Torsdagsklubben i går. "fordi Enga og Stabæk er erkerivaler." Det som han aldri skjønner, er at Stabæk og Enga ikke er erkerivaler noe annet sted i hans fantasi.

************

Vålerenga er for mange av oss Stabæk-fans en erkerival, men selvsagt skjønner vi at Enga-supportere ikke føles Stabæk som noen erkerival. Hva er foresten feil med Ingo's utsagn? Stabæk har vært i tippeligaen siden 1995, og har enda ikke funnet ett lag som har Stabæk som sin hovedmotstander. Det må da være lov å prøve seg.

Sjekk www.stabaek.no

1

"CurvaSud skrev: ... i Torsdagsklubben i går. Selvsagt måtte han ytre sitt sedvanlige Enga-hat og fortelle hele Norge at han alltid holder med det laget VIF spiller mot, "fordi Enga og Stabæk er erkerivaler." Det som han aldri skjønner, er at Stabæk og Enga ikke er erkerivaler noe annet sted i hans fantasi. Det kommer aldri til å bli den samme rivaliseringen når Enga møter Stabæk, som når vi møter LSK og Lyn, sånn er det bare, og slik vil det fortsatt være.

Kjetil som tror Ingebrigt har komplekser"

Jeg skjønner Bærums store sønn godt jeg!

ALJ...

1
StabækS "CurvaSud skrev: ... i Torsdagsklubben i går. "fordi Enga og Stabæk er erkerivaler." Det som han aldri skjønner, er at Stabæk og Enga ikke er erkerivaler noe annet sted i hans fant...

"StabækS skrev: "CurvaSud skrev: ... i Torsdagsklubben i går. "fordi Enga og Stabæk er erkerivaler." Det som han aldri skjønner, er at Stabæk og Enga ikke er erkerivaler noe annet sted i hans fantasi.

************

Vålerenga er for mange av oss Stabæk-fans en erkerival, men selvsagt skjønner vi at Enga-supportere ikke føles Stabæk som noen erkerival. Hva er foresten feil med Ingo's utsagn? Stabæk har vært i tippeligaen siden 1995, og har enda ikke funnet ett lag som har Stabæk som sin hovedmotstander. Det må da være lov å prøve seg. ----------------- enga blir litt naturlig erkerival for stabæk sin del.

1)lokaloppgjør er alltid morsomt.

2)selv om stabæk har vært sportslig bedre stort sett de siste 7 årene, så er fortsatt vif litt storebror (presseomtale, publikum og annet). alltid et mål å slå storebror.

3)stabæk er i manges øyne en klyste blærumssnobbeklubb, mens vif ønsker å fremstå som en arbeiderklubb (at sannheten er helt motsatt er forsåvidt irrelevant) øst mot vest selger bra og skaper stor stemning.

4)masse folk fra bærum heier på enga istedet for sitt lokale lag. morsomt å slå enga og samtidig gi et spark i leggen til alle de snobbete små drittungene som tror det tøft å heie på enga fremfor laget de har vokst opp med i sitt lokalmiljø. drittunger som heiv seg på i 97 eller når det var enga ble max hypet.

mao er det mange gode grunner for at det er morsommere å slå enga enn å slå feks bryne

1

CurvaSud skrev: Det kommer aldri til å bli den samme rivaliseringen når Enga møter Stabæk, som når vi møter LSK og Lyn, sånn er det bare, og slik vil det fortsatt være

Godt at vi fortsatt "hater" hverandre;-). Dessuten har Stabæk alt for få og lavmælte tilskuere for å bli utsatt for "hat";-)

_____________________ Lillestrøm Sportsklubb Seriemester 2003 Cupmester 2003 Uwe Rösler toppskårer med 28 mål Champions leauge 2004

1

Greit nok det at Stabæk og VIF aldri blir erkerivaler, men synes jo det er litt fett at noen i TV-2 slenger litt med leppa om VIF.

Det er på tide.

- Var noen forresten overrasket over at Tommy, som egentlig burde steines ;-), inviterte to VIF-spillere til programmet han har sammen med HC?

