Fotball - Norsk

VG Nett

VG Nett spør: Problematisk med flere roller?

Kjetil Rekdal er spillende trener i Vålerenga. Nå vil han også blir medeier i klubben som søndag ble Norgesmester i fotball.

Les artikkel her!

Er det problematisk at treneren også er spiller og medeier?

1
10 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

At noen ønsker å bli medeier det pengesluket der skjønner jeg ikke. T.o.m. Spetalen innrømmet at det var en særdeles dårlig invistering.

Når det er sagt tror jeg at Rekdal klarer å fylle alle disse rollene eksemplarisk, selv om jeg personlig ikke synes han har vært all verden på banen i år.

Elaang

1

Nei. Rekdal har vist at det ikke er problematisk med en dobbeltrolle. Medeier i klubben vil vel ikke bety noe annet enn å være på møter, som han allerede er på som trener.

_____________________ Lillestrøm Sportsklubb Seriemester 2003 Cupmester 2003 Uwe Rösler toppskårer med 28 mål Champions leauge 2004

1

"VG Nett skrev: Kjetil Rekdal er spillende trener i Vålerenga. Nå vil han også blir medeier i klubben som søndag ble Norgesmester i fotball.

<a href="http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=9252633"&gt; Les artikkel her! </a>

Er det problematisk at treneren også er spiller og medeier?"

Nei, ser ikke problemet. Dessverre, VGNett...

-------------------------------------------------------------------------------------- 26 kamper | 20 seire | 3 uavgjort | 3 tap | 99-28 | 63 poeng 2003: 1. divisjon, 2004: Eliteserien? 99 mål - 99 år Ringberg 31 mål, 25 assists og 25 kamper. Hansen 31 mål 25 kamper. FFK på vei tilbake!

1

Nei VG Nett, ser ikke problemet her. Så lenge man opptrer proffesjonelt og redelig på alle plan så burde ikke det være noen sak.

Si hva man vil om Kjetil Rekdal, men mannen virker seriøs og har gjort et godt stykke arbeid med en klubb som så svært vingeklippet ut bare to år tilbake i tid.

Tidligere bragder på fotballbanen av samme Rekdal er noen en heller ikke bør glemme uten at det var spesielt relevant for denne saken.

1

Det er vell ikke dumt det...

ALJ...

1
Engabohem Nå har klubben alle muligheter for en gang for alle å nærme seg toppen i Norsk fotball ;-) Et par vellykkede spillerkjøp sørger for det...

Makter man å sette ambisjoner slik Rekdal gjorde denne sesongen (ble godt omtalt i denne avisen og andre medier) og holder en fornuftig kurs så er det vel ingen umulighet innen et par år.

Tipper på generelt grunnlag at Tippeligaen blir enda jevnere i 2003 og ikke noe hadde vært bedre. Sikkert de som synes 10,11 osv er vakre tall.

Variasjon er minst like vakkert.

1

Ja det tror jeg blir kjempeproblematisk!!!!!!

..nei jeg gjør ikke det da.. måtte bare få litt dynamikk i debatten.

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar
Fotball - Premier League VGD Publisert

Duoen Kane/Son tilbake

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford. De fire foregående Premier League-kampene ha...
Bilde

Duoen Kane/Son tilbake – endte fire kampers «tørke» i Brentford-seier – VG Nå: Sportsdøgnet

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Laster...