Fotball - Norsk

spurs10

FFK på Bosman-jakt

I fare for å bli uthengt som å bli FFKs svar på Tigerbergets nyhetsformidling av Start-nyheter, så poster jeg likevel denne artikkelen. Jeg er nemlig veldig spent på hvem FFK henter inn i løpet av vinteren...

FFK på Bosman-jakt

Harry Hansen hevder at FFK har over 100 Bosman-spillere å velge mellom på det norske markedet.

tekst: Vidar Henriksen

FFKs sportssjef lover at han innen kort tid vil presentere nye forsterkninger.

Mange på markedet Hansen medgir at han er oppgitt over mange av ryktene som surrer i byen om dagen. Blant annet at spillere som Borussia Dortmunds Jan-Derek Sørensen skal være på vei til Fredrikstad. – Det har ikke rot i virkeligheten, understreker Hansen. – Vi går helt bevisst etter Bosman-spillere, og dem er det mange av på markedet. Det må være minst 100 av dem i Norge, sier Hansen. – Det er få norske klubber som har råd til å kjøpe ut spillere som er under kontrakt i utlandet. Ole-Martin Årst er et godt eksempel. Tromsø ønsket å hente ham hjem, men hadde ikke råd til det.

Vil til FFK Hansen understreker at FFK har god kontroll over hvilke spillere som er ledige på markedet. Så sent som søndag kveld ble han oppringt av en spiller som stilte seg til disposisjon. – Har du fått mange slike henvendelser? – Ja, det er liten tvil om at det er attraktivt å spille for en klubb som FFK. – Er det spillere fra tippeligaen eller 1. divisjon dere nå har i kikkerten? – For oss er det ikke avgjørende hvilken erfaring de har, men det at de er rette spilltyper for oss, poengterer Hansen.

Jakter på back En ny venstreback står ifølge sportssjefen øverst på ønskelisten. – Ser du bort fra keeper og midtstopperplassene, så ønsker vi å styrke alle de andre leddene på laget, sier han. – Har de spillerne som ikke er ønsket med videre fått beskjed nå? - Vi har fortløpende samtaler med de aktuelle spillerne. Vi diskuterer også med dem om de ønsker at vi skal gå ut med det i media. – Må ikke det være av interesse for spillerne at omverdenen, altså andre klubber får vite at de er ledige på markedet? – Jo, det vil nok være best for de fleste. Men noen ønsker at det skal forbigås i stillhet.

I samtaler med Ramberg - Har det kommet brev fra mange som ønsker å sikre seg spillere fra deres rekker? - Vi har fått en del brev, men vil at de andre klubbene selv skal informere om hvem de ønsker seg. - Hvordan har deres samtaler med Hans-Erik Ramberg og Christer Arnesen vært? – Vi har snakket med Hans-Erik, men Christer har vi ikke fått tid til snakke med ennå. – Vil det skje noe på overgangsfronten denne uken? – Jeg regner med at det skjer ting i slutten av uken, bekrefter FFKs sportssjef Harry Hansen.

Søker etter arbeid I dag er det kun få spillere i troppen som er å regne som helprofesjonelle. Også neste sesong må spillerne ha et arbeid ved siden av fotballen. – Derfor frir vi i disse dager til det lokale næringsliv. Vi håper å skaffe arbeid, ettersom vi ikke har økonomi til å lønne alle 100 prosent, sier Hansen.

(kilde: www.f-b.no)

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

I en annen artikkel skriver Fredriksstad Blad i dag også at Frode Birkeland som er bosmann-spiller er ønsket av Mandalskameratene, men selv ønsker han å spille for FFK som derimot ikke er interessert i han... Kjell Olofsson som ikke fikk fornyet kontrakt med Moss har heller ikke FFK vært i kontakt med (heldigvis mener jeg), men hardtsatsende Borg Fotball ønsker å sikre seg Olofsson som sikkert vil være en solid forsterkning for dem i kampen om opprykk til 1.div.

-------------------------------------------------------------------------------------- 26 kamper | 20 seire | 3 uavgjort | 3 tap | 99-28 | 63 poeng 2003: 1. divisjon, 2004: Eliteserien? 99 mål - 99 år Ringberg 31 mål, 25 assists og 25 kamper. Hansen 31 mål 25 kamper. FFK på vei tilbake!

1

FFK kan jo hente inn Kimmo Taurainen og Donatas Vencevicius. To bra spillere som jobber bra, de er de to utlendingene i Start som har fått det til sammen med Dime og Morten Larsen. Så kan dere jo kontakte Morten Larsen, en meget bra og rask spiller. Skulle gjerne sett han i Start drakt igjen.

Hører rykter om at MK vil hente inn Frode Birkeland. At Jan Derek er på vei til FFK er vell bare rykter, hvis Jan Derek kommer hjem blir nok det til Lyn eller RBK. Hans Erik Ramberg er nok et bra kjøp.

Håper FFK har et slagkraftig lag til neste år...

ALJ...

1
Tigerberget FFK kan jo hente inn Kimmo Taurainen og Donatas Vencevicius. To bra spillere som jobber bra, de er de to utlendingene i Start som har fått det til sammen med Dime og Morten Larsen....