Senkveld, tror jeg det heter.

Fra før av har Steine hatt Rekdal og Belsvik i studio.

Belsvik er grei, han har litt mediatekke og har noe å spille for, en rekord. Rekdal også, han er kanskje ikke sjarmtrollet, men OK. Men synes at de kunne variert litt liksom. VIF har som kjent ikke såååå publikumstekke som man ofte skal ha det til.

Klubben har ikke spesielt høyt tilskuersnitt og er ikke det "populære" laget folk skal ha det til.

Sentrale personer som Viggo Johansen, Petter Nome og nå Tommy Steine holder den falske myten om VIF som den "populære" og myteomspunnende klubben godt ved like.

Hvem husker i tv-serien i beste sendetid: "Vi er Vålenga", Nomes stadige krumspring i media, og nå Steine som inviterer omtrent et helt VIF-lag over programmets sesong i år.

Det ble sågar også sendt en dokumentar om Klanen. Helt greit. Men har noen sendt en dokumentar om BST og KFL. To nesten like store supporterklubber som klanen. Lagene de støtter har henholdsvis større publikumstekke og litt mindre publikumstekke enn laget Klanen støtter.

Klanen er på heller ingen måte unik, KFL og BST reiser også land og strand rundt for å heie på laget sitt, og har også tusenvis av medlemmer.

Jeg får en flau samk i munnen av dette, jeg.

Hvorfor kunne ikke f. eks en ODD-Grenland-spiller blitt invitert til studio sammen med Tobias Grahn i Senkveld, nå i kveld - ettersom det er cupfinale til søndag?

Men, nei da. Vi inviterer to VIF-spillere i stedet vi. Pluss en gammal VIF-trener.

Såvidt jeg har kunnet sett da, så er alle fotballrelaterte gjester i showet til HC og Tommy Steine alle VIF-spillere og en tidligere trener fra klubben.

At TV-2 ledelsen godtar sånt er meg helt uforståelig.

(Av de programmene jeg har sett da.)

Skriver Dostov som har en drøm om at Steine inviterer f. eks. profiler som Magne Hoseth, Bent Skammelsrud (spilleren i verden med flest seriemesterskap på rad - hvis ikke jeg tar helt feil), Jostein Flo (ikon for en hel generasjon), Frode Olsen, Torgeir Bjarmann, Emille Baron, Uwe Rösler, Tommy Øren, Erik Brakstad (snodig fyr), Arne Sandstø, Edwin van Ankeren, Tom Nordli ("fargelatt"), Per Ivar Morten Normark, Claus Lundekvam (Norges gjennom tidende mest undervurderte fotballproff), Arne Erlandsen (Han har faktisk en kul humor), Johnny (sovna i solariumet) Hansen, Tom Lund (må ha med den aller beste av de gamle), Martin Andresen (han heier vist på VIF, så han er sikkert godkjent også av Steine, men han spiller jo for Stabæk....)

Kunne nevnt andre potensielle profiler som kunne spritet opp showet, jeg tror det står på viljen til Steine og ikke mulighetene.

Synd, for det går utover andre lags muligheter til å få profilert spillerne sine og ergo trekke mer folk til kampene sine.

Klubber som har holdt ut lengst i norsk toppserie: ·Lillestrøm 1975 ·Rosenborg 1979 ·Brann 1987

1
eidurgud "StabækS skrev: Sjekk www.stabaek.no" Hvorfor kan ikke dere uttale "æ"? Ingen sør for Molde kan si "æ" i "Stabæk" eller "Bækkelaget", dere sier "Stabekk" og "Bekkelaget". Hvorfor?

"eidurgud skrev: "StabækS skrev: Sjekk www.stabaek.no"

Hvorfor kan ikke dere uttale "æ"? Ingen sør for Molde kan si "æ" i "Stabæk" eller "Bækkelaget", dere sier "Stabekk" og "Bekkelaget". Hvorfor?"

Ja denne norsken er vanskelig du...

