Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg ser på fotball-internasjonal så er det rene tråder om klubber som Real Madrid, Barcelona, Roma osv. Men her på engelsk-fotball er det ikke sånne tåder. Så istedenfor å lage nye tråder om ting som anngår Man Utd hele tiden, kunne vi jo samle alt her inne..

Vårt kjære lag. Vi som skal vinne PL, CL, FA-og Lugacupen neste sesong må jo få en tråd vi kan prate om all suksessen hehe.

Håper denne blir brukt ordentlig. Jeg skal ihvertfall legge denne i favoritter og bruke den.

133
284,3k kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

mcclair9

Jeg finner overhodet ingen glede i at City ser ut til å ta PL-tittelen, snarere tvert i mot, men jeg finner stor glede i at Liverpool sannsynligvis ikke vinner.

Det hadde blitt ulevelige tilstander om Liverpool skulle dra hjem pokalen. På tv-skjermen hadde vi blitt foret med informasjonen om at en hel fotballverden unner Gerrard et ligagull, selv om mange av oss absolutt ikke unner han noe som helst. Vi husker f.eks. godt på tilbakepasningen til Drogba i 2010, og skliingen hans nå sist var derfor særdeles passende som svingdør. I tillegg ville det ha vært smertefult å se Suarez feire med ligatrofeet. Hans oppførsel på banen gjør at mange av oss unner han alt vondt i sin karriere. Videre hadde vi blitt fortalt til det kjedsommelige hvor stor prestasjon det hadde vært av Liverpool å vinne gull i år i konkurranse med de pengedopa laga. Uten at de som kommer med slike vurderinger tar hensyn til at Liverpool sannsynligvis også mottar doping (hvordan kan de ellers ha slike lønns- og transferutgifter uten deltakelse i CL og gammel/liten stadion?) og uten hensyn til at lista for å få straffespark har lagt et helt annet sted for Liverpool denne sesongen enn for alle andre lag.

Den viktigste grunnen at ligatittel til Liverpool må unngås er likevel klubbens og fansens brautende framferd. I forhold til størrelse på både klubb og grad av suksess de har opplevd de siste åra, tar Liverpool uforholdsmessig stor plass. Dette ville ha blitt ytterligere eskalert gjennom ligagull. Det ville dermed blitt ulevelige tilstander i årevis framover for alle som IKKE holder med Liverpool, og det er jo faktisk de fleste av oss. Summa summarum bør suksess til det laget unngås som pesten. Vi lever jo livet vårt for å ha det kjekt. Ikke vondt.

38

iustitia_pro_XCVI

Ein gjennomsnitts United gut oppsummert.

2

Geosynchronous_Orbit

Du er så dørgende kjedelig. Han har jo helt rett.

2

Goonermaniac

eg finner overhodet ingen glede i at City ser ut til å ta PL-tittelen, snarere tvert i mot, men jeg finner stor glede i at Liverpool sannsynligvis ikke vinner.

Det hadde blitt ulevelige tilstander om Liverpool skulle dra hjem pokalen

Hadde blitt litt skryt og selvhevding i noen mnd ja ! Men hva så, det hadde bare skjerpet "konflikten" enda mer. Så ja jeg håper Liverpool tar gullet på søndag, at City går på en smell og at Liverpool vinner.

Shitty City er uverdige, deres gull teller ikke noe som helst, de har ikke vunnet det, de har kjøpt det. Derfor er det bare ubetydelig, ingen City fans eksisterer andre steder enn på VGD. Så vi slipper skrytet og selvhevdingen. Men for fotballen skyld bør Liverpool ta dette her. Det ville vært meget bra !

Forstår at Manu ikke vil at Liverpool skal hale inn på antall seriemesterskap har jeg full forståelse for. Men naboene deres er bare for uverdige.... Rett og slett for uverdige.

2

EndOfGreatness

Det ville dermed blitt ulevelige tilstander i årevis framover for alle som IKKE holder med Liverpool

Uenig. Ser ikke hvordan et Liverpool-gull kan gjøre tilværelsen min "ulevelig":

1

bernt007

Kom over denne på RC... Innholdet var ikke akkurat hva jeg hadde forventet. Enormt bra klipping.

36

Samey_FU

Hahaha. Meget bra lagd, men også skummelt at noen har tid til sånt.

1

Hermanator

Enormt bra klipping.

Stor humor. :)

1

Kent

Haha, jeg lo rått!

