Fotball - Norsk

lykketroll

Analyse av FK Haugesund sin sesong.

FK Haugesund fikk en veldig dårlig start på sesongen. Etter at vi bare ble nr 4 i fjor fikk vi beskjed av vår rike onkel om at nå måtte vi klare oss selv. Vi var nødt til å kvitte oss med en rekke spillere. Magnus Samuelson, Hans Bergren, Per Andreas Haftorsen, Thormod Ness og en rekke andre spillere forsvant. Det var en veldig dårlig stemning i klubben. Kjelli måtte ut på spillerjakt, klubben var truet med konkurs.

Før sesongen tippte ekspertene oss på plass 8-16. Målet til klubben var å bli blant de de 7 beste. Vi endte på en 9 plass, og det er helt ok.

Det er del ting som er positive med årets stall. Det er slutt på all syting, etter at vi bare ble nr 4 i fjor var det mange som var sure. Vi har fått tilbake troen på oss selv. Spillerene er villige til å ofre seg for klubben. Nå er vi bedre på bortebane enn på hjemmebane. Vi har fått orden på økonomien.

Det som er negativt er den tynne spillerstallen, 20 spillere er veldig lite. Jeg er og veldig misfornøyd med innsatsen til enkelte av spillerene. De som har skuffet meg er: Asle Andersen, Arild Andersen, Bala Garba, Steinar Lein. Det er de spillerene som har rutine. Hva som skyldes deres slette innsats kan det bare spekuleres i. Mangel på entusiasme, tanker om å skifte klubb, personlige problemer.

Det er en del spillere som har overasket positivt også: Dag Martin Tverborgvik Musthapa Sama, Jan Kjell Larsen, Per Anderson.

Jeg tror FK Haugesund kommer tilbake igjen,men det er viktig at vi bruker tid. Vi har mye å lære av klubber som Bryne, Sogndal, Moss og ODD G.

Når det gjelder spillere så vil jeg ha tak i Jarle Steinsland som høyreback, der har vi kun en som kan spille. Jostein Grindhaug, Steinar Lein må få nye kontrakter. Så vil jeg ha Per Anderson med oss videre. Er det noen penger så hvil jeg ha en spiss.

Jeg ser veldig fram til neste år. Vi har fått Harald Årbrekk som trener, i tilegg har vi fått Svein Hammerø som assistentrener. Dette kan bli bra!!!!!!!!!

Det bør være plass til en klubb som FK Haugesund i TL.

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er godt mulig det er plass for FK Haugesund i Tippeligaen igjen - men når de 2 siste bortekampene i sesongen ender med 0-7 for Aalesund & 1-4 for Tromsdalen; så er det et stykke å gå...

\~~~~~~~~~ A L L E S • K L A R ~~~

1
UVox Det er godt mulig det er plass for FK Haugesund i Tippeligaen igjen - men når de 2 siste bortekampene i sesongen ender med 0-7 for Aalesund & 1-4 for Tromsdalen; så er det et stykk...

"men når de 2 siste bortekampene i sesongen ender med 0-7 for Aalesund & 1-4 for Tromsdalen; så er det et stykke å gå..."

Vel, laget hadde jo ikkje noko å spela for på tampen av sesongen og møtte lag som hadde "alt" å spela for. Då går det gjerne slik av og til, utan at det seier så mykje om kvaliteten på laget.

Johann Gambolputty...som elles trur FKH treng 3-4år før dei er aktuelle for toppserien igjen

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Siste svar

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
2
1 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Er Milos Milojevic riktig trener for RBK?

Han beskrives som offensiv, autoritær og spennende, men de VG har snakket med er splittet i sitt syn på Milos Milojevic (39) og hvorvidt han passer som Åge Hareides arvtager i Rosenborg. – Det er en u...
Ja, han er rett person til jobben
50 %
Nei, de bør finne en annen
0 %
Usikker
50 %

2 stemmer • Stenger

2
0 svar
Fotball - Norsk Script Publisert

RBK ny trener

Positivt at RBK får en ny trener som er offensiv. Bare han ikke er for mye østeuropeisk bøllete om ting går ham imot. Åpen for at han kan gjøre det godt med RBK.
1
0 svar
Fotball - Norsk Script Publisert

Knutsen

Glimt kan saktens gi Knutsen masse penger, men klubbens problem er at laget ikke er bedre i år enn i fjor, og neppe blir bedre neste år enn i år. Osv, og Knutsen fortjener bedre. Klubben er for liten...
1
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien. Finne var satt ut av Brann-laget av trener Eirik Horneland, som heller prioriterte Bra...
Bilde

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

BODØ (VG) (Bodø/Glimt – Brann 2–2) På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Laster...