1
kingknut "StabækS skrev: "CurvaSud skrev: ... i Torsdagsklubben i går. "fordi Enga og Stabæk er erkerivaler." Det som han aldri skjønner, er at Stabæk og Enga ikke er erkerivaler noe annet...

"kingknut skrev: 3)stabæk er i manges øyne en klyste blærumssnobbeklubb, mens vif ønsker å fremstå som en arbeiderklubb (at sannheten er helt motsatt er forsåvidt irrelevant)"

Ha-ha, prøver du også å fremstille Stabæk som en arbeiderklubb, nå? Hvordan i all verden var det at dere begynte å innbille dere det?

"4)masse folk fra bærum heier på enga istedet for sitt lokale lag. morsomt å slå enga og samtidig gi et spark i leggen til alle de snobbete små drittungene som tror det tøft å heie på enga fremfor laget de har vokst opp med i sitt lokalmiljø. drittunger som heiv seg på i 97 eller når det var enga ble max hypet."

Ikke så rart, det er like naturlig for mange i Bærum å holde med VIF som med Stabæk ettersom det er en forstad til Oslo. Mange der ute kommer opprinnelig fra Oslo, jobber i byen, eller bruker den på mange forskjellige måter. Hva har en fra Rykkinn eller Sandvika til felles med Stabekk eller Bekkestua, som bare er et villastrøk? Det er ikke noe lokalmiljø for dem, og da velger de klubben som appellerer til dem.

Kjetil

1
CurvaSud "kingknut skrev: 3)stabæk er i manges øyne en klyste blærumssnobbeklubb, mens vif ønsker å fremstå som en arbeiderklubb (at sannheten er helt motsatt er forsåvidt irrelevant)" Ha-h...

"CurvaSud skrev: "kingknut skrev: 3)stabæk er i manges øyne en klyste blærumssnobbeklubb, mens vif ønsker å fremstå som en arbeiderklubb (at sannheten er helt motsatt er forsåvidt irrelevant)"

Ha-ha, prøver du også å fremstille Stabæk som en arbeiderklubb, nå? Hvordan i all verden var det at dere begynte å innbille dere det?

"4)masse folk fra bærum heier på enga istedet for sitt lokale lag. morsomt å slå enga og samtidig gi et spark i leggen til alle de snobbete små drittungene som tror det tøft å heie på enga fremfor laget de har vokst opp med i sitt lokalmiljø. drittunger som heiv seg på i 97 eller når det var enga ble max hypet."

Ikke så rart, det er like naturlig for mange i Bærum å holde med VIF som med Stabæk ettersom det er en forstad til Oslo. Mange der ute kommer opprinnelig fra Oslo, jobber i byen, eller bruker den på mange forskjellige måter. Hva har en fra Rykkinn eller Sandvika til felles med Stabekk eller Bekkestua, som bare er et villastrøk? Det er ikke noe lokalmiljø for dem, og da velger de klubben som appellerer til dem.

Kjetil" -------------- stabæk har imotsetning til vif aldri hatt noen rike onkler. all fremgang skyldes hardt arbeid fra folk som ønsker å arbeide for klubben utfra idealisme og kjærlighet. skulle seff gjerne hatt en fredriksen som åpnet pungen hver gang styret kjørte økonomien i dass, eller at man fikk sportslige problemer. stabæksfremgang skyldes derfor frivillig arbeid, mens vif er lekegrinden til fredriksen.

det er ikke snakk om å ha noe til felles med de små stedene stabekk eller bekkestua. stabæk er hele bydgdas lag (og askers) akkurat som vif påstår at de er hele oslos lag. vålerengen er jo en bitteliten bydel i oslo. det du sier er som å si at hvorfor skal vif appelere til en person fra feks torshov (de har jo skeid, så det er vel neppe noen på torshov som heier på vif uansett, dårlig eksempel av meg...la oss si feks sinsen)

forøvrig har jeg sterk mistanke om at du egentlig er fra bærum selv...

