Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Liverpoolspillere til VM

Hvor mange Liverpoolspillere kan vi regne med å få se i det kommende fotball-VM? Har lekt litt med noen tanker, skriver ikke så veldig mye, men kanskje en litt interessant debatt?

England

Steven Gerrard, vår største stjerne er nok selvskreven i troppen og kommer nok også til å få mye spilletid, mest trolig på banen i alle kampene til England.

Jamie Carragher. Kommer nok med i troppen, men kan nok få slite med særlig mye spilletid. Etter min mening fullt på høyde med både Tery og Ferdinand, men jeg tror han likevel han rangeres bak disse av Svennis.

Peter Crouch. Dårlig sesong til tross, kommer nok med i troppen, spesielt hvis det nå viser seg at Rooneys skade er så alvorlig at han ikke kommer seg med. Vrimler ikke av spissalternativer med engelsk pass, og Crouch kan tenkes å få en jokerolle mot slutten av kampene.

Stephen Warnock. Kan den relativt lovende unggutten komme med? Skal vel noe til kanskje, men alternativene på Englands venstreside er ikke så altfor mange og det kan bety en åpning. Skal vi tippe 50/50 sjanse?

Robbie Fowler. Sorry Robbie, men tiden på landslaget er nok over. Eller, hvis Rooney er skadet.... nei, jeg tror det forsatt ikke, men dæven det hadde vært gøy da :)

Spania

Jose Reina. Vår spanske keeper kan nok komme med i troppen, men konkurransen der er hard for å si det mildt. Flere av de spanske toppklubbene har spanske målvakter i toppklassen, men jeg tror Reina sniker seg med. Om han får spilletid er en annen historie

Xabi Alonso. Blandt de beste midtbanespillerene i PL og kanskje i verden. Har virkelig sans for denne spilleren og jeg tror han er sikker på en plass i troppen og bør få mye spilletid i VM; sammen med Barcaspilleren Xavi kan dette bli en meget solid sentralmidtbane for Spania.

Luis Garcia. Sesong på det jevne for Liverpool. Ikke fått for mange sjanser fra start men gjør ofte sine saker bra når han kommer innpå. Kan være en joker mot slutten av jevne kamper, og vet hvor målet står, ofte på spektakulært vis. Jeg tror han er med i troppen, og får noen sjanser som innbytter

Fernando Morientes. Skuffende seosng synes jeg, men har fortsatt en høy stjerne i Spania. Har scoret veldig mye på lanslaget og jeg tror han fortsatt er rangert så høyt at han kommer med i troppen, men kan nok opplevde det tøft å få spilletid.

Frankrike

Djibril Cisse. Skuffet over vår dyreste spiller må jeg si, virker rett og slett ikke ha dne rette innstillingen. Det til tross, kommer nok med i den franske troppen men spilletid fra starta kan nok bli tøft. Ikke så lett å konkurere med spillere som Henry og Trezeguet heller da tross alt.

Djimi Traore. Ble usikker, men han er da vitterlig fransk eller har det franske passet iallefall?. Uansett, får ikke så mye spilletid i Liverpool og er nok langt unna en plass til VM.

Tyskland

Dietmar Hamann. Landslagskarrieren over for Hamann? Tja, kanskje snike seg med i troppen? Kan jo vise seg nyttig om man trenger et samlingspunkt som kan roe rekkene i hektiske sluttminuttene om man har en knepen ledelse. 50/50 kanskje?

Polen

Jerzy Dudek, vår helt fra Istanbul har som ventet ikke fått mange sjansene denne sesongen, men til Tyskland kommer ha nok uansett og blir nok førstevalget i mål også tror jeg.

Australia.

Harry Kewell. En aldri så liten ny vår for Kewell, har i enkelte kamper vist glimt av gammel storhet og jeg har en følelse av at han kan bli en av mesterskapets profiler faktisk.

