Nye VGD er lansert! Mer informasjon

En to-delt supporter verden..

- Livet som fotball supporter for undertegnede er veldig merkelig, slik jeg tror det er for mange andre nordmenn! Jeg har som mange nordmenn et engelsk og et norsk favorittlag. Jeg legger ned masse tid og penger på begge klubbene, og de er i stor grad livet mitt i tillegg til familien og kjæreste. Å være supporter av de to lagene representerer 2 helt forskjellige verdener..

- Mitt engelske lag Man Utd er "medfødt" da min far var lidenskapelig supporter allerede ved min fødsel for 30 år siden. Som Man Utd supporter handler alt om å vinne titler, og man blir skuffet over å ende som nr 2 samt "kun" vinne ligacupen! Kravet om å være best er hele tiden tilstede, og alt annet er en voldsom nedtur. - Det handler om å kjøpe de beste spillerne, spille finest fotball og enkelt kamper kan i liten grad redde en sesong, kun titler teller. Man blir disset fordi man kun er bedre enn 18 av 20 klubber. Man regner suksess kun i trofeer.. Cupfinaler hver sesong er nesten er selvfølge! - En vanlig seier vekker ikke de store følelsene, kun lettelse over å ikke dummet seg ut. Man får ikke skryt, seieren var forventet. Man har nesten ingenting å vinne, kun alt å tape. Selv ikke stor seire over sine argeste konkurrenter får fram den virkelige gleden, dersom de ikke fører til at tittelen bringes hjem. Fallhøyden er stor.. - Mitt beste minne som Man Utd supporter: Å vinne The Treble i 1999

- Så er det min lokale klubb, TIL! Jeg modnet over flere år til å lære å være glad i det lokale laget. Her er hele verden snudd på hodet! Jaget etter titler eksisterer ikke, og for oss TIL supportere er det enkelt kamper som sørger for de store opplevelsene! - Bare det å komme til gruppespillet i UEFA cupen var enormt! Vi slo Galatasaray!! Vi fikk møte Roma og Røde Stjerne på Alfheim.. Bare det å møte slike lag er å skrive historie på Alfheim! At vi attpåtil slo 2 av de 3 gigantene vil for alltid stå med gullskrift i historien. At vi aldri var i nærheten av å vinne turneringen tenker ingen på. Vi var der. - Vi selger våre beste spillere og erstatter dem med ukjente nye unggutter. Vi drømmer om UEFA cup plass, men mange er innerst inne fornøyd med å unngå bunnstrid og nedrykk. Enkelt seire over de beste klubbene lever vi lenge på, og er høydepunkter som huskes i årevis. For 10 år siden var TIL i sin foreløpig siste cupfinale, og alle tenker på den som om det var igår. - Man blir vant med å tape kamper og når seierene kommer lærer man å sette pris på øyeblikket. Man forventer ikke å slå de beste, men en overraskende seier over RBK kan sette selvtilliten til hele byen på topp! - Mitt beste minne som TIL supporter: Unngå nedrykk på overtid på Lerkendal i 2003!

Ville bare illustrere hvilke 2 forskjellige verdener fotballsupportere kan leve i..

1
7 svar

7 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Romlingane

En todelt supporterverden, med Vantastisk, AVJ, garincha, etc, på den ene siden og resten på den andre siden. Roald er jeg litt usikker på hvor jeg skal plassere, men jeg tror han har en hel planet helt for seg selv. :)

1

Discoedvard

----------Mitt beste minne som TIL supporter: Unngå nedrykk på overtid på Lerkendal i 2003!

Nja eller en av cupfinalene, særlig å slå Glimt på overtid var stort.

-----------Mitt beste minne som Man Utd supporter: Å vinne The Treble i 1999

Ja det var stort, men husker også en fa-cupfinale hvor vi slo Liverpool etter kongen sitt mål,

Dette handler jo om hvilke forventninger man har til klubben ut i fra midler osv. TIL vil aldri kunne bli best i Norge, mens Manu har det som trengs for å kjempe med de beste-

1

Zinedine05

Fantastisk. Et innlegg fra deg, hvor du faktisk _ikke_ rakker ned på Liverpool. Er TIL-fan jeg også, og godtet meg da vi slo Gala.

1

Polkaen

Zinedine05 skrev: Fantastisk. Et innlegg fra deg, hvor du faktisk _ikke_ rakker ned på Liverpool.

- Av mine over 1000 innlegg har jeg sikkert ikke brukt mer enn 50 på å fortelle sannheten om Liverpool og deres supportere :-)

1

zippi

- Av mine over 1000 innlegg har jeg sikkert ikke brukt mer enn 50 på å fortelle sannheten om Liverpool og deres supportere :-)

96 less thieves? Straalende.

drexl som...

1

redallover

JEECxxx skrev: - Av mine over 1000 nick har jeg sikkert brukt mer enn 950 på å fortelle MIN "sannhet" om Liverpool og deres supportere :-)

Hmm,,,, Tenk å skrive dette da?

Walk on!!

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...