Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Mourinho "Manchester United have been magnificent and today doesn't show how difficult they made it for us

Terry "That's the best atmosphere I've ever seen at the Bridge. That's a great result against a great side

--- så kampen sammen med en kompis idag, og han sa at han klarer ikke å ha samme hatforhold til Chelsea som til f eks Arsenal. Det er for mange gode engelske spillere på det laget var en av grunnene. Morurinho hilste høflig på hele Man U-benken, og generelt virker forholdet mellom klubbene godt. Av en eller annen grunn så tror jeg ikke det samme hadde blitt sagt/gjort om det var Liverpool og Benitez man hadde møtt ( og banket 3-0) idag.

Hva mener fansen her inne ? Er det gjensidig respekt mellom gruppene ? Hvorfor blir det ikke samme intensitet i disse kampene som det f eks ble mellom Arsenal og Man U for noen år siden ?

1
22 svar

22 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

LouMacari

Chelsea har rett og slett for mange spelarar som eg verkeleg har sansen for. På Arsenallaget frå slutten av 90, byrjinga på 2000-talet var det omtrent berre David Seaman og Tony Adams eg ikkje "hata". Klarar ikkje å føla det same "hatet" mot spelarar som Terry, Lampard, Duff, Ferreira og co. Eg liker ikkje måten Chelsea vert drevet på, og heller ikkje enkelte av supportarane deira, men klarar liksom ikkje å kanalisera denne antipatien mot det som skjer på fotballbana. Det vert rett og slett på ein annan måte. Robben og Drogba er 2 av dei største drittsekkane i fotballen, men ellers tykkjer eg faktisk laget verkar ganske sympatisk. Mourinho har eg og sansen for.

Forresten har eg ikkje dei same negative følelsane mot dagens Arsenallag. Mange av drittsekkane er vekke og no består laget stort sett av flotte fotballspelarar. Det same kan seiast om Liverpool som er eit flott fotballag. Berre så synd dei spelar for ein bedriten klubb.;-)

jgreenhoff - som har vorte mjuk på sine eldre dagar

1

mcdermott

jgreenhoff - som har vorte mjuk på sine eldre dagar

--- ja, det må jeg virkelig si......:o)

Det er vel bare en litt omvendt situasjone av forholdet mellom Liverpool og Arsenal; disse to grupperingene har jo tradisjonelt ikke hatt noe imot hverandre, og vi har vel heller ikke hatt noen problemer med hverken Viera eller Keown underveis.

Det er nesten så forumet trenger en gilmour/WipeOut slik at vi kan få tilbake noe av temperamentet her inne........;o)

1

LouMacari

Gilmour hadde peiling på musikk, det skal han ha. Fotballdelen trur eg derimot vi passerar i stillhet, på trass av at fyren på ein eller annan måte klarte å enda på riktig favorittlag.;-)

1

IthiIien

Det eksisterer en motløsthet i forholdet til Chelsea, og mange klarer rett og slett ikke få opp det store engasjementet av et enkelttap mot dem.

Selv gidder jeg ikke se Liverpools kamper mot Chelsea.

1

leebowyer

"Selv gidder jeg ikke se Liverpools kamper mot Chelsea."

Nå kødder du?

1

IthiIien

Selvsagt ikke... Jeg ser ikke Chelsea-kamper.

1

leebowyer

så du ikke CL-semifinalene?

1

mcdermott

Det eksisterer en motløsthet i forholdet til Chelsea, og mange klarer rett og slett ikke få opp det store engasjementet av et enkelttap mot dem.

--- jeg skjønner ikke helt det. Kan ha noe med at det er vi som tross alt har møtt de i de "viktigste" kampene siden Roman tok over ( CL-kampene, Ligacupfinalen, FA-cupen ) og at det derfor er mellom Liverpool og Chelsea det har utviklet seg et slags hatforhold - men samtidig så forteller jo det bare at Chelsea ikke er usårlige. Man U burde jo egentlig være det laget som virkelig tok opp kampen med Chelsea, ikke vi.

Trenger Man U en Mourinho/Benitez-type i managerstolen ( jfr ungt,friskt blod) for at intensiteten skal ta seg opp, mon tro ?

1

TimHoward

Jeg hadde respekt for Chelsea, både som klubb og som lag før. Men deres kjøpspolitikk har ødelagt det for meg.

For meg kan Chelsea bli så gode de bare vil. De vil ikke i mine øyne være konkurent. Det er Arsenal og Liverpool!

1

MaybeLeo

Har heller ikke noe spesielt forhold til Chelsea. Jeg registrerer at de er suverene, men det går ikke så hardt inn på meg.

Er også enig i at spillertypene har mye å si for hva som blir "hatlaget". Merker at uten drittsekker som Keown og Vieira på laget, så blir ikke det like ille under kampene mot Arse lenger heller.

1

stupegakk

er da ikke få drittsekker i chelsea heller..og hva slags drittsekker har vi i liverpool?

1

HypnoToad

Det er igrunn vanskelig å si. En grunn er at det har skjedd så mye mellom Arsenal og United som gjør at vi ikke har samme respekt for de. Arsenal-spillerne har gjort mye som gjør at vi ikke kan tilgi dem. Dessuten har jo Arsenal vært rivalen til United i en årrekke nå. Det samme gjelder selvfølgelig for Liverpool. Liverpool er jo i tillegg en naboby, derfor er rivaliseringen mellom disse klubbene ganske åpenbar.

En annen grunn til at United - Chelsea ikke er så anstrengt er at Mourinho åpenlyst er en stor beundrer av Fergie, noe Wenger er (eller vil innrømme). ______________________ All glory to the HypnoToad

1

MarveNils

chelsea konkurrerer i en egen liga, så er gøyere med oppgjør mot Liverpool og Arsenal spør du meg. Vi stiller i allefall med nogenlunde samme utgangspunkt...

1

GusCeaser

MarveNils skrev: chelsea konkurrerer i en egen liga, så er gøyere med oppgjør mot Liverpool og Arsenal spør du meg. Vi stiller i allefall med nogenlunde samme utgangspunkt...

Helt enig med deg, dette koker ned til ektehet, det føles ikke ekte med Chelsea nå, hatet de mer pre.Roman, nå er de liksom bare der, forstyrrende element

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...