Er de spillerne du nevner her bosmannspillere? Er de ikke i kontakt med andre klubber? Hørte også snakk om at Dime kanskje skulle legge opp? Er Taurainen, Vencevicius og Larsen spillere som holder høyt 1. divisjonsnivå?

Angående Jan-Derek så er det bare tull å fantasere om. Er visse skribenter i Fredriksstad Blad med våte drømmer som skriver om sånt tull. Dagfinn Enerly tror jeg derimot det var noe i, men er nok uaktuelt nå ettersom han har spilt så bra på RBK i det siste. Ellers har Fredriksstad Blad fabulert om Raymond Kvisvik også, og dro vel også til Wien for å intervju han. Det var selvsagt ikke aktuelt med FFK-spill nå, sa han (surprise, surprise) men som så mange andre poengterte også Kvisvik at Eggen jr. var den beste treneren han hadde hatt og kom gjerne til FFK under han når det passer.

De sier i FFK at det kan skje noe på overgangsfronten i slutten av uka allerede. Jeg venter spent...

-------------------------------------------------------------------------------------- 26 kamper | 20 seire | 3 uavgjort | 3 tap | 99-28 | 63 poeng 2003: 1. divisjon, 2004: Eliteserien? 99 mål - 99 år Ringberg 31 mål, 25 assists og 25 kamper. Hansen 31 mål 25 kamper. FFK på vei tilbake!

1
spurs10 Er de spillerne du nevner her bosmannspillere? Er de ikke i kontakt med andre klubber? Hørte også snakk om at Dime kanskje skulle legge opp? Er Taurainen, Vencevicius og Larsen spi...

"spurs10 skrev:

De sier i FFK at det kan skje noe på overgangsfronten i slutten av uka allerede. Jeg venter spent..."

--------------------------------------------------------------------------------------

Jeg er også spent på det. Det er jo umulig å få med seg alt når det gjelder kontrakter på spillere. Hvem har ett eller to år igjen, hvem er Bosman osv. Kanskje henter man spillere fra Sverige.

Håper det blir hentet kvalitet og ikke bare stallfyll.

1
jakral "spurs10 skrev: De sier i FFK at det kan skje noe på overgangsfronten i slutten av uka allerede. Jeg venter spent..." --------------------------------------------------------------...

Når det gjelder Olofsson går ryktene om at han skal danne spisspar med Bård Erik Olsen på Sprint/Jeløy til året. Trulsen fra Øssia' skal jo ta over Sprint og han setter vel pris på en sånn forsterkning vil jeg tro.. ____________________________ [Alt for Moss - Alltid!] "Vi skal rett tilbake!" - Rune Tangen 27.10.02

1
spurs10 Er de spillerne du nevner her bosmannspillere? Er de ikke i kontakt med andre klubber? Hørte også snakk om at Dime kanskje skulle legge opp? Er Taurainen, Vencevicius og Larsen spi...

"spurs10 skrev: Er de spillerne du nevner her bosmannspillere? Er de ikke i kontakt med andre klubber? Hørte også snakk om at Dime kanskje skulle legge opp? Er Taurainen, Vencevicius og Larsen spillere som holder høyt 1. divisjonsnivå? "

Disse spillerne er ikke dirkete bosmannspillere,men at Start gir dem bort gratis er en mulighet. Jeg tror Morten Larsen er bosmannspillerog han var en meget bra spiller for Start. Han er sinnsykt rask og kommer lett til sjanser. Han var MEGET god i Start - Brann kampen. Så er det Kimmo og Donatas, disse to er gode fotballspillere og jobber bra på banen. Har spilt bra for Start,men nå har jo Start vært dårlige iår. Donatas og Kimmo er gode fotballspillere,men har ikke slått helt gjennom i Start. Dime fortsetter nok ikke i Norsk fotball, han forsvinner enten til svensk fotball eller lignende. Kanskje han vender til Sogndal? Og sin gamle trener Jan Halvor. Dime likte Jan Halvor veldig bra så en overgang til Sogndal skal man ikke se bort ifra. Jeg mener RBK børt hente Dime inn som erstatter for Espen Johnsen hvis han forsvinner til Brøndby. Kanskje ikke så dumt og ha JHH i Sogndal, Norges talent by. Så kan de sende noen talenter på lån ned til Start. Tar gjerne imot en Alexander Ødegaard eller Tommy Øren kopi.

Lengeleve IK Start

ALJ...

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Siste svar

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
2
1 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk Script Publisert

RBK ny trener

Positivt at RBK får en ny trener som er offensiv. Bare han ikke er for mye østeuropeisk bøllete om ting går ham imot. Åpen for at han kan gjøre det godt med RBK.
1
0 svar
Fotball - Norsk Script Publisert

Knutsen

Glimt kan saktens gi Knutsen masse penger, men klubbens problem er at laget ikke er bedre i år enn i fjor, og neppe blir bedre neste år enn i år. Osv, og Knutsen fortjener bedre. Klubben er for liten...
1
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien. Finne var satt ut av Brann-laget av trener Eirik Horneland, som heller prioriterte Bra...
Bilde

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

BODØ (VG) (Bodø/Glimt – Brann 2–2) På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Laster...