Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Har Brann økonomi til å sparke Teitur da? Kontrakten hans går vel ikke ut nå? Ser hvertfall ikke ut som han har tenkt å gå om ingen tvinger han.

-------------------------------------------------------------------------------------- 26 kamper | 20 seire | 3 uavgjort | 3 tap | 99-28 | 63 poeng 2003: 1. divisjon, 2004: Eliteserien? 99 mål - 99 år Ringberg 31 mål, 25 assists og 25 kamper. Hansen 31 mål 25 kamper. FFK på vei tilbake!

1

Teitur kan en, hvis en spiller kortene riktig, tjene penger på. Nå ser det ut som glemselen, eller Stoke, som det heter i England, har funnet andre trenerkrefter. Likevel ser det ut som han har venner i Lyn, og hvis Lyn ønsker seg ressursen Teitur er det klart de bør betale dyrt for å få løst ham fri fra kontrakten. Han er, tross alt, på vei til å gjøre store ting med SK Brann.

Når det gjelder Benny kan han så absolutt et interessant alternativ, foruten den lille saken Brann allerede ryktes å streve litt med: Økonomien.

En del av årsakene til at Benny måtte gå fra Viking var at Viking betalte Bennys kone sin lønn. Bergen har et større akademisk miljø enn Stavanger, og kan kanskje lønne vedkommende med reelle undervisningsmidler. Da kan kanskje Benny være en billigere mann enn Teitur?

En må dog huske på de ryktene som har gått om Benny fra variert hold. Tidligere var han spillernes favoritt, noe han ikke har vært i år. Kilder i nærheten av Viking har hevdet at Benny har oppført seg som en utbrent grinebiter, som har kjeftet og smelt på alt fra styremedlemmer til kantinedamen.

Hvis sistnevnte er riktig er _kanskje_ et nytt miljø det Benny trenger, og som personlighet passer han Brann perfekt, høyprofilert som han er. Da må han dog tilbake til 1988-spirit, der han klarte å skape et topplag av et i utgangspunktet profilløst Viking (Ja, de fikk en del profiler, men det var i hovedsak under Benny). Det er noe slikt Brann trenger, og med et juniorlag som er nybakte NM-mestere som i tillegg har god aldersspredning bør det være litt å bygge på.

Min konklusjon er et soleklart tja, og siden Aabrekk har undertegnet for Haugesund er han kanskje beste alternativet tilgjengelig.

mvh - palindrom ikke lenger alene om ønsket om alkohollås på PC-er.

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar

– Solskjær må forlate jobben

"– Begeret har vært strengt tatt vært fullt lenge. Men ydmykelsen på Vicarage Road bør ikke bare ha vært dråpen som fikk det til å renne over. Her er kranen så hardt skrudd på at det neppe kan være tv...
Bilde

Ny Solskjær-fiasko: Dette går ikke mer!

(Watford-Manchester United 4-1) Manchester United er nødt til å skaffe seg en annen manager enn Ole Gunnar Solskjær.


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar
Laster...