Fotball - Norsk

PerSpektiv

Slik behandler man ikke de beste!

Jovisst trenger RBK fornyelse - men dette var en unødvendig måte å gjøre det på. Skammelsrud er blant spillerne som har prestert best i CL denne høsten, og da må ferdighetene - ikke alderen være utgangspunktet for hva han er verdt som fotballspiller. Skammelrud har vist at han har potensiale og evner som få andre norske spillere på dette nivået. Og hvorfor skulle dette endre seg til neste sesong?

Jeg skjønner ikke hvorfor ikke Hoftuns forslag om å gi Skammelsrud en ettårs-kontrakt ikke kunne tas til følge - det skulle egentlig bare mangle. Så fikk heller hans prestasjoner på gressmatten neste år avgjøre hvor mye spilletid han får. Dette er jo den åpenbare og innlysende løsningen. Eller er det en påtroppende trener som sliter med markeringsbehov her, og setter dette over sportslige hensyn?

Hør her, Bratseth og Hareide - man behandler ikke spillere som har tjent laget lojalt og på høyt sportslig nivå, på denne måten. Jeg reagerer sterkt på dette.

La prestasjonene med ballen få avgjøre. Er ikke Bernt god nok neste sesong - så greit, da får andre overta plassens hans. Men har han potensiale til å bli god nok, og kanskje utvikle seg enda mer, så er denne avgjørelsen tragisk. Den eneste måten å finne ut det på, er i gi han en ettårs-kontrakt. Enkelt og greit.

Og skal jeg være ærlig - så tror jeg også at det er det dette vil ende opp med. Jeg er overbevist om at vi også får se Skammelsrud i RBK-trøya neste år, så jeg tror vi kan avlyse avskjedssermonien allerede nå. Skammelsrud har neppe spilt sin siste kamp for RBK. Sann mine ord. Han blir seriemester for RBK enda en gang. :-)

Så vi ser deg i RBK-drakten også neste år, Skammelsrud. Neppe noen tvil om det -så lenge prestasjonene på banen teller! Og det er jo det de gjør i fotball.

1
11 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

"PerSpektiv skrev: Men har han potensiale til å bli god nok, og kanskje utvikle seg enda mer, så er denne avgjørelsen tragisk. :-)"

Utvikle seg? Han er 36 år!

1
strawfoot "PerSpektiv skrev: Men har han potensiale til å bli god nok, og kanskje utvikle seg enda mer, så er denne avgjørelsen tragisk. :-)" Utvikle seg? Han er 36 år!

"strawfoot skrev: "PerSpektiv skrev: Men har han potensiale til å bli god nok, og kanskje utvikle seg enda mer, så er denne avgjørelsen tragisk. :-)"

Utvikle seg? Han er 36 år!"

Og så??

Har man vilje til å utvikle seg, så gjør man også det som 36-åring! Også på fotballbanen. Hvis Skammelsrud neste sesong faktisk viser at han klarer det - så er det jo bare tåpelig av oss andre å opptre som spåmenn på hans vegne.

La oss se om han klarer det - dette blir spennende!

1
DrAkula Tror det er for sent, desverre for deg.... Mail Bratseth om dette, HAN kan sikkert svare og/eller hjelpe deg, det kan ikke VI...:-) DrAkula som ser at alt har sin tid..., også for...

"DrAkula skrev: Tror det er for sent, desverre for deg...."

Dessverre for meg? Poenget er at Skammelsruds spill i CL denne høsten med all mulig tydelighet har vist at det ikke finnes noe saklig sportslig grunnlag for at han ikke skal få forsøke seg i RBK-trøya også neste år. Jeg forholder meg kun til objektive kriterier - hva han som spiller sportslig har prestert på det aller høyeste nivået denne høsten, og ut i fra det er det ingen tvil om at han også stiller i RBK-trøyen neste år.

Jeg tror ingen vil bestride at få norske spillere når opp til Skammelsrud nivå - når det virkelig gjelder.

Flere spørsmål?

Men la oss nå se hvordan han, på grunnlaget jeg har nevnt overfor, klarer seg neste sesong. Ingen er tjent med at hverken jeg, deg, Bratset, Hareide eller andre begynner å late som vi kan se inn i krystallkulen.

Dette handler om lærkula, og da er det prestasjonene og kun prestasjonene som teller. Vi får vente og se! :-)

1
DrAkula Tror det er for sent, desverre for deg.... Mail Bratseth om dette, HAN kan sikkert svare og/eller hjelpe deg, det kan ikke VI...:-) DrAkula som ser at alt har sin tid..., også for...

