Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvilken rolle er de tiltenkt neste sesong....

Her er prinsippet å finne ut hvilke roller de forskjellige nyinnkjøpte Liverpoolspillerne, de viktigste juniorspillerne og noen av de utlånte spillerne, er tiltenkt av Benitez å ha neste sesong.

Stjerner fra FA Youth Cup: Antwi Godwin (17) Miki Roque (17) Paul Anderson (17) Adam Hammill (18) Charlie Barnett (17?) Jack Hobbs (17)

Reserver: Antonio Barragan (18) Besian Idrizaj (18) Danny Guthrie (19)

Nyinnkjøpte(fra januar og utover): Robbie Fowler (31) Daniel Agger (21) David Martin (19) Martin Hansen (15) Gabriel Paletta (20) Mark Gonzalez (21)

Utlånte spillere med sannsynlighet for videre spill i Liverpool: Florent Sinama-Pongolle (21) Scott Carson (20)

1
16 svar

16 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Reina

Stjerner fra FA Youth Cup: Antwi Godwin (17) - Han tror jeg kanskje vil slippe til i en og annen kamp i Preseason. Vil hovedsakelig holde seg til reservelaget vil jeg tro, og vil nok få sjansen i den relativt verdiløse Ligacupen.

Miki Roque (17) - Dyktig spiller, men tro nok han kommer langt bak i køen. Hvis han viser god fremgang i sommermånedene, kanskje han får spille et par kamper. Men det er høyst tvilsomt, og jeg tror nok han er reservert en plass på reservelaget.

Paul Anderson (17) - Meget dyktig spiller. Han har vist prov på at han veit hva han driver med, siden overgangen til Liverpool. Er nok den spilleren som er nærmest førstelaget per idag. Tror vi vil få se han på førstelaget en og annen gang neste sesong, og vil sannsynligvis også få sjansen i preaseason til å vise seg frem.

Adam Hammill (18) - Enda en meget dyktig spiller. Han har stor teknikk, men spiller på likhet med Antwi på en posisjon hvor vi har stor dekning. Kan kanskje få en og annen kamp, men da hovedsakelig i ligacupen. Tror nok han vil måtte belage seg på enda en sesong med reservelaget. Han har dog vist meget gode takter og har hatt en konkret fremgang hele tiden.

Charlie Barnett (17?) - Tror ikke at han vil få noe særlig med spilletid. Reservlaget!

Jack Hobbs (17) - Stiller på lik linje med Antwi. Kanskje han får tillit i enkelte kamper, men har mange foran seg i køen! Reservelaget hovedsakelig også neste år.

Reserver: Antonio Barragan (18) - Hvis vi selger Kromkamp vil nok Barragan fungere som reserve på høyrebacken med mindre vi kjøper inn et cover for Finnan. Tror dog vi vil bruke pengene på offensivt orienterte spillere, og kanskje det kan åpne for stortalentet?

Besian Idrizaj (18) - Har ikke funnet seg til rette i England, men det kan også skyldes diverse skadetrøbbel. Neste sesong vil nok bli avgjørende for om han vil bli en slager på Anfield. Dog har jeg mine tvil og tipper han blir solgt/sendt tilbake til Østerrike.

Danny Guthrie (19) - Har en stor stjerne hos meg, og jeg håper virkelig han får sjansen. Et og annet innhopp tror jeg vi kan forvente oss fra denne mannen neste sesong, og vil også få sjansen i ligacupen.

Nyinnkjøpte(fra januar og utover): Robbie Fowler (31) - Blir nok en back-up spiller også neste sessong.

Daniel Agger (21) - Dette er nok arvtageren til Hyypia. Er en spillende stopper som jeg tror kan nyte veldig god suksess ved siden av Carra / Paletta. Han er venstrebeint og er derfor tiltenkt en rolle som v. midstopper.

David Martin (19) - Reservelaget.

Martin Hansen (15) - Muligens U-18 for den lovende dansken.

Gabriel Paletta (20) - Vil avløse Carragher til tider neste sesong, men vil nok ikke få spille allverden. Vil sikkert også få et par kamper for reservelaget.

Mark Gonzalez (21) - Tror han og Kewell vil kjempe og venstrekant rollen. Han og Kewell vil vel spille omtrent like mange kamper, men det spørs på eventuelle skadesituasjoner og form. Dette fordrer også at chileneren får arbeidstillatelse i Uk.

Utlånte spillere med sannsynlighet for videre spill i Liverpool:

Florent Sinama-Pongolle (21) - Solgt

Scott Carson (20) - Reservekeeper for Pepe.

1

tkm

1

Barns

hvem er denne Martin Hansen?

1

Alexani

Dansk keepertalent.

Alexani

1

Barns

ok, takk

1

Mjølkeku

Barns skrev: "hvem er denne Martin Hansen?"