1

Amused99

Giggs sin avgang som fotballspiller markerer for alvor slutten på en æra i Manchester United og engelsk fotball. Den eneste som var med på hele den fantastiske reisen vi hadde sammen med Sir Alex fra 1993 (dere skjønner hvorfor jeg velger meg ut dette årstallet) til 2013, og den siste av alle de fantastiske spillerne som slo gjennom for Manchester United på 90-tallet gir seg nå som fotballspiller. Jeg klipper og limer litt fra noe jeg skrev for noen år siden...

Ryan Giggs har vært i Manchester United så og si hele mitt liv, og all den tid jeg husker Manchester United uten Giggs er det faktisk bare så vidt. Giggs til Manchester United som 14-åring, lokket fra Manchester City av Sir Alex personlig. Selv mennesker med begrenset kjennskap til kontrafaktisk historieskrivning kan tenke seg hva det hadde betydd for Manchester om dette aldri hadde skjedd. Kan man annet enn å prise seg lykkelig over at historien gikk sin gang?

Ryktene om dette dribleglade fenomenet hadde slentret seg fra hjørne til hjørne i Manchesters gater i god tid før Giggs fikk sin første kamp for United, hjemme mot Everton tidlig 1991. Det er nå godt over 20 år siden, og dette hjemmetapet fremstår selvsagt som en parentes i Giggs ' enorme karriere. Ryktene som frekventerte Manchesters gater, puber og arbeidsplasser snakket som nevnt om et enormt talen, og tittelen lot ikke vente på seg: "The new George Best".

Giggs fikk sin første kamp fra start senere det samme året, hjemmekampen mot Manchester City vant vi med 1-0. Målscorer? Ryan Giggs .

I konkurranse med gode spillere som Lee Sharpe og Andrei Kanchelskis gjorde Giggs etterhvert venstrevingen til sin egen. Spillet han fremviste i de kommende sesongene gjorde han til den første spilleren som noensinne ble kåret til årets unge spiller to år på rad (92 & 93). Siden har dette skjedd to ganger, Robbie Fowler (95 & 96), samt Rooney 10 år senere (2005 & 2006).

Det fremstår vel som åpenbart for de fleste at vi snakker om spillere som har gjort et enormt inntrykk i ung alder.Ryan Giggs hadde nå allerede som tenåring hentet sitt første trofè med Manchester United, da han i 1992 var med på å hente hjem ligacupen for første gang. I årene som fulgte kom trofèene på løpende bånd, og man kan sagtens spørre seg selv om United hadde gjort det like godt uten Ryan Giggs ? Vi hadde et godt lag, og Eric Cantonas ankomst var nok av enorm betydning (noe vi ser på hans United-statistikk). Men det er nok verdt å huske på at dette også var tiden da Ryan Giggs ble voksen som fotballspiller.

Siden første målet hans, sesongen 1990/91 har han scoret i de 19 påfølgende sesongene! Altså, han har etter målet mot Newcastle nå scoret i sin 20. sesong på rad. Hva har så disse sesongene bragt Ryan Giggs ? En liten oversikt er vel på sin plass.

FA Premier League - Champions (13): 1992-93, 1993-94, 1995-96, 1996-97, 1998-99, 1999-00, 2000-01, 2002-03, 2006-07, 2007-08, 2008-09, 2010-11, 2012-13.

FA Cup Winner (4): 1994, 1996, 1999, 2004

League Cup Winner (4): 1992, 2006, 2009, 2010

UEFA Champions League Winner (2): 1998-99, 2007-08

Det fremstår som nærmest absurd at Ryan Giggs vant sin første "player of the month"-pris først i 2006. Dette skjedde altså etter at han i 17 år hadde blendet oss med fantastiske løp, utrolige mål og en generell tilnærming til spillet fotball som har gledet oss sesong etter sesong etterhvert som han har produsert sin magi langs venstreflanken. Årets spiller ble han først i 2009, noe mange har sett på som en heders-pris mer enn noe annet. Det handler vel mest om hvordan man vurderer kriteriene for tildeling av prisen, men det er en helt annen diskusjon som er tatt tidligere.

Uansett hvordan man vrir og vender på det vitner det om en spiller som har opprettholdt et veldig høyt nivå i en relativt høy alder, spesielt med tanke på at det her er snakk om en ving som i stor grad har bygget sin karriere på hurtighet med ballen i beina.

