Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg ser på fotball-internasjonal så er det rene tråder om klubber som Real Madrid, Barcelona, Roma osv. Men her på engelsk-fotball er det ikke sånne tåder. Så istedenfor å lage nye tråder om ting som anngår Man Utd hele tiden, kunne vi jo samle alt her inne..

Vårt kjære lag. Vi som skal vinne PL, CL, FA-og Lugacupen neste sesong må jo få en tråd vi kan prate om all suksessen hehe.

Håper denne blir brukt ordentlig. Jeg skal ihvertfall legge denne i favoritter og bruke den.

133
284,3k kommentarer

SirOwen

for så å møte to store rivaler hvor vi spillemessig dominerer og fortjener å vinne. Kampen på Anfield f eks viste et Liverpool som ble totalt utradert spillemessig.

Merkelig at argumentet "spillemessig dominerer" kan brukes til inntekt for konklusjonen "fortjener å vinne" hva Utd angår, når det samme ikke kunne brukes av LFC fans i fjor. Og, betegnelsen "totalt utradert spillemessig" er en grov overdrivelse, spesielt hvis man tar begge omgangene med i betraktningen.

Legg til sjansestatistikk i favør hjemmelaget, 11/10 (5/4), så blir oppsummeringen din en smule unyansert. Og nei, sjansene til Utd var ikke særlig store.

Men er selvsagt helt enig at det er ALT for tidlig å hogge huet av Moyes.

2

UNvegard

Legg til sjansestatistikk i favør hjemmelaget, 11/10 (5/4), så blir oppsummeringen din en smule unyansert. Og nei, sjansene til Utd var ikke særlig store.

Det er greit å skille mellom sjansestatistikk og antall avslutninger på og utenfor mål, om man skal analysere en fotballkamp...

1

FlameWarrior

Jeg skjønner ikke hvorfor dere forsøker å få det til at vi rundspilte Liverpool. Liverpool kunne legge seg bakpå, og hadde ingen grunn til å ta noe risiko etter 1-0 målet. United _måtte_ derimot score, så man burde forvente å skape mer enn scouserne. Til tross for dette kom vi knapt til noen 100%-sjanser utover i kampen.

I likhet med i Chelsea-kampen for øvrig, der angrepsspillet også var dårlig og utrolig lite kreativt. Det er selvsagt alt for tidlig til å dømme Moyes, men å påstå at han har fått en god start (som flere har gjort) blir bare virkelighetsfjernt .

2

SirOwen

Antall avslutninger på mål står i parentes. I den aktuelle kampen, er det jo som nevnt slik at ingen av de 10 "sjansene" til Utd var spesielt farlige.

Det var jo heller ikke Liverpools (bortsett fra at vi i tillegg til målet, sannsynligvis hadde den største ved Sterling), men det er jo slett ikke poenget.

Er heller ikke stor fan av sjansestatistikk, men tok det med til begeistring for de som er slaver av slikt. Det beste er å se selve kampen, og konklusjonen til herren jeg siterte, er fortsatt helt ute på viddene. Kan nesten lukte samene.

En kamp spilles i 2x45 minutter. "Total utradering av Liverpools spill" er derfor utter bullshit, ikke helt ulikt partiprogrammet til Sosialistisk Venstreparti.

1

Alexej

Legg til sjansestatistikk i favør hjemmelaget, 11/10

Den sjansestatistikken minner lite om den kampen jeg så.

21 sjanser er sjansebonanza. Det var absolutt ikke den kampen.

1

SirOwen

Som JL er inne på, det er obskurt hva som telles som sjanser.

1

Dux1

Merkelig at argumentet "spillemessig dominerer" kan brukes til inntekt for konklusjonen "fortjener å vinne" hva Utd angår, når det samme ikke kunne brukes av LFC fans i fjor. Og, betegnelsen "totalt utradert spillemessig" er en grov overdrivelse, spesielt hvis man tar begge omgangene med i betraktningen. Legg til sjansestatistikk i favør hjemmelaget, 11/10 (5/4), så blir oppsummeringen din en smule unyansert. Og nei, sjansene til Utd var ikke særlig store.

Jeg snakket om det spillemessige, ikke skudd på mål. Det var vel et resultat av en jevnere 1 omg. Du kan umulig ha unngått å se hvordan United spilte ball i de siste 45 min mens Pool lå bakpå? Selv inbitte Pool-fans jeg har snakket med innrømmer glatt at United førte kampen totalt i 2 omg, og at Pools defensiv taktikk fungerte optimalt.

1

Taggart11

Oppløftende med tanke på hvor dårlig United har vært på Anfield de siste årene.

1

SirOwen

Da synes jeg du skal skrive det i ditt opprinnelige innlegg, for der skilte du overhodet ikke mellom første og andre omgang. De fleste, Utdfans inkludert, er enige om at hjemmelaget var hakket bedre enn bortelaget gjennom 1. omgang.

2. omgang er en helt annen affære, hvor jeg har uttalt ørten ganger det samme som du sier her. Da var det tilnærmet ett lag på banen, men sjansene uteble.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...