- Et dansk keepertalent fra Brøndby som ble kjøpt samtidig som Daniel Agger.

1

IthiIien

Det beste hadde vært å gitt enkelte av dem sjansen på utlån, slik at de kunne fått nye utfordringer før det er for sent (mange spillere har tidligere stagnert fordi de rett og slett har grodd fast i ok reservelagsnivå).

Guthrie, Peltier, Barragan, Paletta (tror ikke han er god nok enda) og Hammill er de jeg helst ser dra på utlån... Da er det muligheter til å gi resten god matching, og trioen Hobbs/Roque/Antwi kan godt bruke det neste året til å bli fysisk sterkere før de kastes ut i fast ligaspill.

1

Barns

risky å låne ut Paletta, når Agger nok er ute med skade i halvparten av kampene neste sesong.

1

IthiIien

"Barns skrev: risky å låne ut Paletta, når Agger nok er ute med skade i halvparten av kampene neste sesong."

Det kan du kanskje si, men jeg mener uansett at man trenger en ny stopper... Ser for meg at det blir Paletta *eller* Agger i fremtiden, ikke de to sammen.

Med tanke på alderen til Paletta (og det har vært snakk om utlån til Italia) og Hyypiä så er det definitivt rom for en stopper til, men da må det i så fall et utlån til.

Paletta minner meg om en litt uskolert Terry; Han tråkker til som Cry Baby (spesielt er de like på offensive dødballer), men synes han til tider ikke er tett nok oppe i motstanderen. Et år i Italia ville gjort ham godt.

1

Mjølkeku

Stjerner fra FA Youth Cup:

Antwi Godwin (17) - Tror han vil få sjansen til å vise seg frem i preseason i en av kampene. Overbeviser han der får han en ny sjanse. Er også muligheter for at han får seg en kamp i ligacupen.

Miki Roque (17) - Tror han må nøye seg med reservelaget.

Paul Anderson (17) - Blir garantert en av de spillerne som blir med og farte med de andre Liverpoolspillerne i preseason. Tror også han vil få seg noen få innhopp også.

Adam Hammill (18) - Tror ikke han blir med i preseason, men at han vil få noen innhopp.

Charlie Barnett (17?) - Som Roque må nok han nøye seg med reservelaget.

Jack Hobbs (17) - Muligheter for en kamp i preseason. Mulih han får sjansen i ligacupen.

Reserver:

Antonio Barragan (18) - Tror han får opp mot 10-15 kamper neste sesong, i tillegg til å være med i preseason.

Besian Idrizaj (18) - Tror han forsvinner i løpet av sesongen tilbake til Østerrike. Virker å ikke klare venne seg til den engelske spillestilen.

Danny Guthrie (19) - Tror dette blir hans siste sesong. Vil tro han får være med på en kamp i preseason i tillegg til ligacup. Kan være han blir lånt ut sånn som Potter og Welsh denne sesongen.

Nyinnkjøpte(fra januar og utover):

Robbie Fowler (31) - Sentral brikke fremme på topp.

Daniel Agger (21) - Tror vi vil se at Agger mer og mer "tar over" for Hyypiä neste sesong. Den nye makkeren til Carragher innen slutten av neste sesong.

David Martin (19) - Reservelaget og bare det. Mulig han blir lånt ut.

Martin Hansen (15) - Mulig han får noen U18-kamper i løpet av sesongen.

Gabriel Paletta (20) - Vil nok først og fremst spille på reservelaget, ellers tror jeg det samme om ham som om Barragan.

Mark Gonzalez (21) - Kommer nok til å veksle på å spille på venstrekanten med Kewell. Vil få minst kamper av de to.

Utlånte spillere med sannsynlighet for videre spill i Liverpool:

Florent Sinama-Pongolle (21) - Tror dessverre han blir solgt. Ellers vl han være en superinnbytter på høyrekant og spiss.

Scott Carson (20) - Vår reservekeeper neste sesong.

1

Alexani

Tror vi kommer til å se Mark Gonzalaz som spiss i enkelte kamper også. Han vil nok få en del spilletid, vel og merke dersom supperådet evner å slippe ham inn i landet.

Ellers tror jeg du treffer bra. Sinama blir nok solgt, mens Fowler nok får en backuprolle. Ny spiss kommer inn i sommer, det føler jeg meg sikker på.

Alexani

1

neilt

Så du regner det som sikkert at Gonzalez kommer, Alexani? Tviler mer og mer, jeg.

1

kjeglo

"Gabriel Paletta (20) - Vil nok først og fremst spille på reservelaget, ellers tror jeg det samme om ham som om Barragan."

Tror ikke han kommer til å spille for reservelaget, til det er han for god. Men så er problemet da at Carragher er blandt vår mest stabile(og beste) spillere så han får nok ikke så altfor mange kamper neste sesong.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...