Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Lee Clark og Robbie Elliott

Flere enn meg som ikke fatter vitsen med å la disse spillerne være involvert i førstelaget nå de siste kampene? Clark og Elliott er begge geordier som har sett sine beste dager. Kontrakten deres går ut til sommeren, og den kommer etter all sannsynlighet (forhåpentligvis) ikke til å bli forlenget. Hva er egentlig poenget med at f.eks Elliott er på benken fremfor Ramage og Clark på benken i stedet for Luque når disse spillerne uansett ikke kommer til å bli satset på? Ble så forbannet i går over at Luque nok engang ble satt ut i kulden. Og både Elliott og Boumsong på benken? Hva f******** er vitsen?

1
4 svar

4 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Alexani

Luque, tidenes flopp i Newcastle? Verre enn Viana? Dog er det ikke bare hans egen feil, for han har jaggu ikke fått mange sjansene.

Alexani

1

tressie

Det er ikke til å komme unna at han har vært en dundrende fiasko. Han har som du sier ikke fått allverden av sjanser, men på annen side er det mulig at han ikke har jobbet godt nok. Kanskje det er noe ikke vi vet? Uansett, for nesten 10 mp burde man kunne forvente langt mer.

1

krissb83

I utg.pkt enig med deg Spender, synes Clark er dårlig, men synes forsåvidt det var greit i går, med tanke på hvor lite midtbanespillere vi hadde tilgjengelig. Elliott syns jeg kan være greit å ha i stallen.

1

tressie

Clark synes jeg har blitt fryktlig dårlig nå, mens Elliott fortsatt er en ok spiller. Men for å kunne utforde de bedre lagene holder det ikke med slike spillere. Enig i at Luque må få flere sjanser!

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...