Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tottenhams beste spiller denne sesongen

Jeg mener Michael Carrick har vært Tottenhams beste denne sesongen.

Hva mener Spurs-fansen?

______________ Min hjemmeside http://home.no/andreas3/

1
25 svar

25 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Audere

Jeg mener at Carrick har vært vår beste gjennom sesongen. Dawson er utrolig god, og jeg er fornøyd med måten Jenas har spilt seg opp. Var svært kritisk til kjøpet i begynnelsen, men er veldig glad for at han er vår. Ellers har jeg aldri sett en spiller som har jobbet så hardt for laget, og vært i ett slikt fantastisk spillehumør, som det Keane har vært i de siste 5-6 kampene.

Pure class, nuff said!!! som en kjent debattant pleier å si.

1

keyser1

Det er litt begrenset hvor mange kamper eg faktisk har fått sett med Spurs denne sesongen, men kan jo dele mine tanker.

Keane: Har vært meget god. Tatt ansvar for å få ballen inn med mange avgjørende scoringer som har sørget for 1/3 poeng. Ellers savner eg fortsatt litt på det generelle nivået hans.

Carrick: Har eg desverre egentlig sett i kamper hvor han ikke har imponert meg spesielt. Hører jo fra andre medfans at han har spilt enormt bra i kamper osv. Av det eg har sett har han vært for lite flink i det offensive spillet med pasningsvalg og med å dra ned tempoet unødig.

King: Er jo en klippe, og med Gardner inne føles det ikke akkurat trygt og godt der bak. Med det sagt, synes eg vel han har vært såpass mye rusten det eg har sett, som nok må tilskrives lite stail skadefrihet.

Robinson. Ett kjempekjøp. Har en meget god keeper for mange år fremover. Stødig. Kommer vel bare på en blemme/ mindre pen inngripen som eg har bevitnet.

Dawson: Årets meget behagelige positive overaskelse. Tar steget opp til PL med overbevisning. Gjør ting enkelt. Liker en spiller som ikke tar unødige sjanser, men baserer seg på at måkker han ballen 8 etasjer opp og litt til siden, så scores det i hvert fall ikke mål imot..

*keyser1* -100-liga Champion 2001/2002

"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It's nothing of the kind. The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom." -Danny Blanchflower

1

spurser83

Ledley King Lennon Carrick dawson

1

Destruktor

I år klarer jeg rett og slett ikke å plukke ut en enkelt spiller....heldigvis er det flere å ta av.....de siste årene har det stort sett bare vært en eller to som har vært suverene på laget, men i år er det mange...faen så hyggelig....ikke sant? ;-)

Carrick, Robinson, King, Dawson, Keane......en av dem, helt klart, men også Lennon aspirerer til prisen....men har vel ikke slått til helt for fullt får nå på tampen!!

Gud som jeg gleder meg til å følge fortsettelsen de neste årene :-)

1

Polkaen

Så dere mener at Carrick kan bli en grei forsterkning for Man Utd?

1

Juanito

Polkaen skrev: Så dere mener at Carrick kan bli en grei forsterkning for Man Utd? ------------------------------------------------------

Ser sånn ut. Selv tror jeg også han ville hevet midtbanen vår en god del..

1

Primal

Polkaen skrev: Så dere mener at Carrick kan bli en grei forsterkning for Man Utd? ________________

Rent hypotetisk: selvfølgelig.

1

Hoddle10

"Så dere mener at Carrick kan bli en grei forsterkning for Man Utd?"

Carrick hadde selvsagt forsterket United rimelig mye. Og det hadde tre andre sentrale midtbanespillere i Tottenham sin tropp også gjort.

1

Kramer2000

1.Carrick 2.Keane 3.King 4Dawson/Lennon 5Davids

1

Filippo

1 - Carrick; strålende sesong, og muligens den beste ballsentralen i PL. 2 - King; suveren, merker godt usikkerheten i laget når han ikke er på banen. 3 - Keane; fin, fin vårsesong, tilbake i godt gammelt slag. 4 - Dawson; "den nye John Terry". 5 - Robinson; trygg. 6 - Lennon; meget spennende, prestert langt over forventning.

1

Hoddle10

"2 - King; suveren, merker godt usikkerheten i laget når han ikke er på banen."

Syntes denne forskjellen er oppskrytt. Ja, det var dårlig mot Newcastle, men generellt har Dawson og Gardner vært bra når de har fått sjansen sammen.

Dawson og Gardner utfyller hverandre like bra som King og Dawson. De har spillt 9 kamper sammen. I 5 har Tottenham hold nullen. Slapp inn 1. mål borte mot Villa og arse. De slapp også inn 2 mål borte mot WBA, og så har vi kampen mot Newcaslte.

Dette må kunne sies å være bra, og det til tross for at mange av kampene de har spillt sammen har kommet etter at Gardner har gått lenge uten kamp.

1

CyrilK

Filippo skrev: 1 - Carrick; strålende sesong, og muligens den beste ballsentralen i PL. 2 - King; suveren, merker godt usikkerheten i laget når han ikke er på banen. 3 - Keane; fin, fin vårsesong, tilbake i godt gammelt slag. 4 - Dawson; "den nye John Terry". 5 - Robinson; trygg. 6 - Lennon; meget spennende, prestert langt over forventning.

Bytt på 2 og 3 så er jeg enig. King har ikke vært så suveren i vårsesongen som han var før. Fortsatt en av landets tre beste midtstoppere sammen med Terry og dopy, men har vist tegn på nervøsitet.

Hadde Keane spilt hele sesongen fast hadde han vært helt der oppe med Carrick. MC har styrt midtbanen med eleganse og vært stabiliteten selv.

--------------------------------------- Nice one Cyril - Spurs Legend.

Tidligere under nicket Digger10

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...