Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg ser på fotball-internasjonal så er det rene tråder om klubber som Real Madrid, Barcelona, Roma osv. Men her på engelsk-fotball er det ikke sånne tåder. Så istedenfor å lage nye tråder om ting som anngår Man Utd hele tiden, kunne vi jo samle alt her inne..

Vårt kjære lag. Vi som skal vinne PL, CL, FA-og Lugacupen neste sesong må jo få en tråd vi kan prate om all suksessen hehe.

Håper denne blir brukt ordentlig. Jeg skal ihvertfall legge denne i favoritter og bruke den.

133
284,3k svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

Dux1

Hehe.. Må nesten le oppgitt av murringen blant enkelte United-fans rundt vår nye manager. Her har stakkars Moyes sittet i manager-stolen i knappe 2,5 mnd, vunnet CS og knust Swansea borte i serieåpningen, for så å møte to store rivaler hvor vi spillemessig dominerer og fortjener å vinne. Kampen på Anfield f eks viste et Liverpool som ble totalt utradert spillemessig. Når så vi sist et United-lag spille slik på Anfield? Mot Chelsea ble vi blant annet snytt for et soleklart straffespark. Begge kampene viste et solid United med nærmest full kontroll, og to motstandere som pakket forsvaret og forsvarte seg til poeng. At vi ikke får uttelling ift dominans går mer på tilfeldigheter og at vi fortsatt har mer å gå på offensivt.

Å konkludere etter så kort tid blir selvsagt bare komisk. Men trekkene så langt viser en manager som fortsetter i sin arvtakers fotspor på mange vis, har fokus på solid forsvarsarbeid og som fortsatt venter på å få satt det offensive i laget. Det vil komme. Garantert.

Positive trekk ved David Moyes så langt:

- Moyes brukte bare 2 mnd på å forsterke midbanen etter flere års neglisjering - Forsvaret vårt virker bunnsolid - Satsingen på Nani (ny kontrakt) - Moyes' fokus på spillertyper som Fabregas og Herrera - Bruken av ungdommen (Lindgard, Januzaj, Zaha) i pre season

Dette er faktorer som kritikere av Moyes ser ut til å ha "glemt" allerede etter 3 kamper inn i sesongen. Kritikken er urettferdig. For Moyes skal få tid på seg til å bygge sitt eget United. Og kontraktfornyelsen til Nani viser et glimt av en manager som setter pris på spillere som har det lille ekstra, som har flair og artisteri som sin styrke. Det er positivt. Får han mikset dette inn sammen med et fra før solid forsvarsspill, så har vi en klassisk oppskrift på et vinnerlag.

Go Moyes!

31

DavidHerd

Einig i alt.

2

SirOwen

for så å møte to store rivaler hvor vi spillemessig dominerer og fortjener å vinne. Kampen på Anfield f eks viste et Liverpool som ble totalt utradert spillemessig.

Merkelig at argumentet "spillemessig dominerer" kan brukes til inntekt for konklusjonen "fortjener å vinne" hva Utd angår, når det samme ikke kunne brukes av LFC fans i fjor. Og, betegnelsen "totalt utradert spillemessig" er en grov overdrivelse, spesielt hvis man tar begge omgangene med i betraktningen.

Legg til sjansestatistikk i favør hjemmelaget, 11/10 (5/4), så blir oppsummeringen din en smule unyansert. Og nei, sjansene til Utd var ikke særlig store.

Men er selvsagt helt enig at det er ALT for tidlig å hogge huet av Moyes.

2

UNvegard

Legg til sjansestatistikk i favør hjemmelaget, 11/10 (5/4), så blir oppsummeringen din en smule unyansert. Og nei, sjansene til Utd var ikke særlig store.

Det er greit å skille mellom sjansestatistikk og antall avslutninger på og utenfor mål, om man skal analysere en fotballkamp...

1

Alexej

Legg til sjansestatistikk i favør hjemmelaget, 11/10

Den sjansestatistikken minner lite om den kampen jeg så.

21 sjanser er sjansebonanza. Det var absolutt ikke den kampen.