1
CurvaSud "kingknut skrev: forøvrig har jeg sterk mistanke om at du egentlig er fra bærum selv..." Nei, jeg er fra Ullern, og er vokst opp med bading og fisking i Lysakerelva! ;-) CS

"CurvaSud skrev: "kingknut skrev: forøvrig har jeg sterk mistanke om at du egentlig er fra bærum selv..."

Nei, jeg er fra Ullern, og er vokst opp med bading og fisking i Lysakerelva! ;-) -------------- ja ja...det er så godt som blærum....

forøvrig fisket jeg hele oppveksten i lysakerelven selv.

tar faktisk en tur innimellom den dag idag...når jeg føler for å treffe familie, samt gi hunden en ekstra tur...fisk får jeg jo ikke der;-)

1
kingknut "CurvaSud skrev: "kingknut skrev: forøvrig har jeg sterk mistanke om at du egentlig er fra bærum selv..." Nei, jeg er fra Ullern, og er vokst opp med bading og fisking i Lysakerelv...

"kingknut skrev: tar faktisk en tur innimellom den dag idag...når jeg føler for å treffe familie, samt gi hunden en ekstra tur...fisk får jeg jo ikke der;-)"

nei, fisket i Lysakerelva har nok aldri vært det helt store, maks et par småørreter på en hel sommer. Men det var bedre lenger opp, nærmere bestemt i Grinidammen, der det både gikk abbor og gjedde.

Den gangen var det mange som holdt med VIF på vestkanten, vet ikke hvordan det er der i dag.

Kjetil

1
CurvaSud "kingknut skrev: tar faktisk en tur innimellom den dag idag...når jeg føler for å treffe familie, samt gi hunden en ekstra tur...fisk får jeg jo ikke der;-)" nei, fisket i Lysakere...

"CurvaSud skrev: "kingknut skrev: tar faktisk en tur innimellom den dag idag...når jeg føler for å treffe familie, samt gi hunden en ekstra tur...fisk får jeg jo ikke der;-)"

nei, fisket i Lysakerelva har nok aldri vært det helt store, maks et par småørreter på en hel sommer. Men det var bedre lenger opp, nærmere bestemt i Grinidammen, der det både gikk abbor og gjedde.

Den gangen var det mange som holdt med VIF på vestkanten, vet ikke hvordan det er der i dag. ------------------- tror nok at det fortsatt er endel viffans på vestkanten. er du interessert i fotball må man jo ha et lag. mange i bærum er innflyttere og heier kanskje på glimt, sogndal osv...for de som ikke faller i denne gruppen, ville jeg tro at de fleste velger seg vif eller stabæk. (lyn blir på en måte nesten det samme som å velge stabæk, og jeg tror ikke så mange i bærum velger lyn) er nok fortsatt mange som velger vif. gjennom feks tv (som nevnt av noen andre over) er vif av en eller annen grunn fortsatt litt "sagnomsust". uberettiget mener jeg, men det er min mening

1
sungod <Molde skrur seg jo helt opp når de skal møte rbk, uten at det virker som om trønderne bryr seg.> Nå ja. Virker som du har litt for lite kjennskap til den saken for at du skal utta...

"sungod skrev: <Molde skrur seg jo helt opp når de skal møte rbk, uten at det virker som om trønderne bryr seg.>

Nå ja. Virker som du har litt for lite kjennskap til den saken for at du skal uttale deg."

Kanskje herr sungod da kan opplyse de som har "lite kjennskap"?

"The Better One Close to the Edge, down by a river"

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Siste svar

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
2
1 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien. Finne var satt ut av Brann-laget av trener Eirik Horneland, som heller prioriterte Bra...
Bilde

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

BODØ (VG) (Bodø/Glimt – Brann 2–2) På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien.


Bilde www.vg.no
1
0 svar

Duoen Kane/Son tilbake

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford. De fire foregående Premier League-kampene ha...
Bilde

Duoen Kane/Son tilbake – endte fire kampers «tørke» i Brentford-seier – VG Nå: Sportsdøgnet

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Laster...