Fotball - Norsk

HanMeAfro1

Sandefjord har lagt grunnlaget for en toppklubb.

Først av alt, selv med 0-0 mot Brann som skal være en fordel i favør Brann tror jeg Sandefjord kommer til å dra i land seieren. En fullsatt Brann stadion tror jeg helt ærlig vil skremme Brann spillerne mer enn Sandefjord spillerne. Brann mangler det lille ekstra og har ikke klart å skjerpe seg før tross mange forsøk.

Sandefjord var klart best i dag og vil komme til Brannstadion med lave skuldere. Brann må score og med et slik utgangsspunkt tror jeg Sandefjord vil få like mange muligheter som i dag og da bør ballen gå i mål minst en gang.

Egentlig er jeg mest opptatt av klubbens fremtid på lang sikt og her kommer mitt poeng. I dagens kamp leverte Sandefjord en kjempekamp og flott underholdning! Vår ganske umoderne og lille stadion var fullsatt og folk var oppglødd. Sturla Berg Johannsen hadde et flott stand up show og fikk folk med seg. Mest av alt var jeg glad for å se Larvik- og Tønsberg-folk synge Sandefjord sanger og kose seg.

Tendensen er klar, Vestfold har gått fra tre rivaliserende klubber ( Ørn, Eik og Sandefjord ) til stadig mer Sandefjord som Vestfolds klubb nr 1. Det jobbes med at alle i fylket skal kunne identifisere seg med Sandefjord og dermed gi oss flere supportere. Lokale spillere er et viktig kriteriè og en ny stadion og opprykk vil kunne gjøre underverker. Klubben er tross alt bare 5 år og oppbygging av en supportergruppe tar tid, men 6500 i dag sier at det har gått fort. Med mer sportslig suksess bør snittet dobles og toppnivå ligger på rundt 8000 i snitt hvis vi får med oss hele fylket.

Sportslig er vi veldig gode. Vi har et veldig ungt lag med nøkkelspillerne i alderen 22-25. Jørgen Jalland vil bli en kjempespiller og det er flere som kan bli toppnavn etter et år eller to i tippeligaen ( Bjørntvedt, Bugge, Lie og Fevang ). Sandefjord har også vist at de strekker seg langt for å hente forsterkninger, sist nå Trym Bergman, fast på Fjorårets svenske seriemestere.

Talentutviklinga i Vestfold er nå på topp etter at de videregående skolene har satset på toppfotball tilbudet sitt. Landets største videregående, Sandefjord VGS. vil fra i år kunne gi toppfotball elevene tilbud på Sandefjords nye toppmoderne kunstgressbane både på dagtid og kveldstid. Sandefjord Fotball gir talentene førstelagstilbud gjenom sine to farmerlag Runar 2 div og Sandefjord Ballklubb 3. div. I tillegg er topp trenere er ansatt både i klubbene og skolene, Nordlie inkludert. Dette bør gi resultater på sikt!

Økonomisk er Sandefjord en rik by med over en halv milliard på bok og et sterkt næringsliv med multinasjonale Jotun i spissen.

Konklusjon: Sandefjord har noe i toppen å gjøre og bør ikke sees på som en klubb som aldri kan lykkes i tippeligaen. Satsingen er langsiktig og selv om tislkuertallene enda er for lave, spillerne kansje litt for dårlige og stadion for dårlig vil disse tingene komme på plass snart. Gi bare klubben litt tid! Vi har rukket veldig mye på de 5 årene vi har eksistert, 5 til pg vi skal være i toppen. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- - HanMeAfro1 - "Lojal Sandefjord fan- en klubb vi forventer mye av i fremtiden"

1
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Har alltid hatt sympati for Brann, men etter dagens ynkelige forestilling håper jeg de får et velfortjent år i 1. divisjon til neste år.

Heia Dag Solstad og Sandefjord!

1

HanMeAfro1 skrev: Klubben er tross alt bare 5 år og oppbygging av en supportergruppe tar tid, men 6500 i dag sier at det har gått fort.

Trekk fra de tilreisende brannsupporterne og hva står igjen? lite imponerende....

1

"HanMeAfro1 skrev:

Tendensen er klar, Vestfold har gått fra tre rivaliserende klubber ( Ørn, Eik og Sandefjord ) til stadig mer Sandefjord som Vestfolds klubb nr 1. Det jobbes med at alle i fylket skal kunne identifisere seg med Sandefjord og dermed gi oss flere supportere. "

Jeg kan love deg at blandt de 10-15 jeg kjenner som går på Eik (TFK) kamper dro en - 1- til Sandefjord i dag. Årsaken er at han er litt 'skap-Brann' supporter, og ville støtte bergenserne.

For min egen del har jeg sett lokal fotball i Tønsberg siden tidlig 1970-tallet, og de eneste gangene jeg har vært på kamp i S. er når Eik spilte der. SF er like lite intersant for oss (jeg velger å påberope meg dette) som Odd, SIF eller Ørn er det. Greit nok, jeg kan håpe at SB vinner, men det er helt uaktuelt å dra å se kamper.

Tønsberg er nå nede i byens første bølgedal på 25 år, men laget de nå har er bedre enn på 3-4 år. 1-2 år til med samgjøring tror jeg ganske sikkert vil gi 1. div spill.

Nytt anlegg med over 4.000 sitteplasser under tak er klar 1. mai 2003 og selv om årets høyeste tilskuertall bare var drøye 700, har alltid potensialet ligget der.

Der er bare å ønske SB lykke til, men ikke regn inn Tønsberg / Horten i regnestykket.