Det finnes øyeblikk som er med på å definere en spillers karriere. Fowler har sitt hattrick på tre sekunder, Beckham hadde en avslutning fra midtbanen og Solskjær fikk en tå på ballen mot Bayern Munchen. Jeg tror ikke en eneste av dere vil være uenig om jeg trekker frem målet han scoret mot Arsenal i 1999 som dette øyeblikket for Ryan Giggs.

Semifinalen i FA-cupen var gått til en feilaktig omkamp. Omkampen var gått til ekstraomganger, etter at United først fikk Keane utvist og deretter reddet straffe på overtid i 2. ordinære omgang. I ekstraomgangene i en av de mest dramatiske semifinalene gjennom alle tider i FA-cupen trekker Giggs frem dette magiske verket.

Se og nyt, det blir aldri gammelt.

Det finnes knapt et mål i Uniteds historie som kan vise til en slik dramatisk ramme, og som samtidig produserer en slik intuitiv opplevelse av magi som dette målet. Når man ser slike ting, og vi i retrospektiv også vet hva som skjedde i Barcelona i slutten av mai: er det rart vi føler det hele var forutbestemt?

Ryan Giggs har fylt 40 år, og han har spilt nesten 1000 kamper for Manchester United.

Vi snakker om en levende legende, og kanskje den største spilleren som har trukket på seg en United-trøye (og her er konkuransen hard - man kunne nok sagt det samme om flere). Det var hardt å miste Eric Cantona. Det var hardt å miste Roy Keane. Ryan Giggs har spilt for Manchester United nesten hele mitt liv. Det føles nesten litt absurd å skulle følge et United hvor Giggs ikke er en av dem som danser rundt på den grønne matten.

Og nei, vi mister ikke "The new George Best". Etter en liten mannsalder i klubben står Ryan Giggs trygt plantet på sine egne bein i aller første rekke, og han vil slippe å gå bak Best, Charlton og Law når de møtes under Sir Matts og Sir Alex' ledelse i det neste livet.

Legende

35

Gooblidyk

Ryan Giggs har fylt 40 år, og han har spilt nesten 1000 kamper for Manchester United.

Vakkert innlegg...siterte ikke hele selv om jeg sikkert burde..

1

Spoff

Har nå gjort med ferdig med de sesongene jeg mangla i dette innlegget nå. Det har gått 233 dager.

Denne sesongen er ikke med og heller ikke sesongene før Treble-sesongen. Det er 12 sesonger, så får jeg komme tilbake med resten etter hvert.

2009/10:

For: 86 mål Innenfor 16-meteren: 57 (66,3 %) Utenfor 16-meteren: 10 (11,6 %) Innenfor 5-meteren: 19 (22,1 %)

Mot: 28 mål Innenfor 16-meteren: 18 (64,3 %) Utenfor 16-meteren: 7 (25 %) Innenfor 5-meteren: 3 (10,7 %)

2008/09:

For: 68 mål Innenfor 16-meteren: 38 (55,9 %) Utenfor 16-meteren: 12 (17,6 %) Innenfor 5-meteren: 18 (26,5 %)

Mot: 24 mål Innenfor 16-meteren: 16 (66,7 %) Utenfor 16-meteren: 3 (12,5 %) Innenfor 5-meteren: 5 (20,8 %)

2007/08:

For: 80 mål Innenfor 16-meteren: 47 (58,75 %) Utenfor 16-meteren: 15 (18,75 %) Innenfor 5-meteren: 18 (22,5 %)

Mot: 22 mål Innenfor 16-meteren: 17 (77,3 %) Utenfor 16-meteren: 1 (4,5 %) Innenfor 5-meteren: 4 (18,2 %)

2006/07:

For: 83 mål Innenfor 16-meteren: 52 (62,7 %) Utenfor 16-meteren: 8 (9,6 %) Innenfor 5-meteren: 23 (27,7 %)

Mot: 27 mål Innenfor 16-meteren: 13 (48,2 %) Utenfor 16-meteren: 8 (29,6 %) Innenfor 5-meteren: 6 (22,2 %)

2005/06:

For: 72 mål Innenfor 16-meteren: 47 (65,3 %) Utenfor 16-meteren: 7 (9,4 %) Innenfor 5-meteren: 18 (25,0 %)

Mot: 34 mål Innenfor 16-meteren: 18 (52,9 %) Utenfor 16-meteren: 6 (17,6 %) Innenfor 5-meteren: 10 (29,4 %)

2004/05:

For: 58 mål Innenfor 16-meteren: 31 (53,4 %) Utenfor 16-meteren: 11 (19,0 %) Innenfor 5-meteren: 16 (27,6 %)

