Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg hater Mourinho og Chelsea, men....

...hadde det vært en annen manager som hadde gjort det Mourinho gjorde i dag (linken nederst) så ville jeg sett på det som veldig stort...

Men det er selvsagt enklest med slike gester når medaljene er så betydningsløse:

http://www.dagbladet.no/sport/2006/04/29/464841.html

1
10 svar

10 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

BlueSpirit

Hater du mourinho og nå Ithilien?

Du vet at det motsatte av kjærlighet ikke er hat, men likegyldighet?

1

Arild

Bra ansiktsuttrykk på han like over øverste del av jakken.

1

JoeStrummer

Jeg undrer meg over hvem det er som fortjener å bli respektert, manageren som kastet medaljen til fansen eller de verste Jantelov-predikantene her på VGD?

1

JJ_Style

Mourinho understreker jo bare med dette det flere her inne sier; medaljen er verdiløs! Hvor lett er det ikke å kaste vekk noe som er fullstendig verdiløst? I tillegg så scorer han poeng hos fansen....Skjønner Mourinho godt jeg

1

JoeStrummer

medgangssupportere som deg er verdiløse, velger her i fra Norge å holde med det "beste" laget, og så kommer jammer og sutring når det går galt. Chelseas ligaseier er en fin kilevink til de som trodde de hadde en slags rett til å være best, og det behersker dere ikke leser jeg. Artig det her.

1

leebowyer

"JJ_Style skrev: Mourinho understreker jo bare med dette det flere her inne sier; medaljen er verdiløs! Hvor lett er det ikke å kaste vekk noe som er fullstendig verdiløst?"

Hvor dum går det egentlig an å bli? Hvis dere ser hvor glad mourinho ble i går så skjønner dere at denne gullmedaljen langt fra er verdiløs for han. Men; den fysiske medaljen som han kan henge rundt halsen, er selvsagt ikke av så enormt stor betydning..Kjetil andre aamodt ble frastjålet nesten alle VM og OL-medaljene, men sa at han ikke tok det så tungt, det viktigste var at gjennom disse medaljene hadde vist at han var best

1

Reaper

herregud tj, han gjorde det jo for å ta fokuset vekk fra spillerne. Selv om jeg ikke helt skjønner poenget denne gangen.

1

Spud

Selv om jeg ikke helt skjønner poenget denne gangen.

Selvsagt for at han skal ha oppmersomheten Terry prver å tilrive seg. Makan til tull va Terry å tro han er noe- er jo ikke han som er the Special One.

Bra gjort av Jossa!

1

Dux1

Selvsagt var det stort av Moanrinho å gjøre dette! Stort gjort av en stor trener.

DUX

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...