Nederland

Jan Kromkamp. Kom til klubben for å spille seg til plass i VM. Ikke spesielt vellykket taktikk da det har blitt så som så med spilletid. Er nok en lovende spiller, men virker veldig uferdig og jeg blir overrasket om han kommer med i den nederlandske troppen, men de har kanskje noe begrenset med alternativer på høyrekanten.

Boudewijn Zenden. Sesongen ødelagt med skade, og da røk også sjansen for en tur til Tyskland, ville nok vært med ellers.

Desverre blir det garantert ikke en tur til Tyskland for flere av Liverpools spillere. Spillere som Riise, Finnan, Sissoko og Agger ville vært selvskrevne i sine lands tropper vil jeg tro.

Hvor mange kan det så bli som får dra? Jeg tipper 11 stykker

Kommentarer da? :)

1
16 svar

16 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Alexani

Warnock er sjanseløs om Svennis har sett ham spille.

Gerrard og Carra bør være selvskrevne i troppen, mens Crouch er en outsider.

Reina blir tredjekeeper for Spania, Xabi er garantert med, og vil høyst sannsynlig få mye/en del spilletid. Luis Garcia kommer kanskje med som backup for Joaquin, mens Morientes nok må bli hjemme.

Cisse kjemper om en plass i troppen. Har gjort det bra på landslaget, og kommer seg på klubblaget. Tipper han er med.

Traore spiller sin landslagsfotball for Mali, selv om han også har fransk pass.

Hamann blir neppe med, tror han blir nedprioritert. Kunne bidratt med ro og rutine, men alt i alt tror jeg Klinsmann finner yngre og bedre alternativer.

Dudek er i faresonen pga lite spill inneværende sesong. Celtics Boruc tar førstekeeperplassen, mens WBA-keeperen med det vanskelige navnet blir andrevalg. Dudek trolig med som nummer tre.

En skadefri Kewell er selvskreven for Australia.

Kromkamp har fått en advarsel av van Basten, men er tatt ut i den store troppen som skal tynnes frem mot VM. Har en brukbar sjanse.

Alexani

1

cstromme

"Luis Garcia kommer kanskje med som backup for Joaquin, mens Morientes nok må bli hjemme."

--> Luis sin kvallikkamp for Spania i fjor høst sikret nok en plass i troppen. I den nevnte kampen spilte ikke Nando og? Og scoret han ikke? I så fall er det ikke umulig at Nando kommer med i troppen.

1

Alexani

Godt mulig at han kommer i troppen. Spissplassen er nok den som er tynnest besatt på det spanske landslaget.

Alexani

1

Moonmano

Glemte Cisse, da er det 11 spillere

Reina er nr2 bak Iker. Hvertfall vært det i så og si samtlige landskamper siste året

1

Alexani

Mye mulig. Min vurdering er at Canizares er Spanias nest beste keeper, så jeg ville brukt Reina som nummer tre. Dog synes jeg han er klart bedre enn Valdes, så i troppen skal han selvsagt være.

Alexani

1

Noob_Saibot

nineup skrev: Stephen Warnock. Kan den relativt lovende unggutten

Unggutt og unggutt... 24 år

1

Arild

Noob_Saibot skrev: "nineup skrev: Stephen Warnock. Kan den relativt lovende unggutten

Unggutt og unggutt... 24 år"

Lovende og lovende...

1

Spender

Warnock har ingenting i en VM tropp å gjøre. Selv Robbie Elliott er bedre, og det sier ikke lite.

1

kueba

Traore spiller for Mali. Resten ser greit ut ved første øyekast.

1

Moonmano

England: Gerrard Carra Crouch Carson

Spania: Reina Garcia Xabi Moientes

Nederland: Kromkamp

Australia: Kewell

Blir nok med de 10, muligens Dudek og, men ikke mye som tyder på det. Reina er forsåvidt soleklar og blir regnet som Spanias nr 2 på keeperplassen bak Casillas

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...