Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg ser på fotball-internasjonal så er det rene tråder om klubber som Real Madrid, Barcelona, Roma osv. Men her på engelsk-fotball er det ikke sånne tåder. Så istedenfor å lage nye tråder om ting som anngår Man Utd hele tiden, kunne vi jo samle alt her inne..

Vårt kjære lag. Vi som skal vinne PL, CL, FA-og Lugacupen neste sesong må jo få en tråd vi kan prate om all suksessen hehe.

Håper denne blir brukt ordentlig. Jeg skal ihvertfall legge denne i favoritter og bruke den.

133
284,3k kommentarer

j_bauer

Jeg syntes diskusjonen blir helt meningsløs når du som svar på kritikken av Moyes tar utgangspunkt i et helt annet premiss. Det blir for meg som at Wenger ikke skal kritiseres for manglende trofeer av arsenalfans, fordi han er flink til finne ukjente talenter og utvikle dem.

Jeg har ikke sett at kritikken av Moyes har handlet om valg av spillere i preseason. Ei heller har jeg registrert kritikk av forsvarsspillet eller spillet generelt. Kritikken som har vært rettet mot Moyes og Woodwards har handlet overgangssaker og deres oppførsel i media. Og det med god grunn.

Da Moyes holdt sin første pressekonferanse som Manchester Uniteds nye manager så var dette noe mer enn bare en presentasjon av en ny trener for et fotballag. Klubben er et verdens største merkevarenavn. Et merkevare som for meg klart uttrykker vinnermentalitet, stolthet, tradisjon, verdighet, profesjonalitet og seriøsitet. I tillegg til klubbens merkenavn og globale nedslagsfelt er vi også børsnotert. Så når Moyes hadde sin første pressekonferanse som arvtageren til tidenes største manager, for tidenes største klubb, så skulle han presentere for en hel verden ett nytt regime og han skulle selge dette inn.

På den presskonferansen sier at han at han har et ubegrenset overgangsbudsjett. Han sier han er ute etter de beste spillerne i verden. Han sier han aldri ville finne på å nevne navn på spillere han var ute etter, så lenge spilleren var under kontrakt med en annen klubb. Folk som kjente han visste at det var ikke i hans karakter og stil. Han mislikte sterkt selv som spiller at manageren var ute å snakket om konkret interesse av spillere i hans egen posisjon.

Så vet vi alle hva som skjer videre. Moyes byr 2-3 ganger på verdeneseneren Fellaini og Baines, men oppnår bare at Everton blir forbanna. Videre sitter han plutselig og legger ut på pressekonferanser om at han legger inn bud på Fabregas. Så forteller han at Woodward har dratt hjem fra preseason pga en viktig overgangssak.

Til slutt ender vi opp som alles store latter, både av av andre supportere, "eksperter", og et samlet internasjonalt pressekorps. Vi kjøper da verdensklassespilleren Fellaini for 40 millioner kroner mer enn utkjøpsklausulen som gikk ut et par dager tidligere. Byr 400 millioner kroner i siste liten på Khedira og mislykkes med å låne verdensklassespilleren Coentrao.

I tillegg gjør vi etter min mening en av tidenes mest flaue opptreden av en klubb noensinne i et transfervinduet med sirkuset vedrørende Herrera. I mine, og veldig mange andres øyne, har Moyes senket og skadet klubbens omdømme med disse uprofesjonelle og nesten uvirkelige naive handlingene . Og den kritikken er totalt uavhengig av om han har hatt stillingen i en dag eller 30 år. Det er totalt uakseptabelt for meg at en manager av Manchester United skal opptre på et slikt nivå.

Nå har Moyes og Woodward en stor jobb og gjøre med å rette opp dette. Etter å ha sett hvor rasjonell Moyes er under press, jf. overgangsvinduet, så er jeg også bekymret for hvordan han takler en evnt. langvarig formsvikt før nyttår. Jeg ser det ikke som usannsynlig at Moyes er ferdig i klubben innen de neste 20 mnd.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...