1

Dux1

Merkelig at argumentet "spillemessig dominerer" kan brukes til inntekt for konklusjonen "fortjener å vinne" hva Utd angår, når det samme ikke kunne brukes av LFC fans i fjor. Og, betegnelsen "totalt utradert spillemessig" er en grov overdrivelse, spesielt hvis man tar begge omgangene med i betraktningen. Legg til sjansestatistikk i favør hjemmelaget, 11/10 (5/4), så blir oppsummeringen din en smule unyansert. Og nei, sjansene til Utd var ikke særlig store.

Jeg snakket om det spillemessige, ikke skudd på mål. Det var vel et resultat av en jevnere 1 omg. Du kan umulig ha unngått å se hvordan United spilte ball i de siste 45 min mens Pool lå bakpå? Selv inbitte Pool-fans jeg har snakket med innrømmer glatt at United førte kampen totalt i 2 omg, og at Pools defensiv taktikk fungerte optimalt.

1

j_bauer

Jeg syntes diskusjonen blir helt meningsløs når du som svar på kritikken av Moyes tar utgangspunkt i et helt annet premiss. Det blir for meg som at Wenger ikke skal kritiseres for manglende trofeer av arsenalfans, fordi han er flink til finne ukjente talenter og utvikle dem.

Jeg har ikke sett at kritikken av Moyes har handlet om valg av spillere i preseason. Ei heller har jeg registrert kritikk av forsvarsspillet eller spillet generelt. Kritikken som har vært rettet mot Moyes og Woodwards har handlet overgangssaker og deres oppførsel i media. Og det med god grunn.

Da Moyes holdt sin første pressekonferanse som Manchester Uniteds nye manager så var dette noe mer enn bare en presentasjon av en ny trener for et fotballag. Klubben er et verdens største merkevarenavn. Et merkevare som for meg klart uttrykker vinnermentalitet, stolthet, tradisjon, verdighet, profesjonalitet og seriøsitet. I tillegg til klubbens merkenavn og globale nedslagsfelt er vi også børsnotert. Så når Moyes hadde sin første pressekonferanse som arvtageren til tidenes største manager, for tidenes største klubb, så skulle han presentere for en hel verden ett nytt regime og han skulle selge dette inn.

På den presskonferansen sier at han at han har et ubegrenset overgangsbudsjett. Han sier han er ute etter de beste spillerne i verden. Han sier han aldri ville finne på å nevne navn på spillere han var ute etter, så lenge spilleren var under kontrakt med en annen klubb. Folk som kjente han visste at det var ikke i hans karakter og stil. Han mislikte sterkt selv som spiller at manageren var ute å snakket om konkret interesse av spillere i hans egen posisjon.

Så vet vi alle hva som skjer videre. Moyes byr 2-3 ganger på verdeneseneren Fellaini og Baines, men oppnår bare at Everton blir forbanna. Videre sitter han plutselig og legger ut på pressekonferanser om at han legger inn bud på Fabregas. Så forteller han at Woodward har dratt hjem fra preseason pga en viktig overgangssak.

Til slutt ender vi opp som alles store latter, både av av andre supportere, "eksperter", og et samlet internasjonalt pressekorps. Vi kjøper da verdensklassespilleren Fellaini for 40 millioner kroner mer enn utkjøpsklausulen som gikk ut et par dager tidligere. Byr 400 millioner kroner i siste liten på Khedira og mislykkes med å låne verdensklassespilleren Coentrao.

I tillegg gjør vi etter min mening en av tidenes mest flaue opptreden av en klubb noensinne i et transfervinduet med sirkuset vedrørende Herrera. I mine, og veldig mange andres øyne, har Moyes senket og skadet klubbens omdømme med disse uprofesjonelle og nesten uvirkelige naive handlingene . Og den kritikken er totalt uavhengig av om han har hatt stillingen i en dag eller 30 år. Det er totalt uakseptabelt for meg at en manager av Manchester United skal opptre på et slikt nivå.

Nå har Moyes og Woodward en stor jobb og gjøre med å rette opp dette. Etter å ha sett hvor rasjonell Moyes er under press, jf. overgangsvinduet, så er jeg også bekymret for hvordan han takler en evnt. langvarig formsvikt før nyttår. Jeg ser det ikke som usannsynlig at Moyes er ferdig i klubben innen de neste 20 mnd.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...