Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nordmenn til klubben din?

Er dere noe spesielt glad i det?

Er veldig lite glad i nordmenn i klubben. Husker jeg ble litt halvkvalm da vi kjøpte Solskjær. Tenkte da på alle drittungene flyene rundt med Solskjær på ryggen og at vi skulle bli nye Liverpool i Norge med en enorm supporterskare. Noe som selvsagt skjedde.

Ikke nok med at vi fikk medgangssupporterne som fulgte i kjølvannet av den tidlige suksessen på 90-tallet, men med Solskjær på lasset var man plutselig en av veldig mange.

Blir litt som å være Spurs-supporter i dag om Spurs hadde plutselig vunnet serien noen sesonger. Da ville dere merket at deres liv med fotballen ble snudd tvers på hodet. Plutselig var man ingen utbryter lenger, men man ble sett på som de andre. En medgangssupporter. Akkurat som det var for Man Utd supporterne i Norge da alt brått løsnet.

Var heldigvis ikke sånn da 80-tallet startet. I min vennekrets var det stort sett stygge Liverpool-drakter, bager og alt annet dritt scouserne klarte å produsere. Men var heldigvis jævlig god på Stiga, så mitt svake Man Utd lag, som var mildt sagt elendig på papiret, vant som regel over stjernegalleriet til Liverpool.

Newt, som håper at vi ikke ender opp med flere nordmenn og håper at Chelsea og Arsenal har fått dratt med seg flest mulig supportere av de unge så man kan holde med et normalt lag igjen hvor folk ikke sier lenger: Du også ja… _______________________________________________________________________ "You can get a lot more done with a kind word and a gun, than with a kind word alone."-

1
46 svar

46 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Alexani

Driter i hvor de er fra, bare de er gode nok. Per i dag ser jeg bare Riise som god nok av norske fotballspillere. Carew er vel kanskje bedre enn Crouch og Morientes, men det betyr ikke at jeg har ham på ønskelista mi av den grunn. Så lenge ingen er gode nok vil jeg selvsagt ikke ha noen.

Alexani

1

Nimmy

Jeg synes det blir helt feil å kalle omtrent alle supportere som kommer i gode tider for "medgangssupportere". Jeg selv kom vel ca midten av 90-tallet, det ble nok mer influert av at brodern var United-supporter enn at United ble så gode. Uansett hva grunnen var er United mitt lag nå. Betyr det noe hva grunnen var så lenge man er en ekte supporter? Skal man liksom velge lag ut i fra hvem som har finest drakter? Hvem som spiller styggest fotball? Jeg er enig i at supportere som ikke klarer å holde med klubben i (relative) motgangstider er ekte supportere, men det får være grenser for arroganse. Hvem er du til å bestemme hvem som er ekte supportere, og hvem som er 'medgangssupportere'?

For å svare på spørsmålet, synes jeg ikke det er et stort problem med nordmenn i United. Solskjær er en av mine favorittspillere, og selv om det selvsagt har noe med at han er norsk, er det langt fra hele grunnen. Per nå er den norske spilleren jeg mest kunne tenkt meg i United faktisk Per-Ciljan Skjelbred. Tror han kan bli noe :)

1

LubePåTube

Ja, er skikkelig forbannet over at Man U hentet Solskjær. Det verste var jo at han avgjorde CL-finalen, slik at Man U fikk enda flere fans. Det er slike ting som gjør det tungt å være supporter...

1

Gnagare

Så att Feyenoord var å tittet på Fredrik Strømstad. Hadde ikke hatt noe i mot å fått han nei.

1

Hoddle10

"Blir litt som å være Spurs-supporter i dag om Spurs hadde plutselig vunnet serien noen sesonger. Da ville dere merket at deres liv med fotballen ble snudd tvers på hodet!"

Nå skal det sies at Tottenham har en god del norske supportere som resultat av at Thorstvedt var i klubben.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...