Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva er så galt med å bli nummer 2?

Ja, hva er det som egentlig er så galt med å bli nummer 2 i f.eks ligaen eller i forskjellige cupturneringer? Når jeg snakker med en del supportere så sier de at de heller foretrekker å ryke ut tidlig i f.eks FA Cupen og CL fremfor å komme helt til finalen for så å tape den. Hva faen er dette for noe da?? Enkelte ganger skulle man jo faktisk tro at det å bli nummer 2 var verdens undergang. Jeg blir faktisk provosert når jeg hører på slike. Å bli nummer 2 betyr faktisk at man er NEST BEST. En god prestasjon mao.

Greit, det føles sikkert litt bittert for en supporter der og da når ens lag taper viktige finaler, eller taper innspurten i ligaen og blir nummer 2 der. Newcastle var jo et "2er lag" 4 sesonger på rad fra sesongen 95/96 til 98/99. 2 tap i FA Cup finalen og 2 ganger nummer 2 i serien. Ok, var kanskje litt bitter der og da, men når jeg ser tilbake på det etter en stund er dette faktisk gode prestasjoner og gleder meg faktisk over at Newcastle faktisk var i 2 cupfinaler samt. var Man Us absolutte hovedutfordrer i en del sesonger.

Hvordan ser folk her inne på dette? Hva ville dere ha valgt?

a) Klubben min ryker ut i tidligst mulig i en turnering. b) Klubben min ryker i finalen.

1
18 svar

18 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Kent

Det kommer selfølgelig ann på omstendighetene...

Vi tapte FA cup finalen ifjor mot Arsenal, det var utrloig surt, fordi vi spilte best i 120 minutter, da er det jævli å tape, men blir man rundpsilt er det så surt å tape... Og selfølgelig, spiller man mot Barca er det anderledes å tape enn mot Milwall...

1

Kent

Man vinner ikke sølvet, man taper gullet...

1

sinama201

Velger uten tvil alternativ B. Ser heller at laget mitt ryker i finalen, selv om det der og da bare bringer smerte og motløshet.

Only one good- Fowler **You`ll never walk alone** Aka tallac201

1

Jompa

Personlig tror jeg/vet jeg at jeg ville blitt mest skuffet over et finaletap enn å ryke ut tidlig.

Kan jo ta et annet spørsmål:

Hva ville du hatt av en 1. plass i Chamions League eller to 2. plasser i Champions League? Hva ville du hatt av en 1. plass i Chamions League eller fem 2. plasser i Champions League?

For meg vil en førsteplass telle mer enn omtrent uendelig med 2. plasser.

1

Peradona

Selvfølgelig er det døds-surt å tape en finale, men 2. plass er jo nest best. Jeg vil helt klart at laget mitt går til finalen selv om det blir tap. Hvis man ryker ut i gruppespillet i CL går man jo glipp av veldig mye moro i alle de kampene fram mot finalen, og det vil ikke jeg miste vaffal;-) Inntektsbringende er det også.

YNWA

1

Tjodgeir

For å si det sånn:

Liverpool har vært i mange finaler og kommer til å havne i mange finaler. Da må man nesten regne med å tape én og annen av dem. Den gode følelsen det gir å se sitt lag ta seg videre, runde for runde, er det som virkelig gjelder for en supporter. Selv om skuffelsen er enorm ved finaletap, endatil bitterheten kjennes i munnen, så er valget enkelt. Man vil selvsagt vinne mest mulig og komme lengst mulig. Alt annet er vrøvl.

1

kverole

Det største problemet ved å bli nr.2 er vel at man ikke er best.

1

Spender

"kverole skrev: Det største problemet ved å bli nr.2 er vel at man ikke er best."

Ja, men man er faktisk nest best. Det er bare et lag som er bedre. Å bli nummer 2 er en god sportslig prestasjon.

1

Kassaskap

Jeg vil ha mest mulig penger inn til klubben. Så jeg vil heller tape FA og CL finale framfor å ryke tidlig i turneringen.

1

Theo-Walcott

Sølv er nederlag, gat damn it!

1

Spender

"Theo-Walcott skrev: Sølv er nederlag, gat damn it!"

Tar man sølv i ligaen er man bedre enn 18 lag. Nederlag? Neppe.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...