Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Til Man Utd-fansen: Chelski-kampen en tankevekker

0-3 i trynet på Stamford er ikke bra - samme hva man sier. Vi møter Chelski nærmest skadefrie og i storform. Chelski har famlet litt i det siste, men feier over oss i dag når det gjaldt som mest. Riktignok skulle corneren som ga hjemmelaget 1-0 aldri vært gitt pga en idiotavgjørelse av dommer Dean, så vi fikk en verst tenkelig start på oppgjøret. Men allikevel: Var denne kampen en tankevekker for SAF & Co foran neste sesong?

Fyr løs tråd!

DUX

1
34 svar

34 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

mrsUnited

Jeg tror oh håper vi tar dem neste sesong. Men da trenger vi selvfølgelig en eller kanskje to nye midtbanespillere (noe SAF og Gill har lovet oss siden nyttår), jeg håper på Diarra og Riquelme. Med de to, og de spillerne vi har nå....da blir det ikke lett for Chelskji.

-------------------Edwin---------------------- Gary-----Rio-----Nemanja-----Gabriel Cristiano---Diarra---Riquelme--Park -----------Ruud-----Rooney-------------

- så har vi enda Brown, Piquè og Bardsley i forsvar Scholes, Giggs, Alan og Darren på midten og Rossi og Saha på topp...

-- O'Shea og Silvestre går ut døra til sommeren...

1

Rduffy

en tankevekker i den grad at vi bør slå sunderland, og i det minste ta poeng fra blackburn i løpet av en sesong, før vi kan hamle opp med chelsea.

de blå var utrolig tente i dag, og når vi blir presset til å ligge lavt, er vi ikke gode. manchester united er et lag som liker å styre spillet, og skaper ofte sjanser mot etablert forsvar. når vi da ikke engang får låne ballen tilstrekkelig til å skape mer enn en målsjanse, blir det veldig skralt.

vinner vi alle kampene neste sesong, har vi råd til å tape to ganger mot chelsea. ;)

1

BrannEbestiVerden

Kom til å tenke litt på keeperplassen.... Van der Sar er jo kanon, men han begynner å bli litt gammel. Kanskje på tide å kjøpe in en ung og lovende spiller som får prøve seg litt, slik at han er klar til van Der Sar legger opp.....

Brann E Best I Verden!!

Liverpool will never walk alone. There are always at least two teams that are relegated.

1

tskancke

Vil ikke si at denne kampen isolert sett er en tankevekker. Men at en del ting blir avslørt også i denne kampen er det liten tvil om. La meg liste opp noen punkter:

1. Midtbanen: Den sentrale midtbanen er alt for dårlig og mangler overblikk og pasningsferdigheter. Du vinner ikke slike kamper, for å ikke si ligaen, med spillere som John O`Shea, Darren Fletcher og Alan Smith jevnlig på sentral midtbane. Stiller også fortsatt spørsmålstegn til Park som ikke har overbevist meg om at er en spiller som kan heve United.

2. Rio Ferdinand. Han er en meget god spiller, men sammenliknet med John Terry mangler han noe. Han ruver ikke og er ikke en naturlig leder. Hvor råskapen og lederegenskapene?

3. Mikael Silvestre. Taktisk er franskmannen langt unna å være på et nivå som forventes. Med backalternativer som Heinze, Evra og Richardson bør Fergie selge Silvestre.

4. Louis Saha er bra, til tider meget bra, men er ikke en spiller som bør holde en regulær førstelagsplass i United. Jeg fatter ikke at Fergie plasserer Van Nistelrooy på benken i en "seriefinale" mot Chelsea. Kan ikke bety annet enn at Ruud er ferdig i United.

Ellers synes jeg United i sine beste stunder er nære ved å være på nivå med lag som Cheslea, Barcelona, Milan og Juventus. Det som mangler er kvalitet på den den sentrale midtbanen, en tydeligere sjef i backfireren (kan bli Vidic), bedre kantspillere (Park og Giggs holder ikke høyt nok nivå) og en spiss som fortsetter å pøse inn mål.(håper for all del det fortsetter å være Ruud, noe jeg dessverre tviler på).

tskancke

1

TheBelfastBoy

"Var denne kampen en tankevekker for SAF & Co foran neste sesong?"

Nei, tror SAF og de fleste andre oppegående var klar over at Chelsea er mye, mye bedre.

Vannvittig imponerende å se hva SAF har fått til med denne gjengen. Hadde han vært i Chelsea ville serien vært avgjort i Mars og Chelsea ville spilt fotball ala det de gjør i Barca...

1

Discoedvard

Å møte et ManU som ikke har noe å spille for har vel aldri skremt vannet av noen som helst.

Synd men slik har det vært i mange år..

Grattis Chelsea med 3 p og seriegullet

1

LouMacari

Nei, eg tykkjer ikkje dette var ein tankevekkar. Ein liten tankevekkar at vi, som vanleg, har lett for å gi opp i sånne "halvubetydelege" kampar, men sånn ellers er eg ikkje skremt.

-Aller klar over at vi har ei dårleg midtbane. Den heldt kanskje mot Bolton, men at den ikkje skulle vera god nok mot Chelsea var vi vel alle forberedt på. Som sagt så er vi klar over dette, og alle signal frå klubben går på at den vil verta betydeleg styrka til sommaren.

-Vi spelar ikkje så aller verst. Tidvis ser vi umotiverte ut, men vi lagar ein del fine angrep og scoringsmoglegheitar.

-Forsvaret surra det til på mål nr.2 i dag, men er elles solid. Rio Ferdinand let seg ikkje lura sånn av Joe Cole ein gong til, sånt skjer av og til.. Oppsummert er 2 av måla til Chelsea tvilsame mål. Det fyrste skulle ha vore avblåst allereie før angrepet som fører til den målgjevande corneren. Det tredje ser for meg ut til å vera offside.

1

Nimmy

LouMacari skrev: Det tredje ser for meg ut til å vera offside.

--

Uansett fortjente vi å slippe inn det målet. Det var omtrent ingen som jobbet bakover etter Chelsea snappet ballen, og når det er 5 mot 3 i Chelseas favør er det vel ingen bombe at det er en enorm sjangse for at det blir mål.

Sånn helhetlig er jeg selvfølgelig skuffet over kampens utfall. Vi vet alle hva som trengs for å vinne gull neste sesong, og legg merke til at selv Mourinho sa at United spilte delvis god angrepsfotball, og at resultatet var noe urettferdig. Når selv han sier det, så må det nesten bety noe.

Når det er sagt, tror jeg at om Rooney hadde scort på den fantastiske sjangsen han skapte selv, ville kampen sett ganske annerledes ut.

1

MarveNils

Nimmy skrev: Når det er sagt, tror jeg at om Rooney hadde scort på den fantastiske sjangsen han skapte selv, ville kampen sett ganske annerledes ut.

-det medfører nok mye riktighet det ja:-)

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...