Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Carra eller Gerrard må forlate Liverpool.

Kun et scenario selvsagt, men hvem ville dere beholdt om overgangssummen rent hypotetisk var den samme, så dere ville ikke bli noe økonomisk styrket samme hvem som gikk.

Newt, som ville beholdt Carra om jeg var en "scouser".

1
61 svar

61 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Riise_Best

Carra!

"Jooooohn Aaarne Riiiise, oh ah, we wanna knoooow...".

1

Mjølkeku

Den beste av de er Gerrard. Den mest lojale er Carragher. Erstatterne på midtstopperplassen er langt dårligere enn de på midtbanen, noe som hadde gjort at vi hadde savnet Carragher mer enn Gerrard.

Derfor hadde jeg beholdt Carragher. Uansett er det helt urealistisk å prise dem likt da jeg vil tro "markedsverdien" til Gerrard er fem ganger større enn Carraghers.

1

Polkaen

Carragher er og blir en middelmådig PL spiller.

1

marksssssz

Polkaen skrev: Carragher er og blir en middelmådig PL spiller.

Feil. Carragher er middelmådig på høyrebackposisjon. I verdensklasse sentralt.

1

Mjølkeku

Polkaen skrev: "Carragher er og blir en middelmådig PL spiller."

- Og du er og blir en fantastisk god debattant...

1

erikao

Jeg kan jo bare henvise til diverse ting som har blitt nevnt i Kopite. Og der har det flere ganger stått at den egentlige kapteinen på Liverpool er Carragher. En kaptein som går gjennom ild og vann for klubben både på og utenfor banen, og som ikke minst er et naturlig midtpunkt i garderoben Han er også en som alltid klarer å holde hodet kaldt i samtlige 90 minutter uansett motstander, der har du Carragher. En kaptein blir ikke utvist etter 19 minutter i det tøffeste byderbyet i England, jeg husker jeg ble skuffa over Gerrard for det.

Når det er sagt er Gerrard er fantastisk spiller, men jeg tviler på at han har like stor stjerne hos blodfansen nå som han hadde før skandalen med chelski. Kanskje er han den beste spilleren på laget når det gjelder totale ferdigheter, men vi har sett at Liverpool har lært seg å spille bra selv om Gerrard ikke spiller. Det er kort tid siden pipa hadde en annen lyd i den sammenhengen for å si det sånn. Et Liverpool med og uten Gerrard var som en fis og kabel, to vidt forskjellige ting. Vi har et lag hvor spillerne tilsammen har de ferdighetene som trengs til enhver tid, hvor jeg gjerne vil trekke fram to av mine favoritter, Finnan og Alonso. I tillegg har vi Didi som gjør en svært god jobb når han blir foretrukket. Det jeg altså vil fram til er at en mann aldri gjør et lag. Carragher og Gerrard er sterke på hver sine ferdigheter, men på lagmoral er nok Jamie husets gull. Derfor blir det Jamie Carragher for min del.

1

Johnnymarr2

Det er lettere å fremstå som lojal når du ikke er så god at alle de største klubbene vil ha deg.

1

Tjodgeir

Som jeg tolker det, er det litt scous og trend over det å foretrekke Carra fremfor Gerrard. Og det er helt greit for meg.

Men når det gjelder fotball, sporten som spilles innenfor de 4 dødlinjer, så er dette for meg en nesten useriøs diskusjon. Ja, eller egentlig så er det ingen diskusjon. Alle med fotballforståelse skjønner det greit.

At Carra har høyere stjerne hos blodfansen, hva nå enn det måtte være, er greit nok det, og kanskje kan det begrunnes med dette:

Carra var en up and coming spiller for L'pool. Dog uten det utpregede talentet. Hans første utmerkelse kom på julebordet. Fansen likte denne gutten. Ikke mange sesonger siden så slet Carra med det ene og det andre, særlig god var han ikke. Men lagmoralen og sitt røde hjerte har gitt ham mange og gode fans, som på sin side har backet opp i tunge tider og hyllet i gode. Denne vekselvirkningen er etter min mening den avgjørende årsaken til at Carra er der han er idag, blant annet på landslaget.

Det er et eller annet med Jamie Gerrard. Det er helt sikkert. Men det er ikke det samme som det Steven Gerrard innehar.

1

erikao

Er enig i mye av det du sier. Men sannheten er jo at Carragher bare har blitt bedre og bedre, hvertfall når han fikk spille i forsvaret. Han ble jo brukt litt på midtbanen tidligere uten hell, men han har vist at han holder verdensklasse både som stopper og høyreback. Venstrebacken var heller ikke noe problem,bortsett fra det trebeinet han har til venstrebein. Det var Houllier som så gull i denne mannen og lot han spille mest av alle i stallen flere sesonger på rad. Etterhvert som Rafa kom inn i bildet har han blitt enda større, de siste 3 sesongene har Carragher vist verdensklasse.

Må få legge til at i fotball er det 2 dødlinjer og 2 sidelinjer, 4 dødlinjer høres ut som noe bakvendtlandsk.

Det du sier om fotballforståelse er forsåvidt greit bortsett fra at det er riv ruskende galt. Fotballforståelse betyr at man kan oppfatte både spill,spillere og situasjoner på en korrekt måte. Du trenger ikke å være atomfysiker for å skjønne at Carragher er i verdensklasse, men det er også Gerrard. Vi kan jo ta en sammenligning: La Carragher spille midtbane med frie tøyler, og la Gerrard spille midtstopper med hardt duellspill. Carra hadde gjort en middelmådig innsats, men det samme gjelder også Gerrard. Det er helt naturlig at Gerrard har bedre pasningsfot og overblikk når han er midtbanegeneral til vanlig. Men da er det også helt naturlig at Carra er en sterkere hodespiller og duellspiller med bedre plasseringsevne siden han er midtstopper. Derfor går det ikke an å sammenligne disse to som spillere. Det må gå på lagmoral, innsats og klubbfølelse, og Carra gruser Gerrard og de fleste andre i stallen på alle måter her.

Også etpar ting til. Gerrard måtte ha 100,000 pund i uka for å fortsette i Liverpool, mens med Jamie hadde en forlengelse bare vært en ære. Jeg kan ikke se noen som har vært bedre enn Carragher i år, men det kan jeg med Gerrard. Spesielt Joe Cole har muligens hatt sin beste sesong noensinne.

1

eihi

Helt greit at vi er uenige, ja. Det er jo litt av det som er meningen med slike forum...

"Men det er ikke det samme som det Steven Gerrard innehar."

Her har du helt rett. Men det skal det da heller ikke være? De er to HELT ulike spillere, i to HELT ulike roller i laget. Derfor må en diskusjon om hvem vi helst ville beholdt også ta i betraktning dekningen vi har på de ulike plassene. Etter min mening er vi bedre dekket på sentral midt, med Alonso, Sissoko og Hamann, enn i midtforsvaret med Hyppia og ?. Derfor ville jeg per idag beholdt Carra.

Men jeg er glad dette er en hypotetisk diskusjon. For vi skal beholde begge:)

1

erikao

James Lee Duncan Carragher uten tvil. Han har alltid uttrykt sin kjærlighet til Liverpool, og i seneste Kopite sier han at han vil være der resten av karrieren for å senere kunne si at Liverpool er den eneste klubben har spilt for. Det sier alt om forskjellen på han og Gerrard.

"Jeg har spilt på Old Trafford med mer enn 60 000 mennesker på tribunen, og det var som å spille i et bibliotek" Sitat: Paul Merson

1

Zinedine05

StevieG.

1

Kassaskap

Ville definitivt beholdt Gerrard

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...