Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Så lenge "løven" sover i Midlands, kan Villafansen i alle fall se frem i mot at det ser ut som om vi signer James Milner på en langtidskontrakt. Til tross for total havari og underperformance av Villa i år så har Milner levert noen forrykende kamper og det er fint og snappe han opp nå mens Newcastle er managerløse. Synes jeg ser fat Fred og Deadly Doug sitte i hvert sitt styrerom, og legge sine blekfete fingre på telefontastaturet og oppmuntre hverandre. Steven Davies, Gabriel Agbanlahor, Luke Moore og Gary Cahill kan fyre opp en ungdomsoptimisme i Villa til høsten. Om O`Leary blir med videre er usagt...men who cares. Det er alltid laget, laget laget laget som er "the deal". Nå må noen skyte inn "cashen" i stoltheten i englands nest største by. Kom igjen så VILLA!

Fra Villatalk

Milner Deal Closer

David O'Leary hopes to secure a long term deal for winger James Milner within the next two weeks.

Villa have opened talks with Newcastle, with the Geordies prepared to do a deal for England Under-21 international Milner.

And David O'Leary admits he will be delighted if a move can be completed shortly after the end of the season.

He told www.avfc.co.uk: "I don't think we've made a secret of the fact that we want James to stay here next season. He's done very well for us and there's plenty more to come from him.

"The bit of money we have to spend should secure a deal for James and that's what we're looking to do as quickly as possible. Newcastle want to do a deal and so do we.

"I'll be delighted if we secure him for the fans, for the future. He fits the bill of the sort of young, ambitious player I want to build the side around."

The Villa boss continued: "We've spoken to Newcastle about it and we know the fee, so hopefully a deal can be done over next couple of weeks

"I know James is a young boy who wants to play for this football club. He would sign today if we could reach an agreement with Newcastle. He wants to sign and hopefully we'll have some good news on that soon."

1
11 svar

11 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

VinglePetter

Tipper Roeder selger Milner, Boumsong, Luque og Butt for å hente penger til nye spillere.

1

VinglePetter

At de forhandler om Milner nå betyr nok at Roeder blir ny Newcastle manager. I tillegg er det nok sikkert at DOL fortsetter som Villa manager.

1

VillaCPH

Når sesongen er over får vi se. Det er to høyprofil klubber, at Roeder skal ta over Newcastle er litt overraskende, men resultatene er jo gode i det siste. DOL har villa fansens vrede hengende over seg, at klubben har berørt nedrykkstriden er helt urimelig, og klubbens finanser er til tross for at vi er gjeldfrie, fullstendig i kaos. DOL har gjort noen febrilske taktiske bommerter i det siste, og jeg tviler på at han sitter ut. Men det er meget dyrt for Villa og gi han sparken. Selv kunne jeg tenke meg John Gregory tilbake i stolen. Om han hadde en form for "idiot" stempel over seg tok han Villa til FA cup finale og vi ledet Premier League en stund. Hans tolkinger av David Ginola, Stan Collymore sakene var vel tvilsomme, men Villa hadde en god flyt, spilte underholdene og klubben hadde ikke minst penger!

1

magpien

Huff. Håper dette er tull(selvom det ser ganske så troverdig ut). Han er en kanongod-spiller som jeg tror kommer til å bli veldig stor!

Magpien...som håper at Milner takker nei til Aston Villa.

1

VinglePetter

Ville gjerne beholdt Milner, men det er ikke til å stikke under en stol at han hadde blitt et andre valg på begge kantene. Zog og Solano er nok for gode til at han klarer å dunke ut en av dem.

1

VillaCPH

Det får være din mening, men Milner er i alle fall i den engelske undergruppen ( til landslaget ) som er høyt verdsatt i England, er fleksibel i spillet, ung og rå, og har faktisk levert til tider i år.( det har dog ikke Villa!) I en tid hvor en del engelske unge spillere blir sykt overvurdert, ( fordi det generellt er mangel på de?) så viser Milner realistisk potensiale. Og ja...Solano har vi nok glemt i for lenge siden i Villa...

1

VinglePetter

Hadde Milner vært litt raskere kunne han blitt en stor spiller. Han har et utrolig godt tilslag på ballen, men han sliter med å komme rundt på kanten å få lagt inn pga manglende fart.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...