Mot: 26 mål Innenfor 16-meteren: 14 (53,8 %) Utenfor 16-meteren: 4 (15,4 %) Innenfor 5-meteren: 8 (30,8 %)

2003/04:

For: 64 mål Innenfor 16-meteren: 39 (60,9 %) Utenfor 16-meteren: 10 (15,6 %) Innenfor 5-meteren: 15 (23,4 %)

Mot: 35 mål Innenfor 16-meteren: 19 (54,3 %) Utenfor 16-meteren: 6 (17,1 %) Innenfor 5-meteren: 10 (28,6 %)

2002/03:

For: 74 mål Innenfor 16-meteren: 46 (62,2 %) Utenfor 16-meteren: 6 (8,1 %) Innenfor 5-meteren: 22 (29,7 %)

Mot: 34 mål Innenfor 16-meteren: 16 (47,1 %) Utenfor 16-meteren: 8 (23,5 %) Innenfor 5-meteren: 10 (29,4 %)

2001/02:

For: 87 mål Innenfor 16-meteren: 58 (66,7 %) Utenfor 16-meteren: 12 (13,8 %) Innenfor 5-meteren: 18 (19,5 %)

Mot: 45 mål Innenfor 16-meteren: 29 (64,4 %) Utenfor 16-meteren: 6 (13,3 %) Innenfor 5-meteren: 10 (22,2 %)

2000/01:

For: 79 mål Innenfor 16-meteren: 46 (58,2 %) Utenfor 16-meteren: 18 (22,8 %) Innenfor 5-meteren: 15 (19,0 %)

Mot: 31 mål Innenfor 16-meteren: 19 (61,3 %) Utenfor 16-meteren: 7 (22,6 %) Innenfor 5-meteren: 5 (16,1 %)

1999/2000:

For: 97 mål Innenfor 16-meteren: 63 (65,0 %) Utenfor 16-meteren: 14 (14,4 %) Innenfor 5-meteren: 20 (20,6 %)

Mot: 45 mål Innenfor 16-meteren: 29 (64,4 %) Utenfor 16-meteren: 7 (15,6 %) Innenfor 5-meteren: 9 (20,0 %)

1998/99:

For: 80 mål Innenfor 16-meteren: 53 (66,25 %) Utenfor 16-meteren: 7 (8,75 %) Innenfor 5-meteren: 20 (25,0 %)

Mot: 37 mål Innenfor 16-meteren: 22 (59,5 %) Utenfor 16-meteren: 8 (21,6 %) Innenfor 5-meteren: 7 (18,9 %)

FOR:

Mål innenfor 16-meteren - flest til færrest:

66,70 % – 2001/02 66,30 % – 2009/10 66,25 % – 1998/99 65,30 % – 2005/06 65,00 % – 1999/2000 62,70 % – 2006/07 62,20 % – 2002/03 60,90 % – 2003/04 58,75 % – 2007/08 58,20 % – 2000/01 55,90 % – 2008/09 53,40 % – 2004/05

Mål utenfor 16-meteren - flest til færrest:

22,80 % – 2000/01 19,00 % – 2004/05 18,75 % – 2007/08 17,60 % – 2008/09 15,60 % – 2003/04 14,40 % – 1999/2000 13,80 % – 2001/02 11,60 % – 2009/10 09,60 % – 2006/07 09,40 % – 2005/06 08,75 % – 1998/99 08,10 % – 2002/03

Mål innenfor 5-meteren - flest til færrest:

29,70 % – 2002/03 27,70 % – 2006/07 27,60 % – 2004/05 26,50 % – 2008/09 25,00 % – 2005/06 25,00 % – 1998/99 23,40 % – 2003/04 22,50 % – 2007/08 22,10 % – 2009/10 20,60 % – 1999/2000 19,50 % – 2001/02 19,00 % – 2000/01

MOT:

Mål innenfor 16-meteren - flest til færrest:

77,30 % – 2007/08 66,70 % – 2008/09 64,40 % – 2001/02 64,40 % – 1999/2000 64,30 % – 2009/10 61,30 % – 2000/01 59,50 % – 2998/99 54,30 % – 2003/04 53,80 % – 2004/05 52,90 % – 2005/06 48,20 % – 2006/07 47,10 % – 2002/03

Mål utenfor 16-meteren - flest til færrest:

29,60 % – 2006/07 25,00 % – 2009/10 23,50 % – 2002/03 22,60 % – 2000/01 21,60 % – 1998/99 17,60 % – 2005/06 17,10 % – 2003/04 15,60 % – 1999/2000 15,40 % – 2004/05 13,30 % – 2001/02 12,50 % – 2008/09 04,50 % – 2007/08

Mål innenfor 5-meteren - flest til færrest:

30,80 % – 2004/05 29,40 % – 2002/03 29,40 % – 2005/06 28,60 % – 2003/04 22,20 % – 2006/07 22,20 % – 2001/02 20,80 % – 2008/09 20,00 % – 1999/2000 18,90 % – 1998/99 18,20 % – 2007/08 16,10 % – 2000/01 10,70 % – 2009/10

Noen feil regner jeg med, men det skal ikke være langt unna.