Barry

1
barry "HanMeAfro1 skrev: Tendensen er klar, Vestfold har gått fra tre rivaliserende klubber ( Ørn, Eik og Sandefjord ) til stadig mer Sandefjord som Vestfolds klubb nr 1. Det jobbes med...

"barry skrev: "Jeg kan love deg at blandt de 10-15 jeg kjenner som går på Eik (TFK) kamper dro en - 1- til Sandefjord i dag. Årsaken er at han er litt 'skap-Brann' supporter, og ville støtte bergenserne."

Hvis en av 10-15 Vestfoldinger utenfor Sandefjord kommer vil det bli 15 000 tilskuere+ Alle Sandefjordinger og bortefans....

"For min egen del har jeg sett lokal fotball i Tønsberg siden tidlig 1970-tallet, og de eneste gangene jeg har vært på kamp i S. er når Eik spilte der. SF er like lite intersant for oss (jeg velger å påberope meg dette) som Odd, SIF eller Ørn er det. Greit nok, jeg kan håpe at SB vinner, men det er helt uaktuelt å dra å se kamper."

Selvfølgelig, jeg ville aldri dratt til Larvik eller Tønsberg og sett 1. div fotball, MEN hadde det blitt tippeliga ville jeg innsett at slaget er tapt og støttet det laget. Det er kun plass til et eliteserielag fra Vestfold og da må vi støtte det skal vi klare å vinne noe,

"Tønsberg er nå nede i byens første bølgedal på 25 år, men laget de nå har er bedre enn på 3-4 år. 1-2 år til med samgjøring tror jeg ganske sikkert vil gi 1. div spill. "

Nytt anlegg med over 4.000 sitteplasser under tak er klar 1. mai 2003 og selv om årets høyeste tilskuertall bare var drøye 700, har alltid potensialet ligget der.

Der er bare å ønske SB lykke til, men ikke regn inn Tønsberg / Horten i regnestykket.

Sandefjord hadde rett under 1000 i snitt i 1 div og dessuten er Sandefjord en større by. Ikke at det betyr noe, for all del, og potensialet i Tønsberg er der absolutt, men jeg tror forspranget til SF er for stort. De vil kunne kjøpe de beste fra de andre klubbene i fylket og dermed styrke seg selv og svekke de andre, men det fungerer begge veier også. Dere har tatt flere gode spillere av oss mens vi har fått Bugge og Rørby fra dere.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------- - HanMeAfro1 - "En ung og lovende spiller vi forventer mye av i fremtiden"

1
HanMeAfro1 "barry skrev: "Jeg kan love deg at blandt de 10-15 jeg kjenner som går på Eik (TFK) kamper dro en - 1- til Sandefjord i dag. Årsaken er at han er litt 'skap-Brann' supporter, og vi...

"HanMeAfro1 skrev: Sandefjord hadde rett under 1000 i snitt i 1 div og dessuten er Sandefjord en større by.

Dette blir litt 'faren min er sterke enn faren din', men Sandefjord er like lite større enn Tønsberg enn det Larvik er det. Larvik er størst i Vestfold pga kommunesammenslåingen. Nøtterøy (ca 19.000) tilhører Tønsberg (1 km unna) men teller ikke inn i Tønsbergs folketall.

Bor selv ved Åsgårdstrand (Borre kommune), men her er det Tønsberg som er 'byen', handelssentrum og det naturlige midtpunktet.

Sjekk http://www.ssb.no/emner/02/01/10/beftett/

Barry

1

Sandefjord kommer aldri til å bli en toppklubb. Jeg har sett flere kamper der laget har spilt. (Både tv, og live). Sandefjord holder rett å slett ikke mål. Kanskje dere kan klare en sesong i ny og ne i TL. Mne jeg ser et nytt lag akkurat som Tromsdalen. Tromsdalen satsa og knakk ryggen sin i forsøket. Resultat = 2 div, lite penger.

1
lykketroll Sandefjord kommer aldri til å bli en toppklubb. Jeg har sett flere kamper der laget har spilt. (Både tv, og live). Sandefjord holder rett å slett ikke mål. Kanskje dere kan klare e...

"lykketroll skrev: Sandefjord kommer aldri til å bli en toppklubb. Jeg har sett flere kamper der laget har spilt. (Både tv, og live). Sandefjord holder rett å slett ikke mål. Kanskje dere kan klare en sesong i ny og ne i TL. Mne jeg ser et nytt lag akkurat som Tromsdalen. Tromsdalen satsa og knakk ryggen sin i forsøket. Resultat = 2 div, lite penger."

Idiot! Hvordan kan du sammenligne Sandefjord og Tromsdalen? Du kan ikke mene alvor! Odd hadde et dårligere utgangspunkt enn Sandefjord. Nordlie er løsningen for oss også. Stabæk og Molde har også kommet opp fra noe mye mindre enn det Sadnefjord har nå. Bryne, Moss og Sogndal er klubber som vil være mindre enn Sandefjord hvis vi rykker opp. Du forutsetter også at vi ikke henter forsterkninger ved et opprykk også- det vil vi jo absolutt gjøre og gjør også nå. Dessuten er laget ekstremt ungt og nøkkelspillerne har mye forbedringspotensiale.

Sandefjord er et nytt Odd. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- - HanMeAfro1 - "En ung og lovende spiller vi forventer mye av i fremtiden"

1

Heia EIK TØNNSBERG måtte sandefjord sendes til helvete !! (og ta gjerne med dere ØRN på veien)

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar
Fotball - Premier League VGD Publisert

Duoen Kane/Son tilbake

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford. De fire foregående Premier League-kampene ha...
Bilde

Duoen Kane/Son tilbake – endte fire kampers «tørke» i Brentford-seier – VG Nå: Sportsdøgnet

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Laster...