"DrAkula skrev: Mail Bratseth om dette, HAN kan sikkert svare og/eller hjelpe deg, det kan ikke VI...:-)

Vi har jo en evigung toppspiss i Petter Belsvik som holder i mange år fortsatt, samt Rekdal, en europeisk toppspiller på midtbanen! Skammelsrud er nok ikke i nærheten av deres nivå. :-)

CS som har sendt deg en mail

1

Mulig Skammelsrud har vært brukbar i CL denne høsten, men slettes ikke RBK`s beste, der har både Berg og Hoftun vært foran. Attpåtil har Skammelsrud vært jevnt under pari de siste par sesongene i Tippeligaen nå, det bør ikke fortsette slik lengre. Og det hadde ikke vært så gøy om han satt på benken heller. Like greit at han gir seg mens han er på topp, husk det.

11 gode sesonger og en katastrofal hadde bare ødelagt ryktet hans. Og hva i all verden skulle Hoftun ha sagt? "Nei, send han på gamlehjemmet".

.

1
Birgerje Mulig Skammelsrud har vært brukbar i CL denne høsten, men slettes ikke RBK`s beste, der har både Berg og Hoftun vært foran. Attpåtil har Skammelsrud vært jevnt under pari de siste...

"Birgerje skrev: Mulig Skammelsrud har vært brukbar i CL denne høsten, men slettes ikke RBK`s beste, der har både Berg og Hoftun vært foran. Attpåtil har Skammelsrud vært jevnt under pari de siste par sesongene i Tippeligaen nå, det bør ikke fortsette slik lengre. Og det hadde ikke vært så gøy om han satt på benken heller. Like greit at han gir seg mens han er på topp, husk det.

11 gode sesonger og en katastrofal hadde bare ødelagt ryktet hans. Og hva i all verden skulle Hoftun ha sagt? "Nei, send han på gamlehjemmet".

Vel - jeg er overbevist om at vi får se Skammelsrud i RBK-trøya også neste år - fordi man rett og slett ikke sier nei til en av landets beste spillere.

1

Etter å ha sett "festshowt" på NRK2 er jeg hellig overbevist om at det er Otto Ulseth som skjuler seg bak dette nicket. Si gjerne at jeg tar feil Per:-)

1
strawfoot "PerSpektiv skrev: Men har han potensiale til å bli god nok, og kanskje utvikle seg enda mer, så er denne avgjørelsen tragisk. :-)" Utvikle seg? Han er 36 år!

"strawfoot skrev: "PerSpektiv skrev: Men har han potensiale til å bli god nok, og kanskje utvikle seg enda mer, så er denne avgjørelsen tragisk. :-)"

Utvikle seg? Han er 36 år!

" Utvikle seg kan man til man dør " Hareide taler med splittet tunge; han sier at Skammelsrud er god nok, samtidig som han er redd for at alle gamle skal slutte på en gang.... Men han sier at kvalitet går foran alder... Blir litt trøtt i haudet av slike uttalelser.. Få inn Winnses og gi Skammelsrud pes. Ikke sikkert at Skammelsrud klarer en forberedelsesperiode til på samme nivå som til nå, men da har RBK iallefall back up hvis eller når Winsnes skader seg

1
PerSpektiv "DrAkula skrev: Tror det er for sent, desverre for deg...." Dessverre for meg? Poenget er at Skammelsruds spill i CL denne høsten med all mulig tydelighet har vist at det ikke finn...

Det finnes et sportslig argument for ikke å la Skammelsrud fortsette i RBK, hensynet til at laget trenger å gjennomføre det kommende generasjonskifte over tid. En tøff men antagelig riktig prioritering som viser at RBK ikke tar lett på oppgaven å fornye laget.

Eirik Røhmen

1
trondhjem Det finnes et sportslig argument for ikke å la Skammelsrud fortsette i RBK, hensynet til at laget trenger å gjennomføre det kommende generasjonskifte over tid. En tøff men antageli...

"trondhjem skrev: Det finnes et sportslig argument for ikke å la Skammelsrud fortsette i RBK, hensynet til at laget trenger å gjennomføre det kommende generasjonskifte over tid. En tøff men antagelig riktig prioritering som viser at RBK ikke tar lett på oppgaven å fornye laget.

Eirik Røhmen "

Tankegangen til Bratseth og Hareide er nok nogenlunde lik din...Og hvis de må la en av "gamlingene" gå, så er det rett å kvitte seg me Skammelsrud.

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar
Fotball - Premier League VGD Publisert

Duoen Kane/Son tilbake

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford. De fire foregående Premier League-kampene ha...
Bilde

Duoen Kane/Son tilbake – endte fire kampers «tørke» i Brentford-seier – VG Nå: Sportsdøgnet

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Laster...