32

wig1

Har nå gjort med ferdig med de sesongene jeg mangla i dette innlegget nå. Det har gått 233 dager.

Det er noe satan til arbeid du har lagt ned her, godt jobbet ;-) Tommel!!

2

Spoff

Tar tid å se gjennom tolv sesongvideoer og måtte hele tida se hvor måla kom fra. Men gøy er det. Glad jeg ferdig, dog.

1

malhen

Nja. Som en god fotballsupporter bør man sitte med sånn statistikk i hodet. :)

1

Dux1

Hehe.. Må nesten le oppgitt av murringen blant enkelte United-fans rundt vår nye manager. Her har stakkars Moyes sittet i manager-stolen i knappe 2,5 mnd, vunnet CS og knust Swansea borte i serieåpningen, for så å møte to store rivaler hvor vi spillemessig dominerer og fortjener å vinne. Kampen på Anfield f eks viste et Liverpool som ble totalt utradert spillemessig. Når så vi sist et United-lag spille slik på Anfield? Mot Chelsea ble vi blant annet snytt for et soleklart straffespark. Begge kampene viste et solid United med nærmest full kontroll, og to motstandere som pakket forsvaret og forsvarte seg til poeng. At vi ikke får uttelling ift dominans går mer på tilfeldigheter og at vi fortsatt har mer å gå på offensivt.

Å konkludere etter så kort tid blir selvsagt bare komisk. Men trekkene så langt viser en manager som fortsetter i sin arvtakers fotspor på mange vis, har fokus på solid forsvarsarbeid og som fortsatt venter på å få satt det offensive i laget. Det vil komme. Garantert.

Positive trekk ved David Moyes så langt:

- Moyes brukte bare 2 mnd på å forsterke midbanen etter flere års neglisjering - Forsvaret vårt virker bunnsolid - Satsingen på Nani (ny kontrakt) - Moyes' fokus på spillertyper som Fabregas og Herrera - Bruken av ungdommen (Lindgard, Januzaj, Zaha) i pre season

Dette er faktorer som kritikere av Moyes ser ut til å ha "glemt" allerede etter 3 kamper inn i sesongen. Kritikken er urettferdig. For Moyes skal få tid på seg til å bygge sitt eget United. Og kontraktfornyelsen til Nani viser et glimt av en manager som setter pris på spillere som har det lille ekstra, som har flair og artisteri som sin styrke. Det er positivt. Får han mikset dette inn sammen med et fra før solid forsvarsspill, så har vi en klassisk oppskrift på et vinnerlag.

Go Moyes!

31

DavidHerd

Einig i alt.

2

SirOwen

for så å møte to store rivaler hvor vi spillemessig dominerer og fortjener å vinne. Kampen på Anfield f eks viste et Liverpool som ble totalt utradert spillemessig.

Merkelig at argumentet "spillemessig dominerer" kan brukes til inntekt for konklusjonen "fortjener å vinne" hva Utd angår, når det samme ikke kunne brukes av LFC fans i fjor. Og, betegnelsen "totalt utradert spillemessig" er en grov overdrivelse, spesielt hvis man tar begge omgangene med i betraktningen.

Legg til sjansestatistikk i favør hjemmelaget, 11/10 (5/4), så blir oppsummeringen din en smule unyansert. Og nei, sjansene til Utd var ikke særlig store.

Men er selvsagt helt enig at det er ALT for tidlig å hogge huet av Moyes.

2

UNvegard

Legg til sjansestatistikk i favør hjemmelaget, 11/10 (5/4), så blir oppsummeringen din en smule unyansert. Og nei, sjansene til Utd var ikke særlig store.

Det er greit å skille mellom sjansestatistikk og antall avslutninger på og utenfor mål, om man skal analysere en fotballkamp...

1

Alexej

Legg til sjansestatistikk i favør hjemmelaget, 11/10

Den sjansestatistikken minner lite om den kampen jeg så.

21 sjanser er sjansebonanza. Det var absolutt ikke den kampen.

1

Dux1

Merkelig at argumentet "spillemessig dominerer" kan brukes til inntekt for konklusjonen "fortjener å vinne" hva Utd angår, når det samme ikke kunne brukes av LFC fans i fjor. Og, betegnelsen "totalt utradert spillemessig" er en grov overdrivelse, spesielt hvis man tar begge omgangene med i betraktningen. Legg til sjansestatistikk i favør hjemmelaget, 11/10 (5/4), så blir oppsummeringen din en smule unyansert. Og nei, sjansene til Utd var ikke særlig store.

Jeg snakket om det spillemessige, ikke skudd på mål. Det var vel et resultat av en jevnere 1 omg. Du kan umulig ha unngått å se hvordan United spilte ball i de siste 45 min mens Pool lå bakpå? Selv inbitte Pool-fans jeg har snakket med innrømmer glatt at United førte kampen totalt i 2 omg, og at Pools defensiv taktikk fungerte optimalt.

1

j_bauer

Jeg syntes diskusjonen blir helt meningsløs når du som svar på kritikken av Moyes tar utgangspunkt i et helt annet premiss. Det blir for meg som at Wenger ikke skal kritiseres for manglende trofeer av arsenalfans, fordi han er flink til finne ukjente talenter og utvikle dem.

Jeg har ikke sett at kritikken av Moyes har handlet om valg av spillere i preseason. Ei heller har jeg registrert kritikk av forsvarsspillet eller spillet generelt. Kritikken som har vært rettet mot Moyes og Woodwards har handlet overgangssaker og deres oppførsel i media. Og det med god grunn.

Da Moyes holdt sin første pressekonferanse som Manchester Uniteds nye manager så var dette noe mer enn bare en presentasjon av en ny trener for et fotballag. Klubben er et verdens største merkevarenavn. Et merkevare som for meg klart uttrykker vinnermentalitet, stolthet, tradisjon, verdighet, profesjonalitet og seriøsitet. I tillegg til klubbens merkenavn og globale nedslagsfelt er vi også børsnotert. Så når Moyes hadde sin første pressekonferanse som arvtageren til tidenes største manager, for tidenes største klubb, så skulle han presentere for en hel verden ett nytt regime og han skulle selge dette inn.

På den presskonferansen sier at han at han har et ubegrenset overgangsbudsjett. Han sier han er ute etter de beste spillerne i verden. Han sier han aldri ville finne på å nevne navn på spillere han var ute etter, så lenge spilleren var under kontrakt med en annen klubb. Folk som kjente han visste at det var ikke i hans karakter og stil. Han mislikte sterkt selv som spiller at manageren var ute å snakket om konkret interesse av spillere i hans egen posisjon.

Så vet vi alle hva som skjer videre. Moyes byr 2-3 ganger på verdeneseneren Fellaini og Baines, men oppnår bare at Everton blir forbanna. Videre sitter han plutselig og legger ut på pressekonferanser om at han legger inn bud på Fabregas. Så forteller han at Woodward har dratt hjem fra preseason pga en viktig overgangssak.

Til slutt ender vi opp som alles store latter, både av av andre supportere, "eksperter", og et samlet internasjonalt pressekorps. Vi kjøper da verdensklassespilleren Fellaini for 40 millioner kroner mer enn utkjøpsklausulen som gikk ut et par dager tidligere. Byr 400 millioner kroner i siste liten på Khedira og mislykkes med å låne verdensklassespilleren Coentrao.

I tillegg gjør vi etter min mening en av tidenes mest flaue opptreden av en klubb noensinne i et transfervinduet med sirkuset vedrørende Herrera. I mine, og veldig mange andres øyne, har Moyes senket og skadet klubbens omdømme med disse uprofesjonelle og nesten uvirkelige naive handlingene . Og den kritikken er totalt uavhengig av om han har hatt stillingen i en dag eller 30 år. Det er totalt uakseptabelt for meg at en manager av Manchester United skal opptre på et slikt nivå.

Nå har Moyes og Woodward en stor jobb og gjøre med å rette opp dette. Etter å ha sett hvor rasjonell Moyes er under press, jf. overgangsvinduet, så er jeg også bekymret for hvordan han takler en evnt. langvarig formsvikt før nyttår. Jeg ser det ikke som usannsynlig at Moyes er ferdig i klubben innen de neste 